Ta klounada linksmina tik tave vieną pačią, ne metas liautis, a?
trūksta tik Meškukės ir bus trys Taip???
Alsute - turi tik vieną taip iš Iks, nes užskaityti gali tik atsiskaičiusios ND...
Alsute - turi tik vieną taip iš Iks, nes užskaityti gali tik atsiskaičiusios ND...
Miraval, taip žinau, nes perskaičiau nuo 100 temos
O tavo nuomonė? Reik perdaryti ar ne?
O tavo nuomonė? Reik perdaryti ar ne?
QUOTE(Miraval @ 2013 07 06, 17:38)
trūksta tik Meškukės ir bus trys Taip???
O Iks planuoja savąjį TAIP susigrąžinti atgal - pataupyti žmonėms, kurie tikrai stengiasi ir savo kvailais cirkais negaišina laiko
Kokį cirką padariau?
sveikos.meginu su antruoju namu darbu
tik pat jauciu kad isgauti trecioje nuotraukoje pilna vaizda,truksta diafragmos didesnes,bet bijau kad didinant vaizdas ant knygos gali islikti nebe ryskus ar jis turi buti su treciaja nuotrauko jau visiskai aiskus?
tik pat jauciu kad isgauti trecioje nuotraukoje pilna vaizda,truksta diafragmos didesnes,bet bijau kad didinant vaizdas ant knygos gali islikti nebe ryskus ar jis turi buti su treciaja nuotrauko jau visiskai aiskus?
Fifukxse, norėtųsi didesnio skirtumo tarp antros ir trečios, bet aš užskaitau. neblogai pradedi, nenuvilk
QUOTE(sayonara @ 2013 07 06, 19:33)
Fifukxse, norėtųsi didesnio skirtumo tarp antros ir trečios, bet aš užskaitau. neblogai pradedi, nenuvilk
man irgi noretusi bet bijau kaip ri minejau akd nesigautu didesni velnias ir didelis aciu uz TAIP
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 17:44)
Kokį cirką padariau?
Manęs Xhaled prašė nesakyti
Neatsiimu to TAIP, turėkis vietoj saldainio.
Auklėjamuoju darbu neužsiimu, verskis kaip išmanai. Diskusijos šia tema baigtos.
Man tai geras buvo su agurkėliais, kodėl neperdarei? o visai kito ėmeisi?
Mangute, dziugu,kad patiko.
Jo, emiausi kito. Na nezinau, jei norite galiu padaryti su agurkeliais
Bet noriu nuomones ir su gintariukais, kas blogai
Jo, emiausi kito. Na nezinau, jei norite galiu padaryti su agurkeliais
Bet noriu nuomones ir su gintariukais, kas blogai
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 06, 19:30)
sveikos.meginu su antruoju namu darbu
Fifux'e, sustingau Rodeno mąstytojo pozoj* Nesugalvoju, kaip čia protingiau ir teisingiau pasielgus. Sumanymas patinka. Česnakus mėgstu Bet skirtumo tarp 2 ir 3 nelabai įžiūriu. Laptopas kledarinis, akiniai 2 dioptrijom per silpni, tai ką aš žinau, kuo dabar tikėti... *Poza visai patogi, tad dar pamąstysiu