QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 22:34)
gincu buvo,izeidinejimu,moderatore greit sutvarke si reikala
aciu jai
o kas buvo? pramissinau.
QUOTE(rarity @ 2013 07 05, 19:28)
Mano nepažįstamojo portretas. Ačiū Say už užduotį. Sunku man prieiti prie žmogaus ir paprašyti papozuoti.
wow. man labai patinka, labai geros spalvos, labai tikras vyro veidas, grazios rauksles, patinka poza, netgi apranga
patinka fonas, grazios spalvos masinos. bet kliuna nelabai gerai italpintas dviratis. be jo butu tvarkingiau, bet ne taip aisku, kad ponas dviratininkas sustojo paskaityti ir atsikvepti. zodziu su dviraciu kazkas ne taip. bet cia jeigu kabinetis, nes visuma aki traukia. manau labai vykes portretas.
QUOTE(PBP @ 2013 07 06, 00:30)
Issaugok juos ir ryt butinai pakartok. Skaniai tie pomidoriukai ziuris, as is tos laimes, kad kazkas isiskaite i pasiulymus, net fono nepastebejau
as irgi. uzskaitau. is tikruju, nors esu pavalgius, labai skaniai pomidorai susiziurejo, retai kada pradedantysis pavaizduoja skaniai maista (tai sunkus menas, buvo cia "pamokeles" kai merginos savo kepinius fotkino, ir pagrindine problema su kuria susidurdavo tai ta, kad maistas atrode siaip sau, nei skanus nei ka, nors foto technishkai, kompozocishkai tvarkinga buvo).
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 06, 15:16)
Na taip dariau ir su raketėm,medis buvo kitas
na bet nesvarbu,o šiaip man tai tas medis nekliudo
palauk dar
po to pati sypsosies xe xe. jei medis, tai jo per mazai, be - butu buve geriau. na bet cia ateina su praktika. as, pamenu, kazkada nemaciau, kaip medziai zmones is galvos auga
cia is tos pacios operos manau.
google