as siandien veziau Luka i ligonine tai musu ugis 107cm,o Adomas uz ji aukstesnis tai net neisivaizduoju kiek...
QUOTE(mentas @ 2013 08 05, 17:01)
as siandien veziau Luka i ligonine tai musu ugis 107cm,o Adomas uz ji aukstesnis tai net neisivaizduoju kiek...
Mano Rustamas 109cm. Bet mes ir jaunesni.
Ka daret ligoninej?
katee supainiojei,jus vyresni,nes mums dar net 4 nera. Veziau i ligonine pulmonologo konsultacijai,liepe isreikalaut ir Adomui,susibesinau,galvoju kur tu 2 metus buvai ( nes tiek ''iskaitoj'' pas ji mes) dar ''velniu''gavau kad per dusulio priepuoli neveziau Luko niekur, tipo ''o kur tu ventolino skysto gavai???? o is kur pas tave nebileizeris??? '' ,gailiuosi kad nepasakiau apie savo med issilavinima,jie cia i nors biski besigaudanti zmogu ziuri kaip i balta varna...
QUOTE(mentas @ 2013 08 05, 21:23)
katee supainiojei,jus vyresni,
Jo, mentas, ne taip parasiau Norejau parasyti, kad mes vyresni. O apie jus galvodama ir parasiau "jaunesni" Tai pagal amziu mes kaip ir vidutiniai. Buvom pas gyd. pries darza - pazymos. Tai Rystamas prie vidutiniu.
Nu nefainiai ten pas jus su tuo reikalu
Labutės
Įlindau čia po ilgo ilgo laiko - nespėju!! - ir kiek gražių naujienų radau.
Turiu omeny Dore ir Katee
Labai džiaugiuosi už Jus!
Mes laikomės puikiai, vasarojam šiom dienom Anykščiuose
Mano mažoji - tfu tfu tfu - didelio gerumo vaikas. Tokia labai nepikta. Nuolat šypsosi, visai nerėkia. Didelė ir stipri mergytė. DėkuiDie už tokią, kitaip sunkokoka būtų su 3 mažais ir 1 dideliu, turiu omeny MB, kažkoks sužvėrėjęs pastaruoju metu, nesutariam...
Bučkiai
Linkėjimai
Įlindau čia po ilgo ilgo laiko - nespėju!! - ir kiek gražių naujienų radau.
Turiu omeny Dore ir Katee
Labai džiaugiuosi už Jus!
Mes laikomės puikiai, vasarojam šiom dienom Anykščiuose
Mano mažoji - tfu tfu tfu - didelio gerumo vaikas. Tokia labai nepikta. Nuolat šypsosi, visai nerėkia. Didelė ir stipri mergytė. DėkuiDie už tokią, kitaip sunkokoka būtų su 3 mažais ir 1 dideliu, turiu omeny MB, kažkoks sužvėrėjęs pastaruoju metu, nesutariam...
Bučkiai
Linkėjimai
burgaila - nu negerai, kad taip su vyru. Cia gal vel mazas vaikas inese tam tikras korekcijas i santykius
Mano bernai jau savaite eina i darza. Man poilsis Nors ir taip jau nera su jais bedos. Visa diena laksto uzdaram kieme. Tik pavalgyti pareina Nu rimtai. Tai namie ju kaip ir nera Dabar kai i darza isejo, tai kazkaip net liudna, truksta ju
Mano bernai jau savaite eina i darza. Man poilsis Nors ir taip jau nera su jais bedos. Visa diena laksto uzdaram kieme. Tik pavalgyti pareina Nu rimtai. Tai namie ju kaip ir nera Dabar kai i darza isejo, tai kazkaip net liudna, truksta ju
sveikos
kur vel visos dingusios?
kateekaip sveikata?
dore kaip Adelyte? kaip visa seimyna isivaziuoja i nauja gyvenimo etapa?
matuke kaip ten jusu darzelio reikaliukai?
bespalve visai kazkur ppradingus
burgaila labai dziugu kad maziuke rami o del vyro tai ...as apie savo jau net tyliu
mes cia atsventem panelytes gimtadieni,tai berniukai mane nustebino,suprato kad cia gimtadienis,nerealiai dainavo happy birthday ( nors Adomas pas mus nesnekantis),ir siaip graziai su panom sedejo prie uzkandziu stalo,ir siaip buvo viskas su jais geriau nei tikejausi...
va mano aukseliai su sese ( tamsiaplauke) ir jos drauge
kur vel visos dingusios?
kateekaip sveikata?
dore kaip Adelyte? kaip visa seimyna isivaziuoja i nauja gyvenimo etapa?
matuke kaip ten jusu darzelio reikaliukai?
bespalve visai kazkur ppradingus
burgaila labai dziugu kad maziuke rami o del vyro tai ...as apie savo jau net tyliu
mes cia atsventem panelytes gimtadieni,tai berniukai mane nustebino,suprato kad cia gimtadienis,nerealiai dainavo happy birthday ( nors Adomas pas mus nesnekantis),ir siaip graziai su panom sedejo prie uzkandziu stalo,ir siaip buvo viskas su jais geriau nei tikejausi...
va mano aukseliai su sese ( tamsiaplauke) ir jos drauge
Mentas, labai visi gražūs
Laba
taip mentas kokie jus grazus bet berniukai kokie pasikeitę cia gal kad šukuosenos skiriasi
mes vaziuojam pas dantiste A viena skylute pirma karta bus ,o M jau buves ir 3 melynas bliombikes jau turejo ,bet va viena pametėm
pazymos i darziuka paimtos bet ,labai nenori ,net verkia kaip pasakau kad rieks eiti aukletojos musu mylymiausios nebus tai net nezinau kaip bus
taip mentas kokie jus grazus bet berniukai kokie pasikeitę cia gal kad šukuosenos skiriasi
mes vaziuojam pas dantiste A viena skylute pirma karta bus ,o M jau buves ir 3 melynas bliombikes jau turejo ,bet va viena pametėm
pazymos i darziuka paimtos bet ,labai nenori ,net verkia kaip pasakau kad rieks eiti aukletojos musu mylymiausios nebus tai net nezinau kaip bus
Sveikos.
mentuke su mentukais grazuoliai
mentas, dekui Sveikata gera. Gan gerai jauciuosi Tik eilese negaliu stovet. Silpna pasidaro. Bet niekis
mentuke su mentukais grazuoliai
mentas, dekui Sveikata gera. Gan gerai jauciuosi Tik eilese negaliu stovet. Silpna pasidaro. Bet niekis
Katee, papasakok daugiau, kaip jautiesi, kokios nuotaikos, kaip ruošiatės šeimos padidėjimui.
Man vat klausimas, kaip išsidėliot bute - turim 3 kambarius: svetainę, dvynukių ir mūsų miegamąjį. Mažiausioji iki šiol tokiam lopšy mūsų kambary miegojo, dabar jau po kelių dienų pusė metukų sueina, sėdasi. Lopšy nebesaugu, reikia kelt į lovytę, bet ji mūsų miegamajame nebetelpa. Tai va ir klausimas - kelt visas seses į 1 kambarį? Ar mums su MB ir mažąja kraustytis į didžiausią gyvenamąjį kambarį?...
Pas dantistę pirmą kartą seses vedėm liepos mėn., abime tvarkę po nemažą kariesą - grežė, plambavo. Ir nė vienos ašarytės, sakė "kaip smagu!!!" Dabar laukia, kada vėl eisim
Man vat klausimas, kaip išsidėliot bute - turim 3 kambarius: svetainę, dvynukių ir mūsų miegamąjį. Mažiausioji iki šiol tokiam lopšy mūsų kambary miegojo, dabar jau po kelių dienų pusė metukų sueina, sėdasi. Lopšy nebesaugu, reikia kelt į lovytę, bet ji mūsų miegamajame nebetelpa. Tai va ir klausimas - kelt visas seses į 1 kambarį? Ar mums su MB ir mažąja kraustytis į didžiausią gyvenamąjį kambarį?...
Pas dantistę pirmą kartą seses vedėm liepos mėn., abime tvarkę po nemažą kariesą - grežė, plambavo. Ir nė vienos ašarytės, sakė "kaip smagu!!!" Dabar laukia, kada vėl eisim
burgaila kaip smagu kad taip reaguoja i dantu gydytoja del vietos tai uzjauciu,as ziuriu mano poreikiai matyt auga nes as jau namie nebetelpu,tiksliau netelpa daiktai,o ju ir toliau trukumas o gal mergaiciu kambarys didesnis? ir galetumet apsikeist,nes sunku butu iskeltpas mergytes maziuke,juk ir miego ritmas ir pietu miegas,jau panelytes turetu taikytis....