Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 19:16)
A) sunku atsakyti, neatsakyk. Na bet gal jau užtenka kabinėtis. Visai nebemalonu skaityti temą.

cool.gif tokiu nefotografuoju tad sunku atsakyti. Susirask google nuomonių, ten būna įvairūs palyginimai. O šiaip, kiekvienam žmogui skirtingas fotoaparatas. Siūlyčiau pasiskaityti atsiliepimus, o paskui pasibandyti ir tada spręsti.

Ir kuo tamstos atasakymas issiskyre nuo manojo biggrin.gif Yvette, zinau, kad niekada nebuvau Tavo numyletiniu sarase, tad jeigu bandai ikasti, tai siulyciau nedaryt to, nes kasiu atgal, va biggrin.gif Skaityk su kokia tik nori intonacija, jauciu vis tiek priklausys nuo Tavo nuotaikos, nes ryskiai ne ta koja siandien is lovos islipus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 21:19)
Ir kuo tamstos atasakymas issiskyre nuo manojo  biggrin.gif Yvette, zinau, kad niekada nebuvau Tavo numyletiniu sarase, tad jeigu bandai ikasti, tai siulyciau nedaryt to, nes kasiu atgal, va  biggrin.gif Skaityk su kokia tik nori intonacija, jauciu vis tiek priklausys nuo Tavo nuotaikos, nes ryskiai ne ta koja siandien is lovos islipus  biggrin.gif

manasis skiriasi tuo, kad aš nebandau spręsti kam aš patinku ar ne, ir kas su ta ar kita koja išlipo iš lovos.
Jei yra noras pakalbėti apie asmeniškumus ar ką kitką galim per až, nemanau kad viešai įdomu kitiems skaityti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 19:18)
Man įtikti sunku, bet įtikti ir nereikia.

Ta pastebejau ir ne as viena. Ir sutinku, kad itikti ir nereikia. Uztai sau leidziu burbeti biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Norėčiau patarimo bigsmile.gif
Ar galiu tiketis nusipirkti gera fotoaparatą (ta didesni) iki 1500 lt? blush2.gif
Gal kokiu patarimų, i ka atkreipti dėmesį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 20:00)

Ech, visgi as naivi ir linkus pervertinti zmones. O taip tikejausi, kad jau azarto pagauta ir atsizvelgus i visas pastabas busi atnesus pataisyta ND ir lengva ranka surinksi tvirtus Taip...  verysad.gif
Tamsus/sviesus tvirtesnio pagrindo popieriaus lapas gali tapti puikiu estetisku fonu. Atsimenu buvo isradingu merginu, kurios ir tapeto lapus panaudodavo...

tikrai isidemiu pastabas mirksiukas.gif
o del pagrindo zinau.minciu daug yra,tik va vieta reikia atrasti doh.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 07 04, 20:09)
Man tai visai skaniai sudeliota. Tik gal siek tiek tamsoka. Tikiuodi, kad pasistengs su kitais Nd. As sakau Taip wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Na supratau, teks n.d perdaryti,bandysiu daryti rytoj, jei tik atsiras minčių,nes šiuo metu dar nesu sugalvojusi ką fotografuosiu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 19:22)
* manasis skiriasi tuo, kad aš nebandau spręsti kam aš patinku ar ne, ir kas su ta ar kita koja išlipo iš lovos.
**Jei yra noras pakalbėti apie asmeniškumus ar ką kitką galim per až, nemanau kad viešai įdomu kitiems skaityti

* Iskreipei i lankas. As apie zmogaus nukreipima i google rasiau, lygindama atsakymus. Asmeniskumai pas tamsta man rodos, kazkokie uzslepti, kad mano postas uzkliuvo, o pati tam paciam zmogui vos ne analogiska atsakyma pateikei biggrin.gif Butu graudu, jeigu nebutu juokinga biggrin.gif
**Manau tai tik butu laiko svaistymas mirksiukas.gif Tad tiesiog, nekibk prie manes ir gyvenkim taikiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 19:24)

o del pagrindo zinau.minciu daug yra,tik va vieta reikia atrasti doh.gif

As pvz visada dedavau pagrinda pries langa ant stalo, 'sienele' uznagaryje kazkuo tvirtesniu paremdavau ir liuks mirksiukas.gif Svarbiausia ziurek, kad sviesa nebutu per ryski ar jos per mazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 21:00)
Jeigu mokytojos ir anglu kalbos mokino, tai ivedus uzklausa i google galima daugiau nei apstu informacijos tuo klausimu rasti  mirksiukas.gif
aš ne prie google, o prie paryškintų žodžių pikibau.

QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 21:30)
* Iskreipei i lankas. As apie zmogaus nukreipima i google rasiau, lygindama atsakymus. Asmeniskumai pas tamsta man rodos, kazkokie uzslepti, kad mano postas uzkliuvo, o pati tam paciam zmogui vos ne analogiska atsakyma pateikei  biggrin.gif Butu graudu, jeigu nebutu juokinga  biggrin.gif

ok. graudu juokinga. Galim baigti smile.gif
nors kabinėtis žadu ir toliau. prie man užkliūvančių frazių. Nesvarbu kieno jos būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 liepos 2013 - 20:35
QUOTE(ich @ 2013 07 04, 18:55)

Sitas man patiko 4u.gif Aciu uz nuoroda..
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 19:35)
*aš ne prie google, o prie paryškintų žodžių pikibau.
**nors kabinėtis žadu ir toliau. prie man užkliūvančių frazių. Nesvarbu kieno jos būtų.

* O kuo blogi tie zodziai? Juk ne visi anglu kalba mokinasi, kiek zinau renkasi ir prancuzu, vokieciu, rusu. Ar jau anglu tapo privaloma? g.gif Man asmeniskai nenaujiena, kad daugumai zmoniu sunku rasti informacijos googl'e, nes nera pakankamai anglu kalbos ziniu, o juk ta kalba kaip bebutu informacijos srautas tikrai gausus buna smile.gif Kas dar netinka? smile.gif
** Kabinekis, pastebejau, kad paprastai tyli ir tik vejus pakelti islendi i dienos sviesa. Ka padarysi, kad toks zmogus budas, tik keista, kad paskui verksleni, kad kalta kitu akimis lieki, nors gi tokia taiki ir pukuota esi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, skaitau skaitau, bandau bandau ir vis nedrasu ikelti, bet pasirizau si karta,
bandau darau smile.gif nesitikiu sulaukti nei vieno taip, bet bent jau kritika pravers smile.gif
Nr.1
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 04 liepos 2013 - 20:41
QUOTE(vivaflame @ 2013 07 04, 19:41)
sveikos mergaites, skaitau skaitau, bandau bandau ir vis nedrasu ikelti, bet pasirizau si karta,
bandau darau smile.gif nesitikiu sulaukti nei vieno taip, bet bent jau kritika pravers smile.gif
Nr.1

Man visai patiktu, visu pirma del objektu ir ju isdestymo, BET, nugi ciuozia viskas desinen, paziurek kaip trecioj nuotraukoj jau pirmos gelytes visas lapas nukastas ir ciut daugiau erdves noretusi. Siek tiek atsiraukt toliau nuo objektu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 20:30)

As pvz visada dedavau pagrinda pries langa ant stalo, 'sienele' uznagaryje kazkuo tvirtesniu paremdavau ir liuks  mirksiukas.gif  Svarbiausia ziurek, kad sviesa nebutu per ryski ar jos per mazai  4u.gif

as ir taip noreciau,nu bet ner prie jokio lango vietos doh.gif kosmaras smile.gif meginsiu atrkaustyti viena komoda g.gif bent laikinai kai ND darysiu g.gif diau nieko neismastau doh.gif
Atsakyti