Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 07 08, 10:26)
Ką pirksi? bigsmile.gif

pasakysiu wink.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 10:40)
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu smile.gif Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.

Kokia ji graži wub.gif gražus j/b

QUOTE(robobebras @ 2013 07 08, 10:50)
As irgi pirkau. Gal pora fotiku, gal pora objektyvu. Gal dar kokia blykste.

Tai suprantu, kad bijot nėr ko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 08 liepos 2013 - 10:05
Gal kam nuotaika yra truputį pasidalinti patirtim dėl apdirbimo, visiškas nebesupratimas pas mane doh.gif Čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 10:22)
Ačiū už ats.  rolleyes.gif  Įdomu koks objektyvas  g.gif
Super. ačiū labai. Galvojau galvojau apie tą pardę...gal jie veža iš kažkur kitur nei kiti...bet kaži...

Sigma 24-70 mm F2.8 DG HSM
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 22:34)
gincu buvo,izeidinejimu,moderatore greit sutvarke si reikala thumbup.gif aciu jai 4u.gif

o kas buvo? pramissinau.
QUOTE(rarity @ 2013 07 05, 19:28)
Mano nepažįstamojo portretas. Ačiū Say už užduotį. Sunku man prieiti prie žmogaus ir paprašyti papozuoti.

wow. man labai patinka, labai geros spalvos, labai tikras vyro veidas, grazios rauksles, patinka poza, netgi apranga biggrin.gif patinka fonas, grazios spalvos masinos. bet kliuna nelabai gerai italpintas dviratis. be jo butu tvarkingiau, bet ne taip aisku, kad ponas dviratininkas sustojo paskaityti ir atsikvepti. zodziu su dviraciu kazkas ne taip. bet cia jeigu kabinetis, nes visuma aki traukia. manau labai vykes portretas.
QUOTE(PBP @ 2013 07 06, 00:30)
Issaugok juos ir ryt butinai pakartok. Skaniai tie pomidoriukai ziuris, as is tos laimes, kad kazkas isiskaite i pasiulymus, net fono nepastebejau

as irgi. uzskaitau. is tikruju, nors esu pavalgius, labai skaniai pomidorai susiziurejo, retai kada pradedantysis pavaizduoja skaniai maista (tai sunkus menas, buvo cia "pamokeles" kai merginos savo kepinius fotkino, ir pagrindine problema su kuria susidurdavo tai ta, kad maistas atrode siaip sau, nei skanus nei ka, nors foto technishkai, kompozocishkai tvarkinga buvo).
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 06, 15:16)
Na taip dariau ir su raketėm,medis buvo kitas biggrin.gif na bet nesvarbu,o šiaip man tai tas medis nekliudo  rolleyes.gif

palauk dar smile.gif po to pati sypsosies xe xe. jei medis, tai jo per mazai, be - butu buve geriau. na bet cia ateina su praktika. as, pamenu, kazkada nemaciau, kaip medziai zmones is galvos auga biggrin.gif cia is tos pacios operos manau.

user posted image
google
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 08, 09:58)
Buvau isvykus:)

Nebuvo nepastebėta, gerai, kad priežastis pateisinama biggrin.gif
Foto paliko įspūdį, kad... paliks įspūdį tongue.gif , kai prieisiu prie normalesnio vaizduoklio. Šitam jau visai amen, tuoj liksiu be lango į pasaulį cool.gif

Maggie, nedaug praradai pramissinusi smile.gif Vaikiški išsidirbinėjimai ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 liepos 2013 - 11:00
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 10:54)
Nebuvo nepastebėta, gerai, kad priežastis pateisinama biggrin.gif
Foto paliko įspūdį, kad... paliks įspūdį tongue.gif , kai prieisiu prie normalesnio vaizduoklio. Šitam jau visai amen, tuoj liksiu be lango į pasaulį cool.gif

O, kaip malonu:)

Lauksiu ispudziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 08, 09:36)
Gražiai nufotografuotos gėlės

jos nebuvo gražiai nufotografuotos. objektyviai..smile.gif
kai pati prakusi, suprasi tai, beveik garantuoju. rašau "beveik", nes ne visada tas supratimas ateina.
Atsakyti
Labuka. smile.gif smile.gif smile.gif
Reikalinga nebrangi fotografe/megeja krikstynoms nufotografuoti, Vilniuje. Parasykit man i az ka domina. smile.gif

Pagarbiai,

Kristina P.V.
Atsakyti
kaip šita? kaip spalvos? kelis sluoksnius uždėjau ir pati nežinau ar čia gražu ar ne g.gif

user posted image
Atsakyti
Ai, dar viena

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 11:55)
kaip šita? kaip spalvos? kelis sluoksnius uždėjau ir pati nežinau ar čia gražu ar ne  g.gif

Per sviesu, per blanku, pora ir zvilgsnis nieko nepasakoja.
Atsakyti
per šviesu, kuria prasme? aplamai per šviesi nuotrauka? man tada monitorių pašviesinti kažkiek?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 12:03)
per šviesu, kuria prasme? aplamai per šviesi nuotrauka? man tada monitorių pašviesinti kažkiek?

Na ji man tokia iblukinta persviesinta tokia.Tarsi pereksponuota
Atsakyti