Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

QUOTE(mentas @ 2013 07 25, 17:51)
katee busi palaiminta tarp vyru  bigsmile.gif  vistiek dziugu ...svarbiausia kad viskas gerai  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mentas, zydrem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
katee - nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau myles be galo seimos vyrukai tave wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(balandinukai @ 2013 07 26, 16:21)
katee - nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jau myles be galo seimos vyrukai tave  wub.gif  wub.gif

Dekui 4u.gif Tikiuosi, neisdurnesiu tarp tiek vyru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 liepos 2013 - 22:35
katee, kaip džiugu, kad kleckiukui viskas gerai, o kad berniukas, tikiu, kad Dievo sprendimai visa tai:)

Ir jau pusė nėštumo smile.gif kaip greit bigsmile.gif

Mes po gražios Ignelio-Jurgiuko krikštynų šventės, viskas buvo be galo šilta ir gražu-, pradedant ceremonija, baigiant oru smile.gif Po bažnyčios važiavom su krikštotėvais į Trakus ir praleidom ten puikų puikų šiltą savaitgalįsmile.gif

ir va, jau rugjpūtis ant nosies...

gražių visiems dienų 4u.gif
Atsakyti
Labukas mamytes,

esu ta pati M K M mamyte, tik kitu nicku, na net nenoriu rasyti ano nicko, tikiuosi atsirinksite. Ne savo noru as cia taip, o del tam tikru priezasciu...
----

katee, busi pagerbta tarp vyruku smile.gif Kaip lemta, taip ir puiku.
----

Siaip nera net ka parasyti, berniukai dabar namie, kuiciames, laukas-namai-valgis, tai i soda, tai koks gimtadienis ir tiek...

Mazaja reikia mokyti ant puoduko, oi kaip tingiu...
Atsakyti
vasarojus konspiratore tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 08 02, 17:29)
vasarojus konspiratore tu  mirksiukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

na reikejo ir žinutes paprašyti kad istrintu jei jau reikia keisti varda g.gif ne pagal jas tikrai nesunku "atsekti" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 02 rugpjūčio 2013 - 20:49
Maniškiai kažkaip labai mažai į ūgį auga. Na man norėtųsi kad būtų aukštesni - dabar metras, per metus turbūt tik 4 cm paaugo. Aplink visi bendraamžiai ir netgi trimečiai aukštesni.
Aš tokia vidutinė, tėtis žemokas, tai jau čia genetiškai užkoduota, ar galvoti kad bręsdami styptels ar kokių sliekų bandyti ieškoti, patarkit prašau.
Atsakyti
vasarojus nepergyvenk tu taip del ugio...o ir pliusu izvelk,ne taip greitai rubus isauga mirksiukas.gif Mano tai labai auksti,galetu but zemesni verysad.gif ypac kai musu raida labai veluoja tai ziauriai matosi skirtumas,jie darzeli aukstesni uz bendraamzius
Atsakyti
Taip, rūbeliai net kartais man įgrista, kol išauga...
Atsakyti
Taip, rūbeliai net kartais man įgrista, kol išauga...
Atsakyti