Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki 4u.gif

Planuojam susitikimą, pasisėdėjimą liepos 17d. trečiadienį kavinukėje Kas Kas Islandijos g. 4., Vilnius. Staliukas rezervuotas Beatos vardu. Prisijunkite, kas norėsite pailsėti, paplepėti, padiskutuoti...

P.S. būsiu su dukra. Tad drąsiai ir kitos su vaikais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 10 liepos 2013 - 10:05
su vaikais. bus mano dukruze, Afres.

kas dar?
Atsakyti
ech.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 10, 11:03)

Neliūdėk mirksiukas.gif kai norėsi pasimatyti, šauk garsiai, rezervuok vietą ir vsio 4u.gif Tave geruoju paminėsim meet'e biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 09:48)
Sveiki 4u.gif

Planuojam susitikimą, pasisėdėjimą liepos 17d. trečiadienį kavinukėje Kas Kas Islandijos g. 4., Vilnius. Staliukas rezervuotas Beatos vardu. Prisijunkite, kas norėsite pailsėti, paplepėti, padiskutuoti...

aš pasistengčiau gal smile.gif irgi gal su vaiku. o gal ir be.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 10, 09:44)
O tu brezk trikampi-kepure-knyga-fotikas.Trikampio linija eis per kepures saules nubrezta linija, leisis prie  veido ir keliaus prie fotiko.

O su Anna tai 22val+85mm 1.2 ir vualia:)
Ka pamatei gero?

ne nu biggrin.gif - ateini atsipūtęs foto pažiūrėt, o gauni skriestuvą į rankas ir griežtą nurodymą braižyt biggrin.gif rolleyes.gif Gerai jau gerai, kitą kartą be brėžinio nė burnos nepraversiu bebe.gif
Aha tongue.gif , duok man tą Anną 22 val. + 85mm 1.2 ir bus olialia blink.gif su tikėtinais komentarais: "gal geriau jau megzk tu kelią ar ką, mama" lotuliukas.gif
Ką gero pamačiau - tas jau mano ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 09:48)
Sveiki 4u.gif

valandos tai apdairiai nenurodot, ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 10, 11:19)
aš pasistengčiau gal smile.gif irgi gal su vaiku. o gal ir be.

davai su smile.gif bus fun.

Iks - apie 19.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 10 liepos 2013 - 10:31
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 10:30)
ne nu biggrin.gif - ateini atsipūtęs  foto pažiūrėt, o gauni skriestuvą į rankas ir griežtą nurodymą braižyt biggrin.gif  rolleyes.gif Gerai jau gerai, kitą kartą be brėžinio nė burnos nepraversiu bebe.gif
Aha tongue.gif , duok man tą Anną 22 val. + 85mm 1.2 ir bus olialia blink.gif su tikėtinais komentarais: "gal geriau jau megzk tu kelią ar ką, mama" lotuliukas.gif 
Ką gero pamačiau - tas jau mano ax.gif
Papildyta:
valandos tai apdairiai nenurodot, ane? tongue.gif

Skolinu Anna, liniuote ir 22 val. biggrin.gif
Atsakyti
Kiek kitaip. Mergaitiškai. Vieną vasaros vakarą sutikau laumes... rolleyes.gif

Turėjo būti ir juostos, bet kas turi mane FB drauguose, tas matė mano aimaną, kad šnipštas gavosi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 liepos 2013 - 10:34
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 10:48)
Sveiki 4u.gif

19val.

Iks, visai dienai biggrin.gif

Reik šviežienos,ar kas prisijungs krikštui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 10 liepos 2013 - 10:47
QUOTE(Afrė @ 2013 07 10, 11:40)
19val.

Iks, visai dienai biggrin.gif

Reik šviežienos,ar kas prisijungs krikštui?

Vis man nesigauna atkeliaut i susitikima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 10, 10:33)
Kiek kitaip. Mergaitiškai. Vieną vasaros vakarą sutikau laumes... rolleyes.gif

O aš dar nuo seserysčių neatsipeikėjusi, nesugebu kol kas persijungti (teks sugrįžti)smile.gif Žinau tik, kad žiauriai norėčiau įkristi į tą vandenį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 liepos 2013 - 12:12