Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 13:04)
O aš dar nuo seserysčių neatsipeikėjusi, nesugebu kol kas persijungti (teks sugrįžti)smile.gif Žinau tik, kad žiauriai norėčiau įkristi į tą vandenį smile.gif

kaip truksta vaizdines medziagos cia.
Ka idetum bent kelias seseru nuotraukas, toki grozi padarei, gal ne visos mate ax.gif
pastebejau tendencija, kad mazai darbu i SM keliama, uztat fb pilna.
Atsakyti
Na, tai skirtingi darbai. Kuriant šiandien parodytą seriją turėjau vieną užmanymą - laumės. smile.gif O prieš kelias dienas rodytas sesių portretas buvo iš kitos fotosesijos, su užmanymu fotografuoti jų tarpusavio ryšį. Gaila tik, kad vyresnėlė jau buvo išvykusi iš miesto.

Pakartoju foto. O toliau žiūrėti filmuką. smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 10:09)
Neliūdėk mirksiukas.gif kai norėsi pasimatyti, šauk garsiai, rezervuok vietą ir vsio 4u.gif  Tave geruoju paminėsim meet'e biggrin.gif

reiktu prisiruošti, nežinau kaip ten Jūs, bet aš tai pasiilgau Jūsų ir su Ka labai norėčiau susimatyti, ne tik virtualiai bet ir gyvai pačiupint biggrin.gif

Ka buvau praleidus filmuka, man nerealu, toks jausmų pliūpsis užplūdo... labai šilta, labai miela, jauku, artima tas ryšys beprotiškai gražiai pavaizduotas, po jų man laumės nublanksta nes seserystė man labai stiprius jausmus sukėlė
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 10, 13:00)
Ka buvau praleidus filmuka, man nerealu, toks jausmų pliūpsis užplūdo... labai šilta, labai miela, jauku, artima tas ryšys beprotiškai gražiai pavaizduotas, po jų man laumės nublanksta nes seserystė man labai stiprius jausmus sukėlė

Būtent. Toji seserystė - tikra gulbės giesmė. Nepaliauju stebėtis ir lenkiu pakerėtąją galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 10, 10:31)
davai su smile.gif bus fun.

bijau, kad Tavo mažoji išgvaltavos mano dičkį biggrin.gif

Iks, davai prisijunk.

jo, teisingai, o mėsos bus? nes didysis baubas ir blogis ketina ateiti. gal.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 10, 13:21)
Mėsos bus?
Iks, davai prisijunk.

Atsiprašau, bet aš nesiaukosiu bebe.gif Nusiteikite vegetarizmui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 13:29)
Atsiprašau, bet aš nesiaukosiu bebe.gif Nusiteikite vegetarizmui smile.gif

Paspringau kava biggrin.gif biggrin.gif

Ka....Na pati zinai wub.gif
Atsakyti
Vat, o kas liečia Ka, tai siūlau kada tiesiog imt ir nuvažiuot į tuos Šiaulius, ir ne tik Ka pamatyt,bet ir Stiklinę, kristalinę, suprem ir t.t.... juk kai mūsų būrys važiuotų tikrai ne brangiai išeitų kurui mirksiukas.gif

Say, nebūk tokia, atsivesk dičkį 4u.gif

Iks, nu ne, taip puikiai komentuoji ir šviežienos nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 14:09)
Iks, nu ne, taip puikiai komentuoji ir šviežienos nebus doh.gif

nu ok, jei galėsiu (bijau, kad ne), tai čiūūūūr prie to vaikų stalo, nes:
a. atbulinė eiga jau įsijungusi tongue.gif ;
b. turiu vilties, kad jie mažiau ėdrūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 liepos 2013 - 14:31
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 15:28)
nu ok, jei galėsiu (bijau, kad ne), tai čiūūūūr prie to vaikų stalo, nes:
a. atbulinė eiga jau įsijungusi tongue.gif ;
b. turiu vilties, kad jie mažiau ėdrūs biggrin.gif

thumbup.gif jei tik tamstai tinka su mažiau ėdriais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 14:44)
thumbup.gif  jei tik tamstai tinka su mažiau ėdriais biggrin.gif

O tos Islandijos gatvės eit google map ieškot?, ar pasakysite išimties tvarka ax.gif (streikuoja kompas, dievaž!).
Labai neprisižadu, nes dar nesiaiškinau savo trajektorijų (+ visi negausūs mano internetiniai pasimatymai/susimatymai laimės neatnešė hihihi.gif). Išvakarėse pranešiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 10, 14:21)
bijau, kad Tavo mažoji išgvaltavos mano dičkį biggrin.gif

Iks, davai prisijunk.

jo, teisingai, o mėsos bus? nes didysis baubas ir blogis ketina ateiti. gal.

eik eik. maniske su mazaisiais profesoriais - patampa profesiuke irgi. o su padukeliais - velniuke biggrin.gif kazkoks "pavyzdingas" desnis.
QUOTE(Ka @ 2013 07 10, 13:51)
Na, tai skirtingi darbai. Kuriant šiandien parodytą seriją turėjau vieną užmanymą - laumės. smile.gif

man labai patiko sioji fs, spalvos nepakartojamos. sis kadras man irgi patiko, bet visgi kazkas jame kliuna - formatas? per tamsu? nezinau. bet emocija atperka zinoma viska.
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 15:09)
,bet ir Stiklinę, kristalinę,

labai smagiai nuskambejo.
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 15:56)
O tos Islandijos gatvės eit google map ieškot?, ar pasakysite išimties tvarka ax.gif  (streikuoja kompas, dievaž!).
Labai neprisižadu, nes dar nesiaiškinau savo trajektorijų (+ visi negausūs mano internetiniai pasimatymai/susimatymai laimės neatnešė hihihi.gif). Išvakarėse pranešiu smile.gif

pasiziurek googlej, bus aiskiau, bet is esmes gyviausiam vilniaus trikampy, mazutele gatvele, - priesas Berlin'a, o salia ir Alchemikas, Briusly...
Atsakyti