Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba,

pomidorai ryte nebebuvo tokie zavus sad.gif Bet pasizadu su naujai prinokusiais padaryt geriau smile.gif
O dabar bandau vietoj pomidoru su Troliais prasisukt smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 06, 22:32)
Ačiū, Borzika wink.gif

Čia ne man, o pranešusiai man į AŽ apie netvarką temoje merginai reikėtų padėkot smile.gif , nes aš šiame skyrelyje, deja, nesilankau.

QUOTE(Iks @ 2013 07 06, 22:38)
Siūlau ateityje įv. provokacijas tiesiog ignoruoti, geresnių vaistų, matyt, nėra.

Labai teisingai drinks_cheers.gif

Jeigu ateity pastebėsite kažką įtartino, iškart rašykit čia 4u.gif
Atsakyti
Fifux'e man ir pirmas ir antras tavo nd tamsoki, jei jau užskaitė siūlau ateity daryt šviesiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2013 07 06, 21:53)
Laba,

pomidorai ryte nebebuvo tokie zavus sad.gif Bet pasizadu su naujai prinokusiais padaryt geriau smile.gif
O dabar bandau vietoj pomidoru su Troliais prasisukt smile.gif

TAIP smile.gif (bet linksmieji pomidorai patiko labiau, mirkt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 06 liepos 2013 - 22:12
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 06, 23:03)
Fifux'e man ir pirmas ir antras tavo nd tamsoki, jei jau užskaitė siūlau ateity daryt šviesiau mirksiukas.gif

Vienintele, o Blon ND ne per tamsus? As klausiu, nes idomu kaip pas tave atrodo. Kas zinok koki kalibratoriu, kuris i taurage vaziuotu. Aismu but gerai, kad ne milijonus kainuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 06, 22:03)

nepasitikiu savąja technika, nei namine, nei valdiška, tad tokius dalykus palieku kitiems spręsti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir rytinius pomidorus, bet nelabai man jie patinka ax.gif
Ikeliu, bet... apsvietimas buvo ne tas, kazkokie nevyke man jie...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Blond, užskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Blond, taip sakau pomidorams. Karoliukai mane truputi erzina. Tarkim, jeigu as buciau sio papuosalo reklamos ziurove ir potenciali pirkeja, noreciau matyt ji visa plane, t.y., zudytu smalsumas koks gi ten uzsegimas. Aisku cia smulkme ir gal kas sakys blusinejimasis, bet ateiciai tiesiog noriu, kad jau suziuretum tokius dalykus, paskum, kad zinai portrete kokio vaiko pirstukai nebutu nukirsti ir etc 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz TAIP ir uz pastabas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 07 06, 23:29)
Blond, užskaitau  mirksiukas.gif

Pomidorus, ar karoliukus? Pridejau per daug ND, nebezinau uz ka TAIP gaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 06, 22:15)
Vienintele, o Blon ND ne per tamsus? As klausiu, nes idomu kaip pas tave atrodo. Kas zinok koki kalibratoriu, kuris i taurage vaziuotu. Aismu but gerai, kad ne milijonus kainuotu smile.gif

normalus blon nd, parašyk kas kalibruoja pilna žmonių tuom užsiimančiu mirksiukas.gif
kalibravimas sureguliuoja splavas, o šviesumas tamsumas monitoriaus jau neviškai jo darbas (nors pareguliuoja ir ji)

QUOTE(Iks @ 2013 07 06, 22:15)
nepasitikiu savąja technika, nei namine, nei valdiška, tad tokius dalykus palieku kitiems spręsti biggrin.gif

o jo tikrai kai pamatau kaip kiti žmones mato fotkes tai net baisu pasidaro smile.gif

Blond taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 06 liepos 2013 - 23:00
labas rytas, matau, kad moderatoriai prasinešė. gerai, kad tokia greita reakcija, neleido nė vienai pusei įsisiūbuoti smile.gif
Atsakyti