Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,
Saigha duodu ir dar viena Taip, kad tas upas neisblestu iki kito nd smile.gif

Maciau labai graziu darbeliu siandien, bet vat vaikas su tempa tai upo ner nieko komentuot. Bet pasigrozejau tikrai, isnagrinejau visaip kaip kas patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 22:00)
nu vat man kažkas ten nepatiko, nu nelipo, ne to norėjau iš tikro. kai fotkinau įsivaizdavau kitaaip smile.gif

Mangute, pasakysiu Tau taip, kaip maniškis sako man, kai imu isterikuoti, kad viskas, o viskas yra blogai, kad KAŽKAS darosi, o kas nežinau ir t.t. ir pan. Manęs ramiai paprašoma imti ir išskaidyti papunkčiui, kas sudaro tą VISKĄ ir kas - KAŽKĄ. Siutina, bet kai vis tik pradedu dėlioti, ima ir palengvėja (net jei visai nenoriu, kad palengvėtų biggrin.gif ). Prie ko suku. Siūlau ir Tau išsiaiškinti, kas tas kažkas, kodėl nelipo, ko norėjai iš tikro, ką būtent įsivaizdavai... Nes tie neapibrėžti norai tiesiog neturi pagrindo realizuotis, jie taip ir lieka plūduriuoti kažkokioj spangioj migloj. Nesakau, kad visur ir visada turėtum nešiotis su savimi generalinį planą ir nuo jo nė per žingsnį nenukrypti. Bet jei žinosi, ko nori, vis tik didesnė tikimybė, kad kada nors tai ir gausi. Iš patirties žinau, jei sėlinu su fotoaparatu prie ... kažko( biggrin.gif ), neturėdama jokių vizijų, tik trokšdama jau kad pykštelėti, tai pykštelėti, rezultatai paprastai būna veu beu, tik ne miau smile.gif Duotu atveju, ok, galėjai ir nesužiūrėti to akmens kaukolei skaldyti biggrin.gif , bet merginą išjudinti, pralinksminti, pravirkdyti, įsiutinti, padrąsinti ar pan. tiesiog privalėjai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 23:24)
Mangute, pasakysiu Tau taip, kaip maniškis sako man, kai imu isterikuoti, kad viskas, o viskas yra blogai, kad KAŽKAS darosi, o kas nežinau ir t.t. ir pan. Manęs ramiai paprašoma imti ir išskaidyti papunkčiui, kas sudaro tą VISKĄ ir kas - KAŽKĄ. Siutina, bet kai vis tik pradedu dėlioti, ima ir palengvėja (net jei visai nenoriu, kad palengvėtų biggrin.gif ). Prie ko suku. Siūlau ir Tau išsiaiškinti, kas tas kažkas, kodėl nelipo, ko norėjai iš tikro, ką būtent įsivaizdavai... Nes tie neapibrėžti norai tiesiog neturi pagrindo realizuotis, jie taip ir lieka plūduriuoti kažkokioj spangioj migloj. Nesakau, kad visur ir visada turėtum nešiotis su savimi generalinį planą ir nuo jo nė per žingsnį nenukrypti. Bet jei žinosi, ko nori, vis tik didesnė tikimybė, kad kada nors tai ir gausi. Iš patirties žinau, jei sėlinu su fotoaparatu prie ... kažko( biggrin.gif ), neturėdama jokių vizijų, tik trokšdama jau kad pykštelėti, tai pykštelėti, rezultatai paprastai būna veu beu, tik ne miau smile.gif Duotu atveju, ok, galėjai ir nesužiūrėti to akmens kaukolei skaldyti biggrin.gif , bet merginą išjudinti, pralinksminti, pravirkdyti, įsiutinti, padrąsinti ar pan. tiesiog privalėjai tongue.gif

klausyk, reik surinkti visus tavo komentarus, nebloga knygą gautųsi biggrin.gif

Dėkui Iks (bučkis) (nors Alsutė sakė, kad nebučiuotis čia susirinkom biggrin.gif bet vistiek bučkis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 22:27)
Dėkui Iks (bučkis) (nors Alsutė sakė, kad nebučiuotis čia susirinkom  biggrin.gif bet vistiek bučkis  biggrin.gif )

smile.gif . Ok, linguoju iš čia, nes kažko įtartinai giesmė gerklėje jau daros nevaldoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 liepos 2013 - 22:43
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 23:41)
smile.gif . Ok, linguoju iš čia, nes kažko įtartinai giesmė gerklėje jau daros nevaldoma  biggrin.gif

aš ir.. labos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 01:58)
Uch, grazus vaikas smile.gif
Buvau isvykus:)

pasigedau ir as, nuostabu wub.gif

QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 07:51)
Kad jau daug čia besirodančių, tai ir aš pasirodysiu. smile.gif Komentarai, pastabos laukiami.

Seserystė.

labai siltai ir jaukiai

QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 08, 10:03)

Idesiu ir as viena...

jau uzdejau flickre zvaigzdute, super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 07 08, 23:18)

jau uzdejau flickre zvaigzdute, super  drinks_cheers.gif

Dekui biggrin.gif
Idejau ta foto i flickr tai per 24 valandas 140 zvaigzduciu prikapsejo... biggrin.gif dar tokiu bajeriu man nera buve hihihi.gif nu bet smagu ax.gif

Cia pasizvalgymui http://www.flickr.co...s/93103471@N08/ ...gaila, kad tiek nedaug darbeliu, bet kiek yra tai su maloniai susiziurejo.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 08, 17:12)
laba 4u.gif
ir cia pigu,ir fotofabrike pigu,ir fotoaparatas.lt pigu mirksiukas.gif visose trijose kainos apyliges 4u.gif

Nu kaip čia pasakius...nelabai apylygės biggrin.gif nors visų prekių tikrai netikrinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 07 09, 09:25)
Nu kaip čia pasakius...nelabai apylygės  biggrin.gif nors visų prekių tikrai netikrinau  biggrin.gif

o ko ieskai?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 10:40)
Išties labai mažai nuotraukų temoje, flickr'e tai įkeliat, o čia ir pamirštate  schmoll.gif  smile.gif
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu smile.gif Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.
http://farm3.staticf...b4a345e17_z.jpg

Grožių grožis, nuostabus vaikas, nuostabi nuotrauka, o jau tos garbanos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 14:37)
O dabar fotkinau, savaite gulejo fotkes fotike ir siandien kai ziurejau, nebepatiko ne viena.

o man patinka tavo foto. kaip ir kristalines, sea girl, yvette - moki nuostabiai iamzint vaiku gyvenima. vienos megstamiausios vaiku fotografes wub.gif
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 15:07)
Flickr'as koks bajeristas: "Woof kristalines! Now you know how to greet people in Dog!":D

tikras bajeristas tas flikeris :DDD
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 15:39)
Alabama, pažįstama labai, aš tik pagiriomis ir gyva, ale neskubu trint iš tingumo ir žiurkėniškumo biggrin.gif

butent. man visada gaila. palieku net nesufokusuotus ar technishkai terrible kadrus.
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 19:13)
Sea Girl, šitas Tavo "žaislinis" pasaulis linksmai sukasi galvoj nuo pat ryto smile.gif

tik labai gaila, kad centruota, man kazko toks ikomponavimas kliuna. bet spalvishkai ir pagal judesius - superb.
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 21:58)
o ar užduotį supratai? smile.gif zoomindama ką turi matyti? kokius pokyčius?

to paties norejau klausti, nes foto tai labai good, bet esmes ND as nematau..
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 22:51)
g.gif - nepatiko iš karto ar ėmė nepatikti? biggrin.gif Kitą sykį patikslink savo santykį, prašau smile.gif, nes gal žmogus išsijuosęs blusinės per mikroskopą, ieškos deimančiukų, bandys išveblenti nors 1 padrąsinimo žodį, nė nenutuokdamas, kad blusinėjimo objektas jau kadais prie recycle bin konteinerio pastatytas biggrin.gif

thumbup.gif
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 23:05)
kad pasitikslinti, kad ir aš ir jūs panašiai mastom, žodžiu pasitikrinu ar tikrai gerai suprantu trūkumus wink.gif

o tai gal turi kazka is sios fs, kas patiko..?

Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 09, 09:23)
Dekui biggrin.gif
Idejau ta foto i flickr tai per 24 valandas 140 zvaigzduciu prikapsejo... biggrin.gif  dar tokiu bajeriu man nera buve hihihi.gif  nu bet smagu ax.gif

oho, as galvojau tas imanoma tik kai i grupes visokias eini. geras. tikrai glosto sirdele.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 09, 11:20)
o man patinka tavo foto. kaip ir kristalines, sea girl, yvette - moki nuostabiai iamzint vaiku gyvenima. vienos megstamiausios vaiku fotografes wub.gif

Made my day.Rimtai.Aciu blush2.gif

Pirma rimta knyga perskaityta.
user posted image

Afrika biggrin.gif

user posted image

Be pavadinimo.Praziopsota zole.Bendrai ta zole taip smagiai pereina is perlamutrines Annos, net perima spalva.

user posted image

Mergaite ir vaivorykste.Siek tiek juros

user posted image

*
user posted image

Jei atsibodau, sakykit:)

Atsakyti