Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 10:06)
Tiesa, tik vienas mano objektyvas gan smarkiai vinjetuoja, tai nežinau ar ten brokas, ar jis toks turi būti.

Aš kažkada skaičiau, kad vinjetuoja, jei pvz. ant FF uždedi crop'o objektyvą, tik nžn kiek tame tiesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 13:25)
Kodėl? unsure.gif Reik pradėt Tave saugot nuo tavęs pačios? biggrin.gif
Vaikus tiek Kristalines, tiek Alabama,  tiek ir ....., ......., ......., .......  gavot per blatą, čia ne jūsų nuopelnas, va  smoke.gifhihihi.gif

biggrin.gif aisku, po blatu biggrin.gif

O todel, kad kai nufotkinu ir viesinu, tada tos moralines "pagirios" ateina jau post factum.O dabar fotkinau, savaite gulejo fotkes fotike ir siandien kai ziurejau, nebepatiko ne viena.Todel nefotkinu su juosta biggrin.gif

O rimtai, tai darau negerai, kaip tik reikia, kad susiguletu viskas, ir galvociau daugiau fotografuojant.
Atsakyti
Flickr'as koks bajeristas: "Woof kristalines! Now you know how to greet people in Dog!":D
Atsakyti
Saigha, apie šviesumą nesprendžiu, tik galiu pasakyti, kad kur kas šviesiau. O bet tačiau horizontas netiesus, ar matai?

Alabama, pažįstama labai, aš tik pagiriomis ir gyva, ale neskubu trint iš tingumo ir žiurkėniškumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 14:25)
Vaikus tiek Kristalines, tiek Alabama,  tiek ir ....., ......., ......., .......  gavot per blatą, čia ne jūsų nuopelnas, va  smoke.gifhihihi.gif

visos mes po blatu tongue.gif biggrin.gif ir pačios ir vaikai hihihi.gif
Atsakyti
Kad jau daug čia besirodančių, tai ir aš pasirodysiu. smile.gif Komentarai, pastabos laukiami.

Seserystė.
user posted image
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 07:57)
Sveiki, gal kas nors ką nors žinot apie http://www.foto-shop.lt/ ? Kodėl ten viskas daug pigiau?  g.gif

ir cia pigu,ir fotofabrike pigu,ir fotoaparatas.lt pigu mirksiukas.gif visose trijose kainos apyliges 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 08 liepos 2013 - 16:13
1 nd

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 16:51)
Kad jau daug čia besirodančių, tai ir aš pasirodysiu. smile.gif Komentarai, pastabos laukiami.

Seserystė.
]http://farm6.staticflickr.com/5500/9239895192_8474e8ece5.jpg

Grožis, ką smile.gif nežinau tik, gal norėtųsi kito f, kad abi sesės labiau matytųsi, kad būtų galima patyrinėti jų panašumą ir skirtumus... Bet čia tik pamąstymas, nes akimirka vienareikšmiškai nuostabi 4u.gif wub.gif

QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 17:32)

Na, ar pati jau matai skirtumą ir nesidžiaugi gautu rezultatu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 15:51)

Seserystė.

Patinkaaaaaa:)
Noretusi vos sviesiau, bet ai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 08 liepos 2013 - 17:29
kol kas tenka džiaugtis nelengvu mokymosi ir klaidų taisymo laiku smile.gif
nes rezultato - užskaityto darbo dar nėr..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 08 liepos 2013 - 17:44
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 09:40)
Išties labai mažai nuotraukų temoje, flickr'e tai įkeliat, o čia ir pamirštate  schmoll.gif  smile.gif
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu smile.gif Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.

Pas mane vaikai, vaikai ir dar karta vaikai, tai ir netersiu temos cia cool.gif biggrin.gif

Tavoji nuostabi. Grazus ir sis portretukas.

QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 11:58)
Ai, dar viena

Mmmm kaip man patinka si wub.gif

QUOTE(Ka @ 2013 07 08, 15:51)

Seserystė.

Pritariu komentarui, kad noretusi kazkiek ir kitos sesutes matyti, bet siaip vistiek labai patinka. 4u.gif

Idesiu ir as viena...
user posted image
Atsakyti