Labas,
Saigha duodu ir dar viena Taip, kad tas upas neisblestu iki kito nd
Maciau labai graziu darbeliu siandien, bet vat vaikas su tempa tai upo ner nieko komentuot. Bet pasigrozejau tikrai, isnagrinejau visaip kaip kas patiko
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 22:00)
nu vat man kažkas ten nepatiko, nu nelipo, ne to norėjau iš tikro. kai fotkinau įsivaizdavau kitaaip
Mangute, pasakysiu Tau taip, kaip maniškis sako man, kai imu isterikuoti, kad viskas, o viskas yra blogai, kad KAŽKAS darosi, o kas nežinau ir t.t. ir pan. Manęs ramiai paprašoma imti ir išskaidyti papunkčiui, kas sudaro tą VISKĄ ir kas - KAŽKĄ. Siutina, bet kai vis tik pradedu dėlioti, ima ir palengvėja (net jei visai nenoriu, kad palengvėtų ). Prie ko suku. Siūlau ir Tau išsiaiškinti, kas tas kažkas, kodėl nelipo, ko norėjai iš tikro, ką būtent įsivaizdavai... Nes tie neapibrėžti norai tiesiog neturi pagrindo realizuotis, jie taip ir lieka plūduriuoti kažkokioj spangioj migloj. Nesakau, kad visur ir visada turėtum nešiotis su savimi generalinį planą ir nuo jo nė per žingsnį nenukrypti. Bet jei žinosi, ko nori, vis tik didesnė tikimybė, kad kada nors tai ir gausi. Iš patirties žinau, jei sėlinu su fotoaparatu prie ... kažko( ), neturėdama jokių vizijų, tik trokšdama jau kad pykštelėti, tai pykštelėti, rezultatai paprastai būna veu beu, tik ne miau Duotu atveju, ok, galėjai ir nesužiūrėti to akmens kaukolei skaldyti , bet merginą išjudinti, pralinksminti, pravirkdyti, įsiutinti, padrąsinti ar pan. tiesiog privalėjai
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 23:24)
Mangute, pasakysiu Tau taip, kaip maniškis sako man, kai imu isterikuoti, kad viskas, o viskas yra blogai, kad KAŽKAS darosi, o kas nežinau ir t.t. ir pan. Manęs ramiai paprašoma imti ir išskaidyti papunkčiui, kas sudaro tą VISKĄ ir kas - KAŽKĄ. Siutina, bet kai vis tik pradedu dėlioti, ima ir palengvėja (net jei visai nenoriu, kad palengvėtų ). Prie ko suku. Siūlau ir Tau išsiaiškinti, kas tas kažkas, kodėl nelipo, ko norėjai iš tikro, ką būtent įsivaizdavai... Nes tie neapibrėžti norai tiesiog neturi pagrindo realizuotis, jie taip ir lieka plūduriuoti kažkokioj spangioj migloj. Nesakau, kad visur ir visada turėtum nešiotis su savimi generalinį planą ir nuo jo nė per žingsnį nenukrypti. Bet jei žinosi, ko nori, vis tik didesnė tikimybė, kad kada nors tai ir gausi. Iš patirties žinau, jei sėlinu su fotoaparatu prie ... kažko( ), neturėdama jokių vizijų, tik trokšdama jau kad pykštelėti, tai pykštelėti, rezultatai paprastai būna veu beu, tik ne miau Duotu atveju, ok, galėjai ir nesužiūrėti to akmens kaukolei skaldyti , bet merginą išjudinti, pralinksminti, pravirkdyti, įsiutinti, padrąsinti ar pan. tiesiog privalėjai
klausyk, reik surinkti visus tavo komentarus, nebloga knygą gautųsi
Dėkui Iks (bučkis) (nors Alsutė sakė, kad nebučiuotis čia susirinkom bet vistiek bučkis )
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 22:27)
Dėkui Iks (bučkis) (nors Alsutė sakė, kad nebučiuotis čia susirinkom bet vistiek bučkis )
. Ok, linguoju iš čia, nes kažko įtartinai giesmė gerklėje jau daros nevaldoma
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 23:41)
. Ok, linguoju iš čia, nes kažko įtartinai giesmė gerklėje jau daros nevaldoma
aš ir.. labos
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 01:58)
pasigedau ir as, nuostabu
QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 07:51)
Kad jau daug čia besirodančių, tai ir aš pasirodysiu. Komentarai, pastabos laukiami.
Seserystė.
Seserystė.
labai siltai ir jaukiai
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 08, 10:03)
jau uzdejau flickre zvaigzdute, super
QUOTE(Foggy @ 2013 07 08, 23:18)
Dekui
Idejau ta foto i flickr tai per 24 valandas 140 zvaigzduciu prikapsejo... dar tokiu bajeriu man nera buve nu bet smagu
Cia pasizvalgymui http://www.flickr.co...s/93103471@N08/ ...gaila, kad tiek nedaug darbeliu, bet kiek yra tai su maloniai susiziurejo.
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 08, 17:12)
laba
ir cia pigu,ir fotofabrike pigu,ir fotoaparatas.lt pigu visose trijose kainos apyliges
ir cia pigu,ir fotofabrike pigu,ir fotoaparatas.lt pigu visose trijose kainos apyliges
Nu kaip čia pasakius...nelabai apylygės nors visų prekių tikrai netikrinau
QUOTE(Stikline @ 2013 07 09, 09:25)
Nu kaip čia pasakius...nelabai apylygės nors visų prekių tikrai netikrinau
o ko ieskai?
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 10:40)
Išties labai mažai nuotraukų temoje, flickr'e tai įkeliat, o čia ir pamirštate
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.
http://farm3.staticf...b4a345e17_z.jpg
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.
http://farm3.staticf...b4a345e17_z.jpg
Grožių grožis, nuostabus vaikas, nuostabi nuotrauka, o jau tos garbanos...
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 14:37)
O dabar fotkinau, savaite gulejo fotkes fotike ir siandien kai ziurejau, nebepatiko ne viena.
o man patinka tavo foto. kaip ir kristalines, sea girl, yvette - moki nuostabiai iamzint vaiku gyvenima. vienos megstamiausios vaiku fotografes
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 15:07)
Flickr'as koks bajeristas: "Woof kristalines! Now you know how to greet people in Dog!"
tikras bajeristas tas flikeris :DDD
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 15:39)
Alabama, pažįstama labai, aš tik pagiriomis ir gyva, ale neskubu trint iš tingumo ir žiurkėniškumo
butent. man visada gaila. palieku net nesufokusuotus ar technishkai terrible kadrus.
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 19:13)
Sea Girl, šitas Tavo "žaislinis" pasaulis linksmai sukasi galvoj nuo pat ryto
tik labai gaila, kad centruota, man kazko toks ikomponavimas kliuna. bet spalvishkai ir pagal judesius - superb.
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 21:58)
o ar užduotį supratai? zoomindama ką turi matyti? kokius pokyčius?
to paties norejau klausti, nes foto tai labai good, bet esmes ND as nematau..
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 22:51)
- nepatiko iš karto ar ėmė nepatikti? Kitą sykį patikslink savo santykį, prašau , nes gal žmogus išsijuosęs blusinės per mikroskopą, ieškos deimančiukų, bandys išveblenti nors 1 padrąsinimo žodį, nė nenutuokdamas, kad blusinėjimo objektas jau kadais prie recycle bin konteinerio pastatytas
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 23:05)
kad pasitikslinti, kad ir aš ir jūs panašiai mastom, žodžiu pasitikrinu ar tikrai gerai suprantu trūkumus
o tai gal turi kazka is sios fs, kas patiko..?
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 09, 09:23)
Dekui
Idejau ta foto i flickr tai per 24 valandas 140 zvaigzduciu prikapsejo... dar tokiu bajeriu man nera buve nu bet smagu
oho, as galvojau tas imanoma tik kai i grupes visokias eini. geras. tikrai glosto sirdele.
QUOTE(Maggie @ 2013 07 09, 11:20)
o man patinka tavo foto. kaip ir kristalines, sea girl, yvette - moki nuostabiai iamzint vaiku gyvenima. vienos megstamiausios vaiku fotografes
Made my day.Rimtai.Aciu
Pirma rimta knyga perskaityta.
Afrika
Be pavadinimo.Praziopsota zole.Bendrai ta zole taip smagiai pereina is perlamutrines Annos, net perima spalva.
Mergaite ir vaivorykste.Siek tiek juros
*
Jei atsibodau, sakykit:)