Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alsute, kaip tau pacios fonas?
ciuozia ir kreivas. beto trecioj nuotraukoj fokusas paplaukes siek tiek. bet esme supratai.bet i pastabas vis vien neisiklausei.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 07 06, 10:30)
Alsute, kaip tau pacios fonas?
ciuozia ir kreivas. beto trecioj nuotraukoj fokusas paplaukes siek tiek. bet esme supratai.bet i pastabas vis vien neisiklausei.

Tai perdaryt?
Atsakyti
perdaryk.ir NESKUBEK!!!!
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2013 07 05, 22:05)
Sveikos,

bandysiu prisijungt prie jusu burio. Ikeliu 1 ND jusu kritikai 4u.gif

Aš sakau TAIP 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
1ND 8 dublis ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Alsute, tavo atkaklumas stebina, pliusas už tai. Trenkei durimis, grįžai, įsigijai naujos technikos, bandai vėl. O dabar klausimas nelabai į temą - kiek tau metų? smile.gif
Atsakyti
Kas nuo to pasikeis, jei pasakysiu?
Atsakyti
sveikos,

bandysiu jungtis i Jusu namucius 4u.gif pradziai turiu nemazai perskaityti kad padaryciau ND, bet as stengsius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 05, 18:28)

obuoliukai ok, tinka, nu bet tas medis... berods tu ir su raketėm darei, ne? ten irgi buvo tas medis... biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2013 07 05, 19:28)
Mano nepažįstamojo portretas. Ačiū Say už užduotį. Sunku man prieiti prie žmogaus ir paprašyti papozuoti.
http://farm8.staticf...697af3492_z.jpg

Komentarai laukiami smile.gif

Bet smagu, kad išdrįstat, merginos smile.gif

QUOTE(Blond @ 2013 07 05, 23:05)
Sveikos,

bandysiu prisijungt prie jusu burio. Ikeliu 1 ND jusu kritikai 4u.gif

kaip skaniai, ypač kai alkana sėdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 06, 13:41)
obuoliukai ok, tinka, nu bet tas medis... berods tu ir su raketėm darei, ne? ten irgi buvo tas medis... biggrin.gif

Na taip dariau ir su raketėm,medis buvo kitas biggrin.gif na bet nesvarbu,o šiaip man tai tas medis nekliudo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 06, 10:55)
1ND 8 dublis  ax.gif

* Galiu duoti TAIP už šį ND, nes iš tavo visų (kiek atsimenu ir kiek teko pamatyti - NETRINK neužskaitytų) jis tikrai geriausias.

QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 06, 14:16)
Na taip dariau ir su raketėm,medis buvo kitas biggrin.gif na bet nesvarbu,o šiaip man tai tas medis nekliudo  rolleyes.gif

** Man nelabai, bet tikrai nesiruošiu atiminėti surinktų TAIP, gal sužibėsi per trečiąjį ND..., ką gali žinoti smile.gif

***Linksmieji pomidoriukai iš tiesų simpatiški.
Atsakyti
Iks, ačiū 4u.gif
Dar dviejų trūksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 06 liepos 2013 - 17:20