Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ta klounada linksmina tik tave vieną pačią, ne metas liautis, a?
Atsakyti
trūksta tik Meškukės ir bus trys Taip??? smile.gif
Alsute - turi tik vieną taip iš Iks, nes užskaityti gali tik atsiskaičiusios ND...
Atsakyti
Miraval, taip žinau, nes perskaičiau nuo 100 temos biggrin.gif
O tavo nuomonė? Reik perdaryti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 07 06, 17:38)
trūksta tik Meškukės ir bus trys Taip???  smile.gif
Alsute - turi tik vieną taip iš Iks, nes užskaityti gali tik atsiskaičiusios ND...

O Iks planuoja savąjį TAIP susigrąžinti atgal - pataupyti žmonėms, kurie tikrai stengiasi ir savo kvailais cirkais negaišina laiko
Atsakyti
Kokį cirką padariau? unsure.gif
Atsakyti
sveikos.meginu su antruoju namu darbu 4u.gif

user posted image

tik pat jauciu kad isgauti trecioje nuotraukoje pilna vaizda,truksta diafragmos didesnes,bet bijau kad didinant vaizdas ant knygos gali islikti nebe ryskus g.gif ar jis turi buti su treciaja nuotrauko jau visiskai aiskus? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Fifukxse, norėtųsi didesnio skirtumo tarp antros ir trečios, bet aš užskaitau. neblogai pradedi, nenuvilk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 06, 19:33)
Fifukxse, norėtųsi didesnio skirtumo tarp antros ir trečios, bet aš užskaitau. neblogai pradedi, nenuvilk smile.gif

man irgi noretusi blush2.gif bet bijau kaip ri minejau akd nesigautu didesni velnias unsure.gif smile.gif ir didelis aciu uz TAIP wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 17:44)
Kokį cirką padariau?  unsure.gif

Manęs Xhaled prašė nesakyti biggrin.gif
Neatsiimu to TAIP, turėkis vietoj saldainio.
Auklėjamuoju darbu neužsiimu, verskis kaip išmanai. Diskusijos šia tema baigtos.

Atsakyti
Man tai geras buvo su agurkėliais, kodėl neperdarei? o visai kito ėmeisi?
Atsakyti
Mangute, dziugu,kad patiko. wub.gif
Jo, emiausi kito. Na nezinau, jei norite galiu padaryti su agurkeliais 4u.gif
Bet noriu nuomones ir su gintariukais, kas blogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 06 liepos 2013 - 20:03
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 19:30)
sveikos.meginu su antruoju namu darbu 4u.gif

Fifux'e, sustingau Rodeno mąstytojo pozoj* smile.gif Nesugalvoju, kaip čia protingiau ir teisingiau pasielgus. Sumanymas patinka. Česnakus mėgstu smile.gif Bet skirtumo tarp 2 ir 3 nelabai įžiūriu. Laptopas kledarinis, akiniai 2 dioptrijom per silpni, tai ką aš žinau, kuo dabar tikėti... *Poza visai patogi, tad dar pamąstysiu smile.gif
Atsakyti