Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 14:46)
visos mes po blatu tongue.gif biggrin.gif  ir pačios ir vaikai hihihi.gif

smile.gif
Beje, Kristalines, man labai patinka Tavo JB braižas. Negaliu to JB vertinti pagal kažkokias "mokslines" kategorijas, tik diletantiškai, pasiremdama visais 6,5 biggrin.gif pojūčiais... Man patinka jo gaivus sodrumas, toks black velvet !nenuglamūrinta! prasme smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 15:51)
Kad jau daug čia besirodančių, tai ir aš pasirodysiu. smile.gif Komentarai, pastabos laukiami.
Seserystė.

Ir vis tik, Ka, Tu tikrai poetė smile.gif Ir šis Tavo posmas labai subtiliai surimuotas. Mačiau, rašei, kad Tau tereikėjo pagauti tai, kas ir taip virpino orą. 984 iš 1000 gaudydami liktų nieko nepešę smile.gif

Alabama, paliktas įspūdis apie paliksiantį įspūdį neapgavo smile.gif Abi čia rodytos skirtingos, bet abi ir įstrigo. 1 - šviesa, siluetų plastika, paprastumo magija. 2 - užniaužia žadą, sustabdo, įklampina, noris apžiūrėt kiekvieną pikselį, kiekvieną šviesos blyksnį, paprasčiausia nieko daugiau neveikti, tik grožėtis. Pasijunti pats užsimerkęs ir kažkur nugrimzdęs. Vasarvidžio sapnas smile.gif

Sea Girl, šitas Tavo "žaislinis" pasaulis linksmai sukasi galvoj nuo pat ryto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 liepos 2013 - 18:15
QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 18:41)
kol kas tenka džiaugtis nelengvu mokymosi ir klaidų taisymo laiku  smile.gif 
nes rezultato - užskaityto darbo dar nėr..

Aš sakau taip. Rezultatas matyti, stengiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 18:13)

Skaityciau ir skaityciau biggrin.gif

Aciu:)
Atsakyti
Įtariau, kad kažką pamiršau. Irgi norėjau atiduot TAIP Saighai. Netobula, bet nesinori ir užvaikyti. Su WB pakariaus atėjus laikui smile.gif Norisi kiek ryškesnių objektų, bet skirtumai matyti, o ir kad sugeba ryškiau parodė dubliuodama smile.gif Estetines nuostatas linkstu apeiti, bet autorei to daryt ateityje nepatariu biggrin.gif Vis tik pasikartosiu - patarčiau įdėmiau konspektuoti visas gaunamas pastabas, tai padeda išvengti tų pačių klaidų kartojimo. Be to, visko, ką išgirdai dūgzdama ties 1 ND, prireiks ir visuose kituose, o ir fotografuojant apskritai smile.gif

Alabama, Tu (ir ne tik Tu) tik fotografuok, o tekstą jau mes kaip nors parinksim irnesakyk.gif
Atsakyti
reikia eiti ir man treciaji ND daryti g.gif tik mazoji dama maiso man planus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 08 liepos 2013 - 19:24
saigha TAIP 4u.gif
Atsakyti
Ačiū
Einu pasidžiaugt rezultatu smile.gif
Dėkoju mokytojoms, kritikėms, patarėjoms už kantrybę 4u.gif

Atsakyti
wub.gif Ačiū, ačiū, ačiū!

Su laiku gal pasigesiu šviesumo, kitokios diafragmos. Šiai dienai to man dar netrūksta. Bet pamintijimus smagu skaityti. bigsmile.gif

Ai, Gizzy, mačiau tavo žinutę. Pradžiuginai. Galima skelti baigtus pavasario mainus! clap_1.gif aciuks.gif Uch, užsitęsė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 08 liepos 2013 - 19:56
na meginu smile.gif
3 ND 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Fifux'e
objektas ir fonas liuks, bet šiek tiek betvarkė, net zoomindama pabandyk kad neatrodytu betvarkė, padėliok kitaip ir bus puiku
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 08, 20:26)
Fifux'e
objektas ir fonas liuks, bet šiek tiek betvarkė, net zoomindama pabandyk kad neatrodytu betvarkė, padėliok kitaip ir bus puiku

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 08, 21:32)

o ar užduotį supratai? smile.gif zoomindama ką turi matyti? kokius pokyčius?
Atsakyti