Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:29)
1 nd  smile.gif  :

susiglamžęs pagrindas smile.gif o jei tos gelytės būtų mažose vazelėse? ant baltos staltiesies? ar kokio lygaus pagrindo? pirmoje vazelėje 1, antroje 2, trečioje 3 gelytės, gal būtų kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 18:32)
susiglamžęs pagrindas smile.gif o jei tos gelytės būtų mažose vazelėse? ant baltos staltiesies? ar kokio lygaus pagrindo? pirmoje vazelėje 1, antroje 2, trečioje 3 gelytės, gal būtų kitaip?  g.gif

Taip,susiglamžęs pagrindas ir man nelabai pritiko,o baltos staltiesės kad ir kaip ieškojau neradau sad.gif Na jei netiks ir šis n.d, bėgsiu ieškot vazelių ,bei gėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:29)
1 nd  smile.gif  :

Ne, su susiglamziusiu fonu cia nepraslysi schmoll.gif cia merginos pastebi viska lens.gif
Atsakyti
Einu perdarysiu šį n.d smile.gif Visgi šįkart dar be vazelių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
vetra, ne
Atsakyti
Xhaled,ką nori pasakyti?
Atsakyti
Vetra, apie nd cia
netvarkinga, siulyciau f 2.8
butu idomiu jei padetum pvz ant vandens su putom rozes lapelius ir juos dar apipurkstum kad butu lasiukai mirksiukas.gif
na cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 07 03, 18:57)
Vetra, apie nd cia
netvarkinga, siulyciau f 2.8
butu idomiu jei padetum pvz ant vandens su putom rozes lapelius ir juos dar apipurkstum kad butu lasiukai  mirksiukas.gif
na cia tik mano nuomone  4u.gif

Deja mano technika neleidžia pasirinkti tokios diafragmos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 07 03, 18:05)
kaip sakoma fotkina ne fotoaparatas o zmogus, taigi sekmes  cool.gif

jos objektyvas neturi tokios diafragmos
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 07 03, 17:49)

Visko gali būti, man gal ir paranoja, bet kartais atrodo, kad meškukės labai sparčiai dauginasi ir ne tik už šio niko slepia savo gauruotą mundirą dirol.gif
Man tai dzin šiaip (galbūt), tik nesinori, kad mūsų pirmokai nuo devynių auklių liktų be galvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 liepos 2013 - 18:15
Ačiū,bet jei objektyvas neleidžia masirinkti mažesnės diafragmos reikšmės,tai aš jo ir nepriversiu . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetra127: 03 liepos 2013 - 18:16
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 18:15)
Ačiū,bet jei fotoaparatas neleidžia masirinkti mažesnės diafragmos reikšmės,tai aš jo ir nepriversiu .  biggrin.gif

ne nepriversiu, o neatversiu.
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 18:14)

na gamtoje yra įvairių dauginimosi būdų. pumpuravimasis, ataugos, skilimas, savidulka. bakterijos dauginasi skilimo būdu. hmz rolleyes.gif
Atsakyti