Sveiki, gal kas nors ką nors žinot apie http://www.foto-shop.lt/ ? Kodėl ten viskas daug pigiau?
1 ND
QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 08:32)
1 ND
Saigha, ar pati matai, kas tikrai negerai šiame ND?, nes pastabų apie tai jau buvai gavusi. Visi objektai turi gražiai tilpti kadre, nebalansuoti ant kadro krašto ar iš viso nekeliauti į užkadrį Ypač šiame - 1 - ND. Sužiūrėk tai, atsitrauk su fotoaparatu truputį, jei kitaip nesutalpini.
Patikrinau blondinių kvadratėlius darbiniam kompe: iš juodų nė vienas neatsiskiria, iš baltų tik 1 kitas. Laptope rezultatai kur kas geresni, nors ir netobuli
QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 08:57)
Sveiki, gal kas nors ką nors žinot apie http://www.foto-shop.lt/ ? Kodėl ten viskas daug pigiau?
labukas, aš viską pirkau iš čia nežinau kodėl ten viskas pigiau, bet tikrai dauuuug pigiau nei kur kitur. Surizikavau ir neapsigavau Tiesa, tik vienas mano objektyvas gan smarkiai vinjetuoja, tai nežinau ar ten brokas, ar jis toks turi būti. rašiau jiems, klausiau, sakė naujesnės kartos objektyvas taip daro, tokį gavau atsakymą. išmokau su programa nuimti tą vinjetavimą ir man gerai
PS. pirkau fotoaparatą, du objektyvus, korteles..
PPS. ten toks vaikinukas pardavinėja, ir dar pasiderėti dar galima
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 09:41)
Saigha, ar pati matai, kas tikrai negerai šiame ND?, nes pastabų apie tai jau buvai gavusi. Visi objektai turi gražiai tilpti kadre, nebalansuoti ant kadro krašto ar iš viso nekeliauti į užkadrį Ypač šiame - 1 - ND. Sužiūrėk tai, atsitrauk su fotoaparatu truputį, jei kitaip nesutalpini.
Patikrinau blondinių kvadratėlius darbiniam kompe: iš juodų nė vienas neatsiskiria, iš baltų tik 1 kitas. Laptope rezultatai kur kas geresni, nors ir netobuli
aš lytais susitvarkiau su šviesumu, nes kontrastas ant monitoriaus tiek uždėtas, kad baisu.
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 08, 07:11)
Va va, kodėl kitos merginos bijo ateiti į temą, jei tik pagerbi žmogų už jo namų darbus, tai esi gerbėja ir t.t.t. Aš jos niekur nesu sutikusi, namų darbus pati darau, tik dar neturiu ką įdėti, nes daug studijuoti man dar reikia
bijo sakai. Tai kas bijo, tam turbūt čia ir nevieta
Tuomet pasakyk, kas tave sužavėjo jos ND, ir davei užtikrinta "tikrai taip"?
kodel, tai nzn. bet pati pirkau ten fotika ir objektyva. skundu jiems neturiu
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 10:06)
labukas, aš viską pirkau iš čia nežinau kodėl ten viskas pigiau, bet tikrai dauuuug pigiau nei kur kitur. Surizikavau ir neapsigavau Tiesa, tik vienas mano objektyvas gan smarkiai vinjetuoja, tai nežinau ar ten brokas, ar jis toks turi būti. r
Ačiū už ats. Įdomu koks objektyvas
QUOTE(brumbrumai @ 2013 07 08, 10:15)
kodel, tai nzn. bet pati pirkau ten fotika ir objektyva. skundu jiems neturiu
Super. ačiū labai. Galvojau galvojau apie tą pardę...gal jie veža iš kažkur kitur nei kiti...bet kaži...
QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 10:22)
Super. ačiū labai. Galvojau galvojau apie tą pardę...gal jie veža iš kažkur kitur nei kiti...bet kaži...
Ką pirksi?
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 09:15)
bijo sakai. Tai kas bijo, tam turbūt čia ir nevieta
Gražiai nufotografuotos gėlės Gal ir nelabai aš dar ką ir išmanau, bet tiesiog pasakiau taip
Nenoriu pyktis, nes labai noriu išmokti fotografuoti Bet vat to pirmo namų darbo niekaip nepavyksta padaryti
Išties labai mažai nuotraukų temoje, flickr'e tai įkeliat, o čia ir pamirštate
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.
As irgi pirkau. Gal pora fotiku, gal pora objektyvu. Gal dar kokia blykste.