Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

saigha tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 07, 21:25)
saigha tikrai taip  thumbup.gif

JAU ne pirmą kartą tamsta pastebėjau, tai čia saigha gerbėjų klubas ar šiaip palaikymo komanda? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 07 07, 18:20)
As visus matau.  smile.gif
Foto mazokai, ikeliu viena, kad tema atitiktu pavadinima "Fotografija" biggrin.gif
http://farm6.staticf..._a65268e612.jpg

Man labai patinka smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 07 07, 19:00)
Kitąkart blondinėm atskirą instrukciją pridėsiu  biggrin.gif

beee.gif
Atsakyti
Ich, man pamaciius irgi mintis buvo nu nieko sau.. biggrin.gif Bet cia ta wau prasme. Labai patiko smile.gif
Atsakyti
gal galima gauti sąrašą, turinčių teisę dalinti užskaitas namų darbų -nes , pasirodo, per anksti apsidžiaugiau...
Sunflowers - labai malonu, kad mano darbas patiko, bet tu matyt būsi man padarius meškos paslaugą
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 07 07, 17:20)
Foto mazokai, ikeliu viena, kad tema atitiktu pavadinima "Fotografija" biggrin.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 07 07, 19:52)
Patiko, vis grįžtu pažiūrėti, gal ateis kokių minčių (arba ateis Iks ir viską surašys biggrin.gif )

biggrin.gif Iks jau flickre kukliai pasisakė. Ir ji nėra tasai Kindziulis, kuris - reikia ar nereikia - vis prieina ir taria biggrin.gif (kad nebūtų nesusipratimų, įspėju: kalbu kikendama, be susierzinimo ar kokios kitos nemalonios gaidos smile.gif). Man šiandien kažkas komunikacijos kranelius užsuko smile.gif Nesiformuluoja mintys ir net nežinau, ar iš viso jų turiu ax.gif Pasikartosiu tik: Ich interpretacija nepraslydo pro akis. Madoniška, moteriška, švelni, bet kartu be salsvumo ir patetikos. Man visai nemaišo, kad netilpo visa augmenija ant galvos. Netgi galvoju, kad taip tik geriau, lyg minties pratęsimas, lyg tolesnis vijimasis, užkadrinis šakojimasis. Mano akiai gal tik kiek nepasiteisina šakelė/ės(?) ant kaktos. Tikrai įdomus ir kitoks darbas. Suprem, paskaityk flickre, labai įdomūs komentarai smile.gif (o dėl blondinių tai ir aš be-be-be biggrin.gif )

Saigha, tas sąrašas labai ilgas, o atvejai, kai ima užskaitinėt kažkokie temos vaiduokliai - tikrai reti (tikėsimės, nedažnės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 07 liepos 2013 - 22:21
o darbas - vėl blogas?
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 07, 22:20)
o darbas - vėl blogas?

Galėčiau duoti Tau TAIP, nes stengiesi, bandai daug ir atkakliai. Man atrodo, kad Tau reikia postūmio, sakau, gal TAIP galėtų atlikti jo funkcijas? Kita vertus, gaila, kad nebandai pakartoti tų bandymų, kuriems nedaug trūko iki 3+. Žodžiu, imk TAIP ir sėkmės.
P.S. Aš tikrai akredituota dalinti TAIP'us, jei ką smile.gif
P.P.S. Tavo darbai nėra BLOGI, nenusivertink. Esmę ir techninę pusę supranti. Kompozicijos dar silpnokos, bet to gali tekt mokytis ilgai, po visų ND t.p. Tad į stiklinę žiūrėk kaip į artipilnę, o ne atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 07 liepos 2013 - 22:48
QUOTE(saigha @ 2013 07 07, 21:55)
gal galima gauti sąrašą, turinčių teisę dalinti užskaitas namų darbų -nes , pasirodo, per anksti apsidžiaugiau...
Sunflowers - labai malonu, kad mano darbas patiko, bet tu matyt būsi man padarius meškos paslaugą

vertinu Tavo pastangas. bet taip nesakau dėl estetikos, tamsumo. objektas nekoks, fonas juodas, spalvos nelabai, kliūna. jei nesunku, pabanmdyk dar kartelį su kokiu nors pradžiai paprastesniu objektu. gėles fotografuoti reikia mokintis ir mokėti, ND tai gali būti per sunkus iššūkis..

užskaitinėti namų darbus turi teisę tik tos, kurios pačios atsiskaitė ND šioje temoje, na, ir dar aš (iš prigimties) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 07, 21:27)
JAU ne pirmą kartą tamsta pastebėjau, tai čia saigha gerbėjų klubas ar šiaip palaikymo komanda?  smile.gif
Papildyta:

Man labai patinka smile.gif
beee.gif

Va va, kodėl kitos merginos bijo ateiti į temą, jei tik pagerbi žmogų už jo namų darbus, tai esi gerbėja ir t.t.t. smile.gif Aš jos niekur nesu sutikusi, namų darbus pati darau, tik dar neturiu ką įdėti, nes daug studijuoti man dar reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 08, 05:57)
na, ir dar aš (iš prigimties) lotuliukas.gif

hihihi.gif
Negaliu kažkaip labai nesutikti su Saighos ND vertinimu, nors pati vakar altruistiškai ir pasitaškiau taip'u (grynai už stengimąsi). Ryte pagalvojau, kad pati tokio TAIP sulaukusi nepasijusčiau jau perskridusi Atlantą ax.gif Tikiuos, kad rankų nenuleisi. Ne Tau vienai prireikė ne vieno ir ne dviejų dublių, būk tikra smile.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 08, 06:11)
Va va, kodėl kitos merginos bijo ateiti į temą, jei tik pagerbi žmogų už jo namų darbus, tai esi gerbėja ir t.t.t.  smile.gif Aš jos niekur nesu sutikusi, namų darbus pati darau, tik dar neturiu ką įdėti, nes daug studijuoti man dar reikia  ax.gif

Jei seki temą, turėtum puikiai suprasti, kodėl užkliuvai po Saighos ND patikinusi "tikrai taip". Žinai, čia maždaug t.p., jei kokia įstaigos valytoja ar koks visai atsitiktinis tos įstaigos interesantas atėjusiam darbo ieškoti žmogui iškilmingai ir visai kaip thumbup.gif sušuktų: tikrai taip, mes tave JAMAM biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 liepos 2013 - 06:59
QUOTE(Iks @ 2013 07 08, 06:58)
hihihi.gif
Negaliu kažkaip labai nesutikti su Saighos ND vertinimu, nors pati vakar altruistiškai ir pasitaškiau taip'u (grynai už stengimąsi). Ryte pagalvojau, kad pati tokio TAIP sulaukusi nepasijusčiau jau perskridusi Atlantą ax.gif Tikiuos, kad rankų nenuleisi. Ne Tau vienai prireikė ne vieno ir ne dviejų dublių, būk tikra smile.gif
Jei seki temą, turėtum puikiai suprasti, kodėl užkliuvai po Saighos ND patikinusi "tikrai taip". Žinai, čia maždaug t.p., jei kokia įstaigos valytoja ar koks visai atsitiktinis tos įstaigos interesantas  atėjusiam darbo ieškoti žmogui iškilmingai ir visai kaip  thumbup.gif sušuktų: tikrai taip, mes tave JAMAM biggrin.gif

Tai taip, galima manojo taip ir neužskaityti, bet šis jos darbas man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 07 08, 07:06)
šis jos darbas man patiko mirksiukas.gif

ND yra ne patikimo reikalas. Žinoma, labai tiksliai nusakyti kriterijus, kuriais remiantis ND užskaitomi, būtų sunku, bet yra kažkoks bazinis susivokimas. saigha nors ir darbšti, bet dar tos TAIP kartelės nepasiekė. Bet jei stengsis, tai pasieks.

Tavųjų nepamenu, lauksim.
Atsakyti