Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 22:38)
Na va tai ryt lauksiu man cia ja paserviruojant  lotuliukas.gif Dar jeigu gali, tai i fona gali visa asoti uzmaisius imest, nes gal daugiau istroskusiu atsiras  lotuliukas.gif

Seilės rinktis pradėjo vien nuo aprašymo wacko.gif va, ką reiškia, kai skaitant iškart matai vaizdus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 20:03)
Suprem, skatinu Tave dažniau fotografuoti žmones smile.gif

Niu toks gražus vakaras, paskatinimai už dyką bigsmile.gif noriu ir aš beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 04 liepos 2013 - 21:42
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 22:38)
Na va tai ryt lauksiu man cia ja paserviruojant  lotuliukas.gif Dar jeigu gali, tai i fona gali visa asoti uzmaisius imest, nes gal daugiau istroskusiu atsiras  lotuliukas.gif

Na,pasistengsiu šią idėją įgyvendint. smile.gif Nežinau ar pavyks.. Beje aš ir galvojau tą asotį dėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 20:43)
Na,pasistengsiu šią idėją įgyvendint.  smile.gif  Nežinau ar pavyks.. Beje aš ir galvojau tą  asotį dėt  biggrin.gif

Nus tai jau reiks gerai stiklines ir asocius isveist, kad komisija jokiu pirstu ispaudu ar pridziuvusiu vandens lasu ant stiklu nesuziuretu, laimas sviezias visas sultingas, ledukai banguoja, burbuliukai burbuliuoja ir isgerti kviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 22:47)
Nus tai jau reiks gerai stiklines ir asocius isveist, kad komisija jokiu pirstu ispaudu ar pridziuvusiu vandens lasu ant stiklu nesuziuretu, laimas sviezias visas sultingas, ledukai banguoja, burbuliukai burbuliuoja ir isgerti kviecia  biggrin.gif

Na jau su išveitimu tai pritariu biggrin.gif o kas toliai tai gal ir nevisai taip,bet panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 22:47)
Nus tai jau reiks gerai stiklines ir asocius isveist, kad komisija jokiu pirstu ispaudu ar pridziuvusiu vandens lasu ant stiklu nesuziuretu, laimas sviezias visas sultingas, ledukai banguoja, burbuliukai burbuliuoja ir isgerti kviecia  biggrin.gif

Ar tik nereikės, kad tu pavyzdį parodytum, ką? biggrin.gif nes matau jau įsijautei biggrin.gif
Atsakyti
Deja, neturiu laimų biggrin.gif O ar vanduo bus gazuotas dar nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 21:16)
sunku atsakyti, neatsakyk. Na bet gal jau užtenka kabinėtis. Visai nebemalonu skaityti temą.

+
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 04, 21:07)

-
zinau, kad vyriskas solidarumas veikia ir taip norisi palaikyt nuskriausta draugyte, bet gal nedarom vaiku darzelio? maniau ta tema jau buvo baigta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 23:13)
-
zinau, kad vyriskas solidarumas veikia ir taip norisi palaikyt nuskriausta draugyte, bet gal nedarom vaiku darzelio? maniau ta tema jau buvo baigta  rolleyes.gif

as siulau viska palaikyti sveiko humoro, sveiko sarkazmo ir sveiko trolinimo lygyje.
Nebent nori obuoliu.
Tada cia: http://iloveyoulikea...ovesapples.com/
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 04, 20:50)
Mane šiandien užkalbino bigsmile.gif Fotografuotis neprašė, kaulijo 2 litų tipo kelionei į Trakus. Jei čia Suprem taip greitai apsisuko, būsim kaip ir pažįstamos smile.gif

Na taip greitai iki Vln neapsisukčiau biggrin.gif Gal kada reikės auto pasidaryti, kad be reikalo litų nedalintum biggrin.gif

QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 21:00)
Radau kas man patiko ir zvaigzdute uzdejau  4u.gif  Pritariu Say ir nekantriai lauksiu nors vieno pasufleruoto projektelio ispildymo  4u.gif

Aš pati nekantriai lauksiu, nes kol kas tinkamoj šviesoj tik vaikai objektyve, net gėles vakar kankinau iš nuobodulio biggrin.gif

Mergiukai, gyvenkime draugiškai, kaip Yvettė sakė-visos mes geros ir pūkuotos, eikit susišukuoti flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 04, 21:52)
as siulau viska palaikyti sveiko humoro, sveiko sarkazmo ir sveiko trolinimo  lygyje.
Nebent nori obuoliu.
Tada cia: http://iloveyoulikea...ovesapples.com/

Pasiulymas priimtas biggrin.gif Obuoliu irgi noriu rolleyes.gif o nuoroda tikiuosi ne koks virusas mano siandieniniams issisokimams apraminti? lotuliukas.gif
QUOTE(Suprem @ 2013 07 04, 21:55)
* Aš pati nekantriai lauksiu, nes kol kas tinkamoj šviesoj tik vaikai objektyve, net gėles vakar kankinau iš nuobodulio  biggrin.gif
** Mergiukai, gyvenkime draugiškai, kaip Yvettė sakė-visos mes geros ir pūkuotos, eikit susišukuoti flirt.gif

* Pas mane liko tik geles, vaikis mano grazus garbanius (ale katrai mamai savas vaikas negrazus), bet nesiduoda fotografuojamas schmoll.gif Gerai, kad bent uzsispyrelis bijunu krumas siemet pas mane prazydo. Tiesa skupiai, vos du ziedus tepadovanojo, ale uzteko ir vieno nuskinto pakamavimui...Kazkada kai netingesiu susikelsiu nuotraukas, paziures kas ty gavosi rolleyes.gif
** As tikras pukuotukas ir kas ryta tvarkingai kasytes susipinu flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 04 liepos 2013 - 23:12