Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas

QUOTE(vienintelė @ 2013 07 06, 22:03)
Fifux'e man ir pirmas ir antras tavo nd tamsoki, jei jau užskaitė siūlau ateity daryt šviesiau mirksiukas.gif

turesiu omeny 4u.gif
Atsakyti
Smagu buvo, ania biggrin.gif

Gal kas padetu-kaip .jpg prigesinti spalvas? Ypac zalia doh.gif Mazinu vibrance, brightnes, nu bet ne kazkas gaunasi g.gif
Papildyta:
Mangute-kazkur maciau pamoka kaip paciam susikalibruoti monitoriu, pagooglink ir pabandyk kol rasi kas padeda smile.gif Informatiko kokio vietinio ar fotografo paklausk, o jei nesiojamas, tai atlek i Siaulius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 07, 06:53)
labas rytas, matau, kad moderatoriai prasinešė. gerai, kad tokia greita reakcija, neleido nė vienai pusei įsisiūbuoti smile.gif

ir gerai, kad paaiškėjo, kad nei man paranoja, nei ką. Afotografijos (budinti diagnozė biggrin.gif ) jau per akis hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 06, 22:59)
o jo tikrai kai pamatau kaip kiti žmones mato fotkes tai net baisu pasidaro smile.gif

Darbe man aišku - prieštvaninis, niekas jame nesireguliuoja, apskritai vos gyvas (arba jau ne). O namų laptope nežinau, kokį žiūrėjimo kampą pasirinkti, kad labiausia atitiktų tikrąjį. Susimetus į kuprą - per tamsu, įsitempus it stygai - lyg ir šviesoka. Gal per menkai nusimanau - tiek tų problemų g.gif Kiti laptopo vartotojai ekraną išsilanksto absoliučiai priešingai, nei tinka man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 07 liepos 2013 - 09:35

Išsilankstyk taip, kad visus kvadračiukus matytum ir gausi tikrą vaizdą biggrin.gif Arba bent manysi, kad jis toks, kai kurių foto joks lankstymas negelbėja lotuliukas.gif

Niekaip čia neįkeliu foto, tai žr čia
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 07, 09:36)
Gal kas padetu-kaip .jpg prigesinti spalvas? Ypac zalia doh.gif Mazinu vibrance, brightnes, nu bet ne kazkas gaunasi g.gif

RAW. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 07, 11:27)

RAW sumažinu žalios saturation, bet .jpg galutiniam variante dar norėčiau prigesinti g.gif Arba tada RAWe reikia sumažinti daugiau.. Oje biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2013 07 06, 23:53)

Pomidorus, ar karoliukus? Pridejau per daug ND, nebezinau uz ka TAIP gaunu smile.gif

abu biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 07 07, 07:53)
gerai, kad tokia greita reakcija, neleido nė vienai pusei įsisiūbuoti smile.gif

drinks_cheers.gif

Ir pritariu Iks, tad stenkimės geriau tokius dalykus ignoruoti smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 07 07, 11:27)

biggrin.gif
Atsakyti
Aha, Blond, per aspera ad astra su 2ND smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 07, 10:55)
Išsilankstyk taip, kad visus kvadračiukus matytum ir gausi tikrą vaizdą biggrin.gif Arba bent manysi, kad jis toks, kai kurių foto joks lankstymas negelbėja lotuliukas.gif

lanksčiau lanksčiau aš tą laptopą, jokių kvadratų nesimato man blush2.gif biggrin.gif
p.s. o kaip žinoti, kad žiauriai nusigrybauja? Nes kolkas nesu pastebėjusi, kad ar spalvos skirtųsi labai, ar atspausdinus.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 07, 13:45)
lanksčiau lanksčiau aš tą laptopą, jokių kvadratų nesimato man  blush2.gif  biggrin.gif
p.s. o kaip žinoti, kad žiauriai nusigrybauja? Nes kolkas nesu pastebėjusi, kad ar spalvos skirtųsi labai, ar atspausdinus.

drinks_cheers.gif, aš jau neišdrįsau apie kvadratus perklausti, nurašiau peroksidiniam IQ ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 07, 14:50)
drinks_cheers.gif, aš jau neišdrįsau apie kvadratus perklausti, nurašiau peroksidiniam IQ ir ramu biggrin.gif

Aš irgi galvojau, ar pasirodyti man čia su tuo klausimu visu gražumu ar ne, bet smalsumas nugalėjo, ir noras sužinoti kur ten tie kvadračiukai hihihi.gif
Atsakyti