Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki, gal kas nors ką nors žinot apie http://www.foto-shop.lt/ ? Kodėl ten viskas daug pigiau? g.gif
Atsakyti
1 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 08, 08:32)
1 ND

Saigha, ar pati matai, kas tikrai negerai šiame ND?, nes pastabų apie tai jau buvai gavusi. Visi objektai turi gražiai tilpti kadre, nebalansuoti ant kadro krašto ar iš viso nekeliauti į užkadrį smile.gif Ypač šiame - 1 - ND. Sužiūrėk tai, atsitrauk su fotoaparatu truputį, jei kitaip nesutalpini.

Patikrinau blondinių kvadratėlius darbiniam kompe: iš juodų nė vienas neatsiskiria, iš baltų tik 1 kitas. Laptope rezultatai kur kas geresni, nors ir netobuli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 liepos 2013 - 08:49
QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 08:57)
Sveiki, gal kas nors ką nors žinot apie http://www.foto-shop.lt/ ? Kodėl ten viskas daug pigiau?  g.gif

labukas, aš viską pirkau iš čia wink.gif nežinau kodėl ten viskas pigiau, bet tikrai dauuuug pigiau nei kur kitur. Surizikavau ir neapsigavau wink.gif Tiesa, tik vienas mano objektyvas gan smarkiai vinjetuoja, tai nežinau ar ten brokas, ar jis toks turi būti. rašiau jiems, klausiau, sakė naujesnės kartos objektyvas taip daro, tokį gavau atsakymą. išmokau su programa nuimti tą vinjetavimą ir man gerai wink.gif

PS. pirkau fotoaparatą, du objektyvus, korteles..

PPS. ten toks vaikinukas pardavinėja, ir dar pasiderėti dar galima wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 09:41)
Saigha, ar pati matai, kas tikrai negerai šiame ND?, nes pastabų apie tai jau buvai gavusi. Visi objektai turi gražiai tilpti kadre, nebalansuoti ant kadro krašto ar iš viso nekeliauti į užkadrį smile.gif Ypač šiame - 1 - ND. Sužiūrėk tai, atsitrauk su fotoaparatu truputį, jei kitaip nesutalpini.

Patikrinau blondinių kvadratėlius darbiniam kompe: iš juodų nė vienas neatsiskiria, iš baltų tik 1 kitas. Laptope rezultatai kur kas geresni, nors ir netobuli smile.gif

aš lytais susitvarkiau su šviesumu, nes kontrastas ant monitoriaus tiek uždėtas, kad baisu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 08 liepos 2013 - 09:04
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 08, 07:11)
Va va, kodėl kitos merginos bijo ateiti į temą, jei tik pagerbi žmogų už jo namų darbus, tai esi gerbėja ir t.t.t.  smile.gif Aš jos niekur nesu sutikusi, namų darbus pati darau, tik dar neturiu ką įdėti, nes daug studijuoti man dar reikia  ax.gif

bijo sakai. Tai kas bijo, tam turbūt čia ir nevieta smile.gif
Tuomet pasakyk, kas tave sužavėjo jos ND, ir davei užtikrinta "tikrai taip"? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors ką nors žinot apie http://www.foto-shop.lt/ ? Kodėl ten viskas daug pigiau?  g.gif

kodel, tai nzn. bet pati pirkau ten fotika ir objektyva. skundu jiems neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 08, 10:06)
labukas, aš viską pirkau iš čia wink.gif nežinau kodėl ten viskas pigiau, bet tikrai dauuuug pigiau nei kur kitur. Surizikavau ir neapsigavau wink.gif Tiesa, tik vienas mano objektyvas gan smarkiai vinjetuoja, tai nežinau ar ten brokas, ar jis toks turi būti. r

Ačiū už ats. rolleyes.gif Įdomu koks objektyvas g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2013 07 08, 10:15)
kodel, tai nzn. bet pati pirkau ten fotika ir objektyva. skundu jiems neturiu smile.gif

Super. ačiū labai. Galvojau galvojau apie tą pardę...gal jie veža iš kažkur kitur nei kiti...bet kaži...
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 07 08, 10:22)

Super. ačiū labai. Galvojau galvojau apie tą pardę...gal jie veža iš kažkur kitur nei kiti...bet kaži...

Ką pirksi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 09:15)
bijo sakai. Tai kas bijo, tam turbūt čia ir nevieta  smile.gif
Tuomet pasakyk, kas tave sužavėjo jos ND, ir davei užtikrinta "tikrai taip"? smile.gif

Gražiai nufotografuotos gėlės blush2.gif Gal ir nelabai aš dar ką ir išmanau, bet tiesiog pasakiau taip blush2.gif
Nenoriu pyktis, nes labai noriu išmokti fotografuoti blush2.gif Bet vat to pirmo namų darbo niekaip nepavyksta padaryti blush2.gif
Atsakyti
Išties labai mažai nuotraukų temoje, flickr'e tai įkeliat, o čia ir pamirštate schmoll.gif smile.gif
Jau dauguma turbūt matėte, bet vistiek įdėsiu smile.gif Komentarai ir pastabos, labai laukiamos.
user posted image
Atsakyti

As irgi pirkau. Gal pora fotiku, gal pora objektyvu. Gal dar kokia blykste.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 08, 09:40)

Uch, grazus vaikas smile.gif

Buvau isvykus:)

user posted image
Atsakyti