Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2013 07 04, 21:41)
Niu toks gražus vakaras, paskatinimai už dyką  bigsmile.gif  noriu ir aš  beee.gif

nu gerai, skatinu ir Tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 05, 06:43)
nu gerai, skatinu ir Tave biggrin.gif

ačiū biggrin.gif iškart ant širdies geriau ax.gif o dar ir plačiau galėtum, džiaugčiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 07 05, 08:01)
ačiū biggrin.gif iškart ant širdies geriau ax.gif o dar ir plačiau galėtum, džiaugčiausi smile.gif

kada nors, gerai? nes dabar prisiėmus visokių įsipareigojimų, plius, naminiai reikalai labai intensyvūs. Tu man kada nors liepos pabaigoje primink, kai būsiu apsidirbus ir apsiraminus, tai pasistengsiu. dabar nenoriu įsipareigoti, nes ir taip pažadukas esu daugeliui žmonių, nes su laiku nesusitvarkau smile.gif
Atsakyti
Rytinei kavai: Maria Kallin
Atsakyti
Atsiprašome.
Turime trumpam nutraukti transliaciją.
Pasiklausykite pranešimo tiesiai iš 9 dangaus, kur darbuojasi mūsų spec. korespondentė Iks:
---Say!!! Gavau! Turiu! Negaliu atsidžiaugti smile.gif Atvirukas pranoko lūkesčius. Žodžiai sušildė. Modelis iki šiol murkia visas patenkintas ir pamalonintas. Ačiū oro_buckis.gif

(eee...mmm... liepos pabaigoj gal ir man galima labai kukliai prisigretinti? Bedugnėj prie rugių ir tamsu, ir baisu biggrin.gif )
Atsakyti
Man tai nėra poreikio, kad visi ir visos temoje būtų dailiai susišukavę ir pūkuoti, iškrakmolinti ir išlyginti. Bet chrestomatinis "< yra >" universaliai pritaikomas ne tik fotografijoje smile.gif Tų suasmenininimo paklodžių nesinori tempti nei į savo, nei į jokią kitą pusę, turiu, kuo pasikloti ir kuo užsikloti, man svarbu tik pačiai pataikyti ta koja iš lovos pakilti, kad paskui nečiuožtų horizontas, nebūtų per tamsu ir fokusai dėliotųsi ten, kur jiems ir vieta.
Atsakyti
1nd

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Saigha, privalomuosius skirtumus matau. Bet vaizdelis neįkvėpia smile.gif Girdėjusi apie trečdalius?, karštuosiuose taškuose Tavojoj foto ... šalta biggrin.gif , todėl akys laksto po kadrą ir neranda stotelių. Pamėgink įsiklausyti į šią taisyklę, neturėtum apsigauti. Objektai man nelimpa vienas prie kito, nors spalviškai atsikartoja, kiekvienas per įmantrus, kad susidarytų vientisumo įspūdis. Plytelės NUOTRAUKOJE dėl faktūrinių ypatumų pirmiausia atrodo murzinos smile.gif, ypač ten, kur jos nesiekia ryškumo zonos. Užskaityt galėčiau tik dėl to, kad dedi daug pastangų, esmę supratai ir nekeli jokių audrų stiklinėje smile.gif
Atsakyti
paprastai mokytojai smarkiausiai tarkuoja arba gabius mokinius (tikisi iš jų ypatingų rezultatų) arba - beviltiškus...
jei priklausau pastarai grupei - daugiau negaišinsiu nei jūsų, nei savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 05, 09:50)
paprastai mokytojai smarkiausiai tarkuoja arba gabius mokinius (tikisi iš jų ypatingų rezultatų) arba - beviltiškus...
jei priklausau pastarai grupei - daugiau negaišinsiu nei jūsų, nei savęs smile.gif

Beviltiškumas paprastai pasveriamas (tiksliau - pasisveriamas) jau po ND ir net ne tą pačią akimirką, kai įteikiamas brandos atestatas. Turėsi ambicijų, pakilsi lyg feniksas iš visos tos tarkių krūvos. Tik nuo Tavęs pačios viskas priklauso smile.gif Maskva irgi ne per 3 d. pasistatė. Kapituliuoti kaip ir ankstoka. Apie gabumus tokioje stadijoje irgi geriau nepasakyti nė žodžio - kalbos apie tai labai iškraipo perspektyvą, būk tikra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 liepos 2013 - 10:09
ką gi, bandau toliau smile.gif
1ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 21:24)
Na supratau, teks n.d perdaryti,bandysiu daryti rytoj, jei tik atsiras minčių,nes šiuo metu dar nesu sugalvojusi ką fotografuosiu  g.gif  4u.gif

gal ir ne pats geriausias sprendimas ND atlikineti lauke (kaip Say sake, sunku suziureti aplinka ir jos detales), bet as uzskaitau. uzduotis atlikta gerai, esme supratai, pakankamai sviesu, rysku - nematau point'o neuzskaityti. bet jei forume tyla, kas liecia ND, reiskia kazkas ne taip. gali buti uzduotis ir ivykdyta, bet ivykdyta pvz siaip sau. nes, pastebejot ane, kai ND puikus pasipyla TAIP'ai, vienas po kito. ir sitokiu ND mes siekiam.
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 21:16)
Mano nuomone česnakai ant sofos geriau atrodo nei gėlės ant išlygintos medžiagos. Neužskaityčiau tik dėl griūnančios sujungimo linijos ir vos šviesiau daryčiau. O šiaip visai gražiai atrodo. Jau kabinėjimasis neaišku prie ko, jei česnakai kaip objektas netinka.

visishkai pritariu.
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 21:18)
Man įtikti sunku, bet įtikti ir nereikia.

bet imanoma? ax.gif
QUOTE(rugiedre @ 2013 07 04, 21:23)
Ar galiu tiketis nusipirkti gera fotoaparatą (ta didesni) iki 1500 lt?  blush2.gif

didesni? kaip supranti zodi "didesnis" (fotografijoje, kas liecia fotikus)? jei nelabai ir zinai, tada manau didesnio ir nereikia.. yra puikiu, nuostabiu, labai geru muilinukiu, arba fotoaparatu "hybriduku".
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 21:56)
as ir taip noreciau,nu bet ner prie jokio lango vietos doh.gif kosmaras smile.gif  meginsiu atrkaustyti viena komoda g.gif bent laikinai kai ND darysiu g.gif diau nieko neismastau doh.gif

siai foto, perstaciau baldus (didziule sofa pastumiau gal 3m), visokias kedes, stala (pas mane mazai vietos bute) ir padariau daugybe kadru, kol gavau sviesa tokia, kokios norejau. nuotrauka paprasta, visishkai neypatinga. ka norejau pasakyt- idomiai, ar bent jau tvarkingai foto, ka mes galime ir beveik visada turime padaryti, perstatyti baldus, objektus taip, kad atrodytu graziai arba kad butu harmonija. nuotraukos nesigauna savaime. kad ir paprasti kadrai, kur kokie kesiukai su arbata nufitkinti, tai tikrai nera netycia, viskas kruopsciai apgalvota, sudeliota.. kaip bebutu gaila.

user posted image

QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 22:19)
Na isivaizduokim, vasara ar ne? uogyciu metas. Baltas estetiskas fonas: pirma kruvele - zemuoges, antra kruvele - braskes, trecia kruvele - vysnios/tresnes.

arba tiesiog 3 mazos raudonos avietes. viskas. nereikia net kruveles. ant balto lygaus pagrindo. ouje koks nuostabus ND butu.
QUOTE(robobebras @ 2013 07 04, 23:52)
as siulau viska palaikyti sveiko humoro, sveiko sarkazmo ir sveiko trolinimo  lygyje.
Nebent nori obuoliu.
Tada cia: http://iloveyoulikea...ovesapples.com/

nerealiai cia ax.gif
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 23:13)
-
zinau, kad vyriskas solidarumas veikia ir taip norisi palaikyt nuskriausta draugyte, bet gal nedarom vaiku darzelio? maniau ta tema jau buvo baigta  rolleyes.gif

bet zinai, ir tu stipriai uzsidegi ir vis degi degi degi.
basta. tikrai.
Atsakyti