Laba,
pomidorai ryte nebebuvo tokie zavus Bet pasizadu su naujai prinokusiais padaryt geriau
O dabar bandau vietoj pomidoru su Troliais prasisukt
QUOTE(Mangute @ 2013 07 06, 22:32)
Ačiū, Borzika
Čia ne man, o pranešusiai man į AŽ apie netvarką temoje merginai reikėtų padėkot , nes aš šiame skyrelyje, deja, nesilankau.
QUOTE(Iks @ 2013 07 06, 22:38)
Siūlau ateityje įv. provokacijas tiesiog ignoruoti, geresnių vaistų, matyt, nėra.
Labai teisingai
Jeigu ateity pastebėsite kažką įtartino, iškart rašykit čia
Fifux'e man ir pirmas ir antras tavo nd tamsoki, jei jau užskaitė siūlau ateity daryt šviesiau
QUOTE(Blond @ 2013 07 06, 21:53)
Laba,
pomidorai ryte nebebuvo tokie zavus Bet pasizadu su naujai prinokusiais padaryt geriau
TAIP (bet linksmieji pomidorai patiko labiau, mirkt)
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 06, 23:03)
Fifux'e man ir pirmas ir antras tavo nd tamsoki, jei jau užskaitė siūlau ateity daryt šviesiau
Vienintele, o Blon ND ne per tamsus? As klausiu, nes idomu kaip pas tave atrodo. Kas zinok koki kalibratoriu, kuris i taurage vaziuotu. Aismu but gerai, kad ne milijonus kainuotu
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 06, 22:03)
nepasitikiu savąja technika, nei namine, nei valdiška, tad tokius dalykus palieku kitiems spręsti
Turiu ir rytinius pomidorus, bet nelabai man jie patinka
Ikeliu, bet... apsvietimas buvo ne tas, kazkokie nevyke man jie...
Ikeliu, bet... apsvietimas buvo ne tas, kazkokie nevyke man jie...
Blond, užskaitau
Blond, taip sakau pomidorams. Karoliukai mane truputi erzina. Tarkim, jeigu as buciau sio papuosalo reklamos ziurove ir potenciali pirkeja, noreciau matyt ji visa plane, t.y., zudytu smalsumas koks gi ten uzsegimas. Aisku cia smulkme ir gal kas sakys blusinejimasis, bet ateiciai tiesiog noriu, kad jau suziuretum tokius dalykus, paskum, kad zinai portrete kokio vaiko pirstukai nebutu nukirsti ir etc
Aciu uz TAIP ir uz pastabas
Papildyta:
Pomidorus, ar karoliukus? Pridejau per daug ND, nebezinau uz ka TAIP gaunu
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 07 06, 23:29)
Blond, užskaitau
Pomidorus, ar karoliukus? Pridejau per daug ND, nebezinau uz ka TAIP gaunu
QUOTE(Mangute @ 2013 07 06, 22:15)
Vienintele, o Blon ND ne per tamsus? As klausiu, nes idomu kaip pas tave atrodo. Kas zinok koki kalibratoriu, kuris i taurage vaziuotu. Aismu but gerai, kad ne milijonus kainuotu
normalus blon nd, parašyk kas kalibruoja pilna žmonių tuom užsiimančiu
kalibravimas sureguliuoja splavas, o šviesumas tamsumas monitoriaus jau neviškai jo darbas (nors pareguliuoja ir ji)
QUOTE(Iks @ 2013 07 06, 22:15)
nepasitikiu savąja technika, nei namine, nei valdiška, tad tokius dalykus palieku kitiems spręsti
o jo tikrai kai pamatau kaip kiti žmones mato fotkes tai net baisu pasidaro
Blond taip
labas rytas, matau, kad moderatoriai prasinešė. gerai, kad tokia greita reakcija, neleido nė vienai pusei įsisiūbuoti