Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 08, 19:03)

Tavoji nuostabi. Grazus ir sis portretukas.

Idesiu ir as viena...
http://farm3.staticf...36bffdc45_c.jpg

ačiū smile.gif
jau flickre sakiau, fainuma drinks_cheers.gif

QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 19:13)

Beje, Kristalines, man labai patinka Tavo JB braižas. Negaliu to JB vertinti pagal kažkokias "mokslines" kategorijas, tik diletantiškai, pasiremdama visais 6,5 biggrin.gif  pojūčiais... Man patinka jo gaivus sodrumas, toks black velvet !nenuglamūrinta! prasme smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 13:51)
Mangute, o Tau pačiai šioji foto patinka? (atmetus dilemas dėl spalvų ir šviesumo)... Ir jei patinka - kodėl, kas manai pavykę, ką taisytum, ar siekei būtent tokio rezultato?

QUOTE(sayonara @ 2013 07 08, 13:55)
mangute, blogai, bet ne tik spalvos, o viskas. merginos poza, sijonas vandenyje atrodo kaip supurvintas, akmuo už nugaros skirtas kaukolei susilaužyt, šabakštynas aplinkui, pereksponuota, merginos bliuzelė kaip įklijuota. stovi ji kaip įbesta,. nerandu kito apibūdinimo, ji NIEKO nedaro - nei svajoja, nei liūdi, nei gedi, nei džiaugiasi, joje NIEKO nėra, ji nekalba, nebendrauja su žiūrovu, tik stovi, kaip įbesta ir laukia, kol baigsi fotkint.

nepatinka man ta foto biggrin.gif vadinas jau aš artėju link jūsų biggrin.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 14:34)
Aš kažkada skaičiau, kad vinjetuoja, jei pvz. ant FF uždedi crop'o objektyvą, tik nžn kiek tame tiesos smile.gif

mano ne cropas, o vinjetuoja ir net smarkiai, net SAY esu rodžius foto.

QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 17:32)

ir aš dar TAIP norėjau pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 20:58)
o ar užduotį supratai? smile.gif zoomindama ką turi matyti? kokius pokyčius?

manau kad taip smile.gif tik margo fono neturiu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
ketvirtas "taip" man didelė paskata nenuleist rankų ir mokytis toliau
kol entuziazmas žiaunas plėšo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 08, 22:45)

o tai kaip anose tavo foto matosi skirtumas? pati matai? nes ten atrodo, akd parodei, akd zoominti moki, bet užduoties neišpildei ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 21:39)
nepatinka man ta foto  biggrin.gif vadinas jau aš artėju link jūsų  biggrin.gif

g.gif - nepatiko iš karto ar ėmė nepatikti? biggrin.gif Kitą sykį patikslink savo santykį, prašau smile.gif, nes gal žmogus išsijuosęs blusinės per mikroskopą, ieškos deimančiukų, bandys išveblenti nors 1 padrąsinimo žodį, nė nenutuokdamas, kad blusinėjimo objektas jau kadais prie recycle bin konteinerio pastatytas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 20:54)

Ai, Gizzy, mačiau tavo žinutę. Pradžiuginai. Galima skelti baigtus pavasario mainus! clap_1.gif aciuks.gif  Uch, užsitęsė.  biggrin.gif

Pamiršau pasidžiaugti bigsmile.gif jau buvo pats laikas biggrin.gif smagu, akd visos gavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 08, 21:45)

Margą foną visada galima susikurti tongue.gif , iš tų pačių česnakų kad ir ax.gif
Atsakyti
Tiesa, duokit kas naktinių žiūrinių, taip noriu noriu, kažko, stulbinančio, prašau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 22:51)
g.gif - nepatiko iš karto ar ėmė nepatikti? biggrin.gif Kitą sykį patikslink savo santykį, prašau smile.gif, nes gal žmogus išsijuosęs blusinės per mikroskopą, ieškos deimančiukų, bandys išveblenti nors 1 padrąsinimo žodį, nė nenutuokdamas, kad blusinėjimo objektas jau kadais prie recycle bin konteinerio pastatytas biggrin.gif

nu vat man kažkas ten nepatiko, nu nelipo, ne to norėjau iš tikro. kai fotkinau įsivaizdavau kitaaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 23:00)
nu vat man kažkas ten nepatiko, nu nelipo, ne to norėjau iš tikro. kai fotkinau įsivaizdavau kitaaip smile.gif

o kam rodai, jei pačiai nepatinka? Dažniausiai, rodomos foto būna tos, kurios patinka mums pačioms, kad ir su savo minusais ir trūkumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 23:02)
o kam rodai, jei pačiai nepatinka? Dažniausiai, rodomos foto būna tos, kurios patinka mums pačioms, kad ir su savo minusais ir trūkumais smile.gif

kad pasitikslinti, kad ir aš ir jūs panašiai mastom, žodžiu pasitikrinu ar tikrai gerai suprantu trūkumus wink.gif
Atsakyti