Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

3 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Saigha, 2 ND +, greitai apsisukai. O dėl šio... Siūlau imtis kiek paprastesnių užmojų. Dabar tik chaoso jausmas (kreiva, nelygu (ne horizontas, bet veikėjai griuvinėja kas kur), daugybe veikėjų ir faktūrų etc) ir tas daiktas su liūto galva priartėjęs atrodo lyg antkapis. Aš liūtas, tad įsivaizduok kaip man baisu biggrin.gif lotuliukas.gif tongue.gif Aš sakau ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 09 liepos 2013 - 18:35
Saigha - ne ne sitam, ar matai kaip griuva ir vzonai, ir fontanelis ar kas ten, ir tvora virsta. Ir visko per daug. Vat ta tvora be geliu tiktu labai nd uzduociai ir kad ir gelele kaip pagrindinis objektas.

Atsakyti
dėkui, einu perdarinėt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 09, 15:17)
ziurek color space koki naudoji PS ir ACR. Greiciausiai adobe rgb. Padaryk sRGB.

tikrai taip smile.gif ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 09 liepos 2013 - 20:59
laba

QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 21:55)
Margą foną visada galima susikurti tongue.gif , iš tų pačių česnakų kad ir ax.gif

turesiu omeny 4u.gif tik siandien dirbau jau iki velumos,per temsu buvo kazka meginti doh.gif

QUOTE(Stikline @ 2013 07 09, 08:25)
Nu kaip čia pasakius...nelabai apylygės  biggrin.gif nors visų prekių tikrai netikrinau  biggrin.gif

na butent ko as ieskojau,tai visuose trijuose skyresi 100 lt intervale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 09, 11:20)
tik labai gaila, kad centruota, man kazko toks ikomponavimas kliuna. bet spalvishkai ir pagal judesius - superb.

Papildyta:

oho, as galvojau tas imanoma tik kai i grupes visokias eini. geras. tikrai glosto sirdele.

Labai vertinu Tavo nuomone 4u.gif Bet si kart man asmeniskai centravimas nekliuna...bandziau kiek karpyt, bet dingsta daug judesio kazkaip, tai palikau originalu kadra. Siaip gailiuosi kad platesniu kampu nepaemiau turedama zoomini objektyva...man asmeniskai noretusi kad visa karusele tilptu, o vaikas vistiek centre butu...na as taip matau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 09, 19:34)
Saigha, 2 ND +, greitai apsisukai. O dėl šio... Siūlau imtis kiek paprastesnių užmojų. Dabar tik chaoso jausmas (kreiva, nelygu (ne horizontas, bet veikėjai griuvinėja kas kur), daugybe veikėjų ir faktūrų etc) ir tas daiktas su liūto galva priartėjęs atrodo lyg antkapis. Aš liūtas, tad įsivaizduok kaip man baisu biggrin.gif lotuliukas.gif  tongue.gif  Aš sakau ne.

Man tai ir iš tolo jis kaip antkapis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 10, 08:12)
Labai vertinu Tavo nuomone 4u.gif  Bet si kart man asmeniskai centravimas nekliuna...bandziau kiek karpyt, bet dingsta daug judesio kazkaip, tai palikau originalu kadra. Siaip gailiuosi kad platesniu kampu nepaemiau turedama zoomini objektyva...man asmeniskai noretusi kad visa karusele tilptu, o vaikas vistiek centre butu...na as taip matau  bigsmile.gif

IMHO:
nekliuna, nekarpyk. nedaryk vadovelio per prievarta. Judesio tam vaikui ir nereik, lai sukasi viskas aplink ji. taip kaip ir realiai sedint karuselej buna smile.gif

p.s. nesigailek, visa karusele tilptu - butu kitas kadras, o ne sitas. sitas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 10 liepos 2013 - 08:46
QUOTE(robobebras @ 2013 07 10, 08:43)
IMHO:
nekliuna, nekarpyk. nedaryk vadovelio per prievarta. Judesio tam vaikui ir nereik, lai sukasi viskas aplink ji. taip kaip ir realiai sedint karuselej buna smile.gif

drinks_cheers.gif
Nugi ir nekirpau...pabandziau pakirpti, kad paziureti kaip atrodo, bet centravimas man geriau ziurejosi ir palikau taip kaip jau isejo nufotografuot bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 07 10, 08:43)
p.s. nesigailek, visa karusele tilptu - butu kitas kadras, o ne sitas. sitas gerai.

Gal ir teisybe sakai biggrin.gif Dekui.
Atsakyti
Sea Girl karuselės atveju man irgi (kaip ir autorei) centravimas buvęs nebuvęs, neerzina nė lašo. Kadras toks gyvas, kad tiesiog akyse sukasi: plieskiasi ir į "karštuosius taškus", sušvytruoja, trumpai pradingsta iš akių ir vėl atsiranda smile.gif Mano akimis, šiam kadrui nieko netrūksta.

Alabama, visai nieko ta 1 rimta knyga smile.gif , tik žvilgsnį gerokai klaidina fotoaparatas, uždengus jį akcentai atsistoja į savo vietas - matau berniūkštį, įsigyvenusį į knygos pasaulį, graži, akiai maloni šviesa ir spalvos. Ir Anna/mauglis labai pradžiugino. Kokia minkšta, tiesiog aksominė šviesa! Pažiūrėjęs į šią foto pasijunti lyg apturėjęs relaksacijos seansą smile.gif

Nieks neduoda nei grožių, nei briedų biggrin.gif Tad apsilankiau kai kurių Jūsų flickr favorituose. Kaip įdomu buvo paslampinėti, matyti pasirinkimų sąšaukas ir skirtumus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 liepos 2013 - 09:00
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 08:56)

Alabama, visai nieko ta 1 rimta knyga smile.gif , tik žvilgsnį gerokai klaidina fotoaparatas, uždengus jį akcentai atsistoja į savo vietas - matau berniūkštį,  įsigyvenusį į knygos pasaulį, graži, akiai maloni šviesa ir spalvos. Ir Anna/mauglis labai pradžiugino. Kokia minkšta, tiesiog aksominė šviesa! Pažiūrėjęs į šią foto pasijunti lyg apturėjęs relaksacijos seansą smile.gif

Nieks neduoda nei grožių, nei briedų biggrin.gif Tad apsilankiau kai kurių Jūsų flickr favorituose. Kaip įdomu buvo paslampinėti, matyti pasirinkimų sąšaukas ir skirtumus ax.gif

O tu brezk trikampi-kepure-knyga-fotikas.Trikampio linija eis per kepures saules nubrezta linija, leisis prie veido ir keliaus prie fotiko.

O su Anna tai 22val+85mm 1.2 ir vualia:)

Ka pamatei gero?

dabar tai gausiu bana biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Ir Yvette kazkodel issiregistravo:(
Atsakyti