Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(alsute @ 2013 07 04, 19:41)
Laba vakara,
Turiu klausimą. Kokių trūkumų ir kokių privalumų turi Canon EOS 650D?  g.gif
Gal kas naudojate, kokios nuomonės apie jį?  ax.gif

Tu vis dar čia? lotuliukas.gif taigi taip ėjai.. nu..smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=63155842

Tai kaip mano sis n.d? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Teip, žinok užkabino negaliu neskaityt biggrin.gif

Vėtra - Esu dar pati neatsiskaičius, bet man per tamsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 04 liepos 2013 - 19:49
QUOTE(sayonara @ 2013 07 04, 19:37)
temos Tavo projektui, tik užuominos, bet gal kuri prilips:
8. nepažįstamieji, kuriuos užkalbinai prie daržovių parduotuvės
ir pan.

Mane šiandien užkalbino bigsmile.gif Fotografuotis neprašė, kaulijo 2 litų tipo kelionei į Trakus. Jei čia Suprem taip greitai apsisuko, būsim kaip ir pažįstamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 19:47)

patarimas: pamiršk gėles natūraliam habitate, kol darai ND smile.gif tada mažiau kontroliuoji aplinką, ji diktuoja Tau. vėliau spėsi jų prifotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 04, 20:47)

Koki aparata dabar turi? g.gif

Man smagiai susiziurejo , gal ir jums patiks 4u.gif

Minimalizmas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 04 liepos 2013 - 19:58
Vėtra, ne ir pakartotam, be rakečių.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 04, 17:30)
Gal kas nori išsikalbėti, kelią parodyti  rolleyes.gif  4u.gif

Radau kas man patiko ir zvaigzdute uzdejau 4u.gif Pritariu Say ir nekantriai lauksiu nors vieno pasufleruoto projektelio ispildymo 4u.gif
QUOTE(smalsi_ @ 2013 07 04, 17:35)
Žadu ne tik skaityti, bet ir bendraut, fotografuot  smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 04, 18:25)
Na ,o tas n.d geras ar nelabai? Turbut nekazka,kad nekomentuojat...  unsure.gif

Joo zinok, dazniausiai tyla gero nezada. As atsimenu po tokios tylos, pati tyliai sliukindavau is naujo daryt mirksiukas.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 18:34)
jei nesulauksiu trecio TAIP,teks perdaryti 4u.gif
p.s. del dejomo ant sofos,tai turiu beda,neturiu kur daiktu deti tikraja ta zodzio prasme,todel ieskau vietu kur tik imanima 4u.gif

Ech, visgi as naivi ir linkus pervertinti zmones. O taip tikejausi, kad jau azarto pagauta ir atsizvelgus i visas pastabas busi atnesus pataisyta ND ir lengva ranka surinksi tvirtus Taip... verysad.gif
Tamsus/sviesus tvirtesnio pagrindo popieriaus lapas gali tapti puikiu estetisku fonu. Atsimenu buvo isradingu merginu, kurios ir tapeto lapus panaudodavo...
QUOTE(alsute @ 2013 07 04, 18:41)
Laba vakara,

Jeigu mokytojos ir anglu kalbos mokino, tai ivedus uzklausa i google galima daugiau nei apstu informacijos tuo klausimu rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 04 liepos 2013 - 20:01
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 04, 17:34)

Man tai visai skaniai sudeliota. Tik gal siek tiek tamsoka. Tikiuodi, kad pasistengs su kitais Nd. As sakau Taip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 21:00)
Jeigu mokytojos ir anglu kalbos mokino, tai ivedus uzklausa i google galima daugiau nei apstu informacijos tuo klausimu rasti  mirksiukas.gif

sunku atsakyti, neatsakyk. Na bet gal jau užtenka kabinėtis. Visai nebemalonu skaityti temą.

Ir dar dėl ND užskaitymo ar ne norėjau pasisakyti. Buvau įrašiusi taisyklę, kuri dingo. Kalba buvo apie tai, kad ND gali užskaityti tik atsiskaitę patys, ar su rekomendacijom į temą papuolę, t.y. pateikę tris foto, kurios sukelia wow efektą ir suvokimą, kad ND nebereikia atlikti. Manyčiau taisyklė turėtų galioti. Bet, spręsti ne man smile.gif

Mano nuomone česnakai ant sofos geriau atrodo nei gėlės ant išlygintos medžiagos. Neužskaityčiau tik dėl griūnančios sujungimo linijos ir vos šviesiau daryčiau. O šiaip visai gražiai atrodo. Jau kabinėjimasis neaišku prie ko, jei česnakai kaip objektas netinka.
Papildyta:
QUOTE(alsute @ 2013 07 04, 20:41)
Laba vakara,

tokiu nefotografuoju tad sunku atsakyti. Susirask google nuomonių, ten būna įvairūs palyginimai. O šiaip, kiekvienam žmogui skirtingas fotoaparatas. Siūlyčiau pasiskaityti atsiliepimus, o paskui pasibandyti ir tada spręsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 liepos 2013 - 20:16
QUOTE(Yvette @ 2013 07 04, 19:11)
* sunku atsakyti, neatsakyk. Na bet gal jau užtenka kabinėtis. Visai nebemalonu skaityti temą.
**Ir dar dėl ND užskaitymo ar ne norėjau pasisakyti. Buvau įrašiusi taisyklę, kuri dingo. Kalba buvo apie tai, kad ND gali užskaityti tik atsiskaitę patys, ar su rekomendacijom į temą papuolę, t.y. pateikę tris foto, kurios sukelia wow efektą ir suvokimą, kad ND nebereikia atlikti. Manyčiau taisyklė turėtų galioti. Bet, spręsti ne man  smile.gif

* Ko dabar pati prikibai? biggrin.gif Kiek pamenu cia kaip taisykle budavo pirma siuloma google padraugauti ir tik, jeigu zmogus turi konkretu klausima padet ji issiaiskinti mirksiukas.gif
** Nezinau, as kadangi visus atsiskaicius ir kai kuriuos su pagyrimais, tai leidziu sau ta malonuma pakomentuot. Beja tamstai sunku ir itikti, tai burbama, kad temoje per daug pasyviai ND uzskaitinejami, tai galiausiai vel netinka, kad aktyviau pradeda zmones reikstis. Apsispresk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 04, 21:17)
* Ko dabar pati prikibai?  biggrin.gif Kiek pamenu cia kaip taisykle budavo pirma siuloma google padraugauti ir tik, jeigu zmogus turi konkretu klausima padet ji issiaiskinti  mirksiukas.gif
** Nezinau, as kadangi visus atsiskaicius ir kai kuriuos su pagyrimais, tai leidziu sau ta malonuma pakomentuot. Beja tamstai sunku ir itikti, tai burbama, kad temoje per daug pasyviai ND uzskaitinejami, tai galiausiai vel netinka, kad aktyviau pradeda zmones reikstis. Apsispresk  mirksiukas.gif

aš apsisprendusi.
Komentaras apie užskaitymus nebuvo skirtas tau asmeniškai, o visiems temos dalyviams.
Man įtikti sunku, bet įtikti ir nereikia.

Atsakyti