Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar kartą 1 n.d :
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vėtra, aš užskaitau.

netobula, bet pastangos juodai pagirtinos, esmę supranti, antrus ND daryk labiau apmąstydama, neskubėdama, pagalvok apie grožį ir estetiką.. ax.gif jeigu turi tokį užsispyrimą, tikiu, kad padarysi kur kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 19:25)
Vėtra, aš užskaitau.

netobula, bet pastangos juodai pagirtinos, esmę supranti, antrus ND daryk labiau apmąstydama, neskubėdama, pagalvok apie grožį ir estetiką.. ax.gif  jeigu turi tokį užsispyrimą, tikiu, kad padarysi kur kas geriau.

Labai ačiū smile.gif 4u.gif Beje jei nesunku parašyk kas negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 18:19)
Papildyta:
na gamtoje yra

hihihi.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 18:25)
Vėtra, aš užskaitau.

Ir aš sakau TAIP su kone analogišku prierašu.
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:26)
Labai ačiū smile.gif  4u.gif  Beje jei nesunku parašyk kas negerai smile.gif

nu negražuuu, neišradinga, paprasta blush2.gif bet ok, pradžia, stengiesi, taisai be burbėjimų, todėl pasakiau taip su avansu. su sčlyga, kad antri ND bus kur kas geresni. neskubėk dėti, padaryk kelis variantus, atrink patį geriausią, kuriam pati nerastum jokių priekaištų ir tik tada rodyk mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 19:31)
hihihi.gif
Ir aš sakau TAIP su kone analogišku prierašu.

ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 19:33)
nu negražuuu, neišradinga, paprasta blush2.gif  bet ok, pradžia, stengiesi, taisai be burbėjimų, todėl pasakiau taip su avansu. su sčlyga, kad antri ND bus kur kas geresni. neskubėk dėti, padaryk kelis variantus, atrink patį geriausią, kuriam pati nerastum jokių priekaištų ir tik tada rodyk mums smile.gif

Laaabai ačiū smile.gif ax.gif Būtinai atsižvelgsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:26)
Beje jei nesunku parašyk kas negerai smile.gif

Užbėgo už akių smile.gif
paprastas pavyzdys: ar pirktum tokį atviruką, ar patrauktų jis tavo akį, ar norėtum tokį gauti (aš tai kitokio tikiuosi biggrin.gif ). Kuo daugiau visapusiškų pastangų įdėsi į ND, tuo daugiau pati gausi. Jei skaitei temos archyvus, turėjai matyti nemažai užuominų, ko reikia, ko tikimasi. Tavo ND nuobodokas, sutik. Iš kitos pusės - lazdos irgi neperlenk, neperkrauk, neprarask saiko. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 19:43)
Užbėgo už akių smile.gif
paprastas pavyzdys: ar pirktum tokį atviruką, ar patrauktų jis tavo akį, ar norėtum tokį gauti (aš tai kitokio tikiuosi biggrin.gif ). Kuo daugiau visapusiškų pastangų įdėsi į ND, tuo daugiau pati gausi. Jei skaitei temos archyvus, turėjai matyti nemažai užuominų, ko reikia, ko tikimasi. Tavo ND nuobodokas, sutik. Iš kitos pusės - lazdos irgi neperlenk, neperkrauk, neprarask saiko. Sėkmės.

Dėkui,ną kitą n.d (jeigu gausiu trečią taip smile.gif ) geriau apgalvosiu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
dėkuJJJJJJJJJ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 03, 17:09)
1 ND

Patarimas: daryk tarpus dėdama foto, nes kai jos lipa viena kitai ant kulnų sunku susidaryti bendrą vaizdą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 17:29)
1 nd  smile.gif  :

aš šiam ND sakau ne, pagrindas turėtų būti išlygintas, mano akim ir spalvos nelabai dera ir iš žemiau fotografuoto reikėjo.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 11:15)
mokytojai zavalas.
oi laukiam laukiam, mes peikimo laukiam.

QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 11:19)
peikimo nebus, tik pasidalinimas pastebėjimais, ot tongue.gif

Kas cia dabar per samokslas?!
Atsakyti