Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 12:55)
kaip šita? kaip spalvos? kelis sluoksnius uždėjau ir pati nežinau ar čia gražu ar ne  g.gif

sutinku su Alabama, dar man kvadras cia nesiziuri, lyg ir noretusi daugiau kaires/desines, manau trecdaliai butu geriau.
kita vertus - kodel ji stovi vandeny? pagavai ja slepiant lavona ar ieskant jaunikiu kiausinius? lyg ir sypsena tokia miela, bet tokiio tipo foto-istorijas reikia gerai apgalvoti, gal geriau butu jei ji neziureti i objektyva. gal reiketu tamsint tokia foto, nes netinka tokios sveisios tonacijos cia.
o ka su sluoksniais darei? tiesiog dejai viena ant kito?
Atsakyti

1 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Alabama įsimylėjau šia foto wub.gif
Mangute kvadras man irgi nesižiūri, mergina pasimeta, akys neranda kur užsikabinti gal diafragma labiau atvert reikėjo, spalvos per blankios
saigha tamsu, kokie nustatymai?
Atsakyti
1/2500
f 5.6
ISO 100
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 12:29)
1/2500
f 5.6
ISO 100

O kam toks islaikymas, ilgink:)
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 08, 12:26)
Alabama įsimylėjau šia foto wub.gif
Mangute kvadras man irgi nesižiūri, mergina pasimeta, akys neranda kur užsikabinti gal diafragma labiau atvert reikėjo, spalvos per blankios
saigha tamsu, kokie nustatymai?

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 12:29)
1/2500
f 5.6
ISO 100

ilgink išlaikyma kaip alabama ir rašė, nuotraukos taps šviesesnės.
du būdai tai padaryt:
1. jei fotografuoji ant M tada tiesiog pakeist išlaikyma pvz 1/2000, 1/1600, 1/1250...
2. je Av, Tv daryk ekspozicijos korekcija
Atsakyti
Mangute, o Tau pačiai šioji foto patinka? (atmetus dilemas dėl spalvų ir šviesumo)... Ir jei patinka - kodėl, kas manai pavykę, ką taisytum, ar siekei būtent tokio rezultato?

Alabama, net per beužsimerkiantį monitorių jaučiu prasismelkiančius antrosios kerus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 liepos 2013 - 12:52
mangute, blogai, bet ne tik spalvos, o viskas. merginos poza, sijonas vandenyje atrodo kaip supurvintas, akmuo už nugaros skirtas kaukolei susilaužyt, šabakštynas aplinkui, pereksponuota, merginos bliuzelė kaip įklijuota. stovi ji kaip įbesta,. nerandu kito apibūdinimo, ji NIEKO nedaro - nei svajoja, nei liūdi, nei gedi, nei džiaugiasi, joje NIEKO nėra, ji nekalba, nebendrauja su žiūrovu, tik stovi, kaip įbesta ir laukia, kol baigsi fotkint.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 10:58)
Uch, grazus vaikas smile.gif
Buvau isvykus:)

ačiū smile.gif
tavieji taip pat smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 11:03)
Kokia ji graži  wub.gif gražus j/b

ačiū smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 12:55)
kaip šita? kaip spalvos? kelis sluoksnius uždėjau ir pati nežinau ar čia gražu ar ne  g.gif

Merginos jau susakė pastabas. Jos teisios smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 12:58)
Ai, dar viena

jau flickre mačiau smile.gif Gražu, tik mane kiek erzina neapšviestoje veido pusėje esantys plaukučiai/smėlis (?) virš lūpų ir prie smakro. Turbūt suveikia motiniškoji pusė, ir taip norėtųsi nuvalyti burnytę smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 08 liepos 2013 - 13:06
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 12:51)

Alabama, net per beužsimerkiantį monitorių jaučiu prasismelkiančius antrosios kerus smile.gif

Vos nafig visko neistriniau, kai grizau namo.
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 13:03)
ačiū  smile.gif
tavieji taip pat  smile.gif
ačiū smile.gif
Merginos jau susakė pastabas. Jos teisios smile.gif
jau flickre mačiau  smile.gif  Gražu, tik mane kiek erzina neapšviestoje veido pusėje esantys plaukučiai/smėlis (?) virš lūpų ir prie smakro.

Ten velniai zino kas, ir pukai kazkokie ir smelis ir siaip
Atsakyti
1 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 13:07)
Vos nafig visko neistriniau, kai grizau namo.

Kodėl? unsure.gif Reik pradėt Tave saugot nuo tavęs pačios? biggrin.gif
Vaikus tiek Kristalines, tiek Alabama, tiek ir ....., ......., ......., ....... gavot per blatą, čia ne jūsų nuopelnas, va smoke.gifhihihi.gif
Atsakyti