susiglamžęs pagrindas o jei tos gelytės būtų mažose vazelėse? ant baltos staltiesies? ar kokio lygaus pagrindo? pirmoje vazelėje 1, antroje 2, trečioje 3 gelytės, gal būtų kitaip?
susiglamžęs pagrindas o jei tos gelytės būtų mažose vazelėse? ant baltos staltiesies? ar kokio lygaus pagrindo? pirmoje vazelėje 1, antroje 2, trečioje 3 gelytės, gal būtų kitaip?
Taip,susiglamžęs pagrindas ir man nelabai pritiko,o baltos staltiesės kad ir kaip ieškojau neradau Na jei netiks ir šis n.d, bėgsiu ieškot vazelių ,bei gėlių
Vetra, apie nd cia netvarkinga, siulyciau f 2.8 butu idomiu jei padetum pvz ant vandens su putom rozes lapelius ir juos dar apipurkstum kad butu lasiukai na cia tik mano nuomone
Vetra, apie nd cia
netvarkinga, siulyciau f 2.8
butu idomiu jei padetum pvz ant vandens su putom rozes lapelius ir juos dar apipurkstum kad butu lasiukai
na cia tik mano nuomone
Visko gali būti, man gal ir paranoja, bet kartais atrodo, kad meškukės labai sparčiai dauginasi ir ne tik už šio niko slepia savo gauruotą mundirą
Man tai dzin šiaip (galbūt), tik nesinori, kad mūsų pirmokai nuo devynių auklių liktų be galvos