3 ND
Saigha, 2 ND +, greitai apsisukai. O dėl šio... Siūlau imtis kiek paprastesnių užmojų. Dabar tik chaoso jausmas (kreiva, nelygu (ne horizontas, bet veikėjai griuvinėja kas kur), daugybe veikėjų ir faktūrų etc) ir tas daiktas su liūto galva priartėjęs atrodo lyg antkapis. Aš liūtas, tad įsivaizduok kaip man baisu Aš sakau ne.
Saigha - ne ne sitam, ar matai kaip griuva ir vzonai, ir fontanelis ar kas ten, ir tvora virsta. Ir visko per daug. Vat ta tvora be geliu tiktu labai nd uzduociai ir kad ir gelele kaip pagrindinis objektas.
dėkui, einu perdarinėt
QUOTE(robobebras @ 2013 07 09, 15:17)
ziurek color space koki naudoji PS ir ACR. Greiciausiai adobe rgb. Padaryk sRGB.
tikrai taip ACIU
laba
turesiu omeny tik siandien dirbau jau iki velumos,per temsu buvo kazka meginti
na butent ko as ieskojau,tai visuose trijuose skyresi 100 lt intervale
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 21:55)
Margą foną visada galima susikurti , iš tų pačių česnakų kad ir
turesiu omeny tik siandien dirbau jau iki velumos,per temsu buvo kazka meginti
QUOTE(Stikline @ 2013 07 09, 08:25)
Nu kaip čia pasakius...nelabai apylygės nors visų prekių tikrai netikrinau
na butent ko as ieskojau,tai visuose trijuose skyresi 100 lt intervale
QUOTE(Maggie @ 2013 07 09, 11:20)
tik labai gaila, kad centruota, man kazko toks ikomponavimas kliuna. bet spalvishkai ir pagal judesius - superb.
Papildyta:
oho, as galvojau tas imanoma tik kai i grupes visokias eini. geras. tikrai glosto sirdele.
Papildyta:
oho, as galvojau tas imanoma tik kai i grupes visokias eini. geras. tikrai glosto sirdele.
Labai vertinu Tavo nuomone Bet si kart man asmeniskai centravimas nekliuna...bandziau kiek karpyt, bet dingsta daug judesio kazkaip, tai palikau originalu kadra. Siaip gailiuosi kad platesniu kampu nepaemiau turedama zoomini objektyva...man asmeniskai noretusi kad visa karusele tilptu, o vaikas vistiek centre butu...na as taip matau
QUOTE(Iks @ 2013 07 09, 19:34)
Saigha, 2 ND +, greitai apsisukai. O dėl šio... Siūlau imtis kiek paprastesnių užmojų. Dabar tik chaoso jausmas (kreiva, nelygu (ne horizontas, bet veikėjai griuvinėja kas kur), daugybe veikėjų ir faktūrų etc) ir tas daiktas su liūto galva priartėjęs atrodo lyg antkapis. Aš liūtas, tad įsivaizduok kaip man baisu Aš sakau ne.
Man tai ir iš tolo jis kaip antkapis
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 10, 08:12)
Labai vertinu Tavo nuomone Bet si kart man asmeniskai centravimas nekliuna...bandziau kiek karpyt, bet dingsta daug judesio kazkaip, tai palikau originalu kadra. Siaip gailiuosi kad platesniu kampu nepaemiau turedama zoomini objektyva...man asmeniskai noretusi kad visa karusele tilptu, o vaikas vistiek centre butu...na as taip matau
IMHO:
nekliuna, nekarpyk. nedaryk vadovelio per prievarta. Judesio tam vaikui ir nereik, lai sukasi viskas aplink ji. taip kaip ir realiai sedint karuselej buna
p.s. nesigailek, visa karusele tilptu - butu kitas kadras, o ne sitas. sitas gerai.
QUOTE(robobebras @ 2013 07 10, 08:43)
IMHO:
nekliuna, nekarpyk. nedaryk vadovelio per prievarta. Judesio tam vaikui ir nereik, lai sukasi viskas aplink ji. taip kaip ir realiai sedint karuselej buna
Nugi ir nekirpau...pabandziau pakirpti, kad paziureti kaip atrodo, bet centravimas man geriau ziurejosi ir palikau taip kaip jau isejo nufotografuot
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 07 10, 08:43)
p.s. nesigailek, visa karusele tilptu - butu kitas kadras, o ne sitas. sitas gerai.
Gal ir teisybe sakai Dekui.
Sea Girl karuselės atveju man irgi (kaip ir autorei) centravimas buvęs nebuvęs, neerzina nė lašo. Kadras toks gyvas, kad tiesiog akyse sukasi: plieskiasi ir į "karštuosius taškus", sušvytruoja, trumpai pradingsta iš akių ir vėl atsiranda Mano akimis, šiam kadrui nieko netrūksta.
Alabama, visai nieko ta 1 rimta knyga , tik žvilgsnį gerokai klaidina fotoaparatas, uždengus jį akcentai atsistoja į savo vietas - matau berniūkštį, įsigyvenusį į knygos pasaulį, graži, akiai maloni šviesa ir spalvos. Ir Anna/mauglis labai pradžiugino. Kokia minkšta, tiesiog aksominė šviesa! Pažiūrėjęs į šią foto pasijunti lyg apturėjęs relaksacijos seansą
Nieks neduoda nei grožių, nei briedų Tad apsilankiau kai kurių Jūsų flickr favorituose. Kaip įdomu buvo paslampinėti, matyti pasirinkimų sąšaukas ir skirtumus
Alabama, visai nieko ta 1 rimta knyga , tik žvilgsnį gerokai klaidina fotoaparatas, uždengus jį akcentai atsistoja į savo vietas - matau berniūkštį, įsigyvenusį į knygos pasaulį, graži, akiai maloni šviesa ir spalvos. Ir Anna/mauglis labai pradžiugino. Kokia minkšta, tiesiog aksominė šviesa! Pažiūrėjęs į šią foto pasijunti lyg apturėjęs relaksacijos seansą
Nieks neduoda nei grožių, nei briedų Tad apsilankiau kai kurių Jūsų flickr favorituose. Kaip įdomu buvo paslampinėti, matyti pasirinkimų sąšaukas ir skirtumus
QUOTE(Iks @ 2013 07 10, 08:56)
O tu brezk trikampi-kepure-knyga-fotikas.Trikampio linija eis per kepures saules nubrezta linija, leisis prie veido ir keliaus prie fotiko.
O su Anna tai 22val+85mm 1.2 ir vualia:)
Ka pamatei gero?
dabar tai gausiu bana
Ir Yvette kazkodel issiregistravo:(