Dar kartą 1 n.d :
Vėtra, aš užskaitau.
netobula, bet pastangos juodai pagirtinos, esmę supranti, antrus ND daryk labiau apmąstydama, neskubėdama, pagalvok apie grožį ir estetiką.. jeigu turi tokį užsispyrimą, tikiu, kad padarysi kur kas geriau.
netobula, bet pastangos juodai pagirtinos, esmę supranti, antrus ND daryk labiau apmąstydama, neskubėdama, pagalvok apie grožį ir estetiką.. jeigu turi tokį užsispyrimą, tikiu, kad padarysi kur kas geriau.
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 19:25)
Vėtra, aš užskaitau.
Labai ačiū Beje jei nesunku parašyk kas negerai
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 18:19)
Papildyta:
na gamtoje yra
na gamtoje yra
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 18:25)
Vėtra, aš užskaitau.
Ir aš sakau TAIP su kone analogišku prierašu.
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:26)
Labai ačiū Beje jei nesunku parašyk kas negerai
nu negražuuu, neišradinga, paprasta bet ok, pradžia, stengiesi, taisai be burbėjimų, todėl pasakiau taip su avansu. su sčlyga, kad antri ND bus kur kas geresni. neskubėk dėti, padaryk kelis variantus, atrink patį geriausią, kuriam pati nerastum jokių priekaištų ir tik tada rodyk mums
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 19:31)
ačiū
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 19:33)
nu negražuuu, neišradinga, paprasta bet ok, pradžia, stengiesi, taisai be burbėjimų, todėl pasakiau taip su avansu. su sčlyga, kad antri ND bus kur kas geresni. neskubėk dėti, padaryk kelis variantus, atrink patį geriausią, kuriam pati nerastum jokių priekaištų ir tik tada rodyk mums
Laaabai ačiū Būtinai atsižvelgsiu
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:26)
Beje jei nesunku parašyk kas negerai
Užbėgo už akių
paprastas pavyzdys: ar pirktum tokį atviruką, ar patrauktų jis tavo akį, ar norėtum tokį gauti (aš tai kitokio tikiuosi ). Kuo daugiau visapusiškų pastangų įdėsi į ND, tuo daugiau pati gausi. Jei skaitei temos archyvus, turėjai matyti nemažai užuominų, ko reikia, ko tikimasi. Tavo ND nuobodokas, sutik. Iš kitos pusės - lazdos irgi neperlenk, neperkrauk, neprarask saiko. Sėkmės.
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 19:43)
Užbėgo už akių
paprastas pavyzdys: ar pirktum tokį atviruką, ar patrauktų jis tavo akį, ar norėtum tokį gauti (aš tai kitokio tikiuosi ). Kuo daugiau visapusiškų pastangų įdėsi į ND, tuo daugiau pati gausi. Jei skaitei temos archyvus, turėjai matyti nemažai užuominų, ko reikia, ko tikimasi. Tavo ND nuobodokas, sutik. Iš kitos pusės - lazdos irgi neperlenk, neperkrauk, neprarask saiko. Sėkmės.
Dėkui,ną kitą n.d (jeigu gausiu trečią taip ) geriau apgalvosiu
dėkuJJJJJJJJJ
QUOTE(saigha @ 2013 07 03, 17:09)
1 ND
Patarimas: daryk tarpus dėdama foto, nes kai jos lipa viena kitai ant kulnų sunku susidaryti bendrą vaizdą
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 17:29)
1 nd :
aš šiam ND sakau ne, pagrindas turėtų būti išlygintas, mano akim ir spalvos nelabai dera ir iš žemiau fotografuoto reikėjo....
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 11:15)
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 11:19)
peikimo nebus, tik pasidalinimas pastebėjimais, ot
Kas cia dabar per samokslas?!