Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

dore wub.gif Adelytė visas 3 rūpestingas mamytes turi thumbup.gif

--------

Įdomu kaip dvynukų susitikimas praėjo rolleyes.gif

--------

Aš irgi smagiai krikštynas atbaliavojau, vakar šiek tiek ir jautėsi, seniai tiek visko gurkšnojau doh.gif
Na dabar visi mano vasaros rūpesčiai jau baigėsi, galėsiu ramiai pavasaroti. Berniukai rugpjūti nebeis į darželį, tai bus smagu man su visa trijule biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
del susitikimo tai tikrai idomu sulaukt kokio trumpo reportazo bigsmile.gif

mano visa laime irgi rugpjuti visa namie bus,tai pan jau dabar panika lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano bernai atvirksciai - rugpjuti eis i darza. Bet vesiu po puse dienos.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 07 21, 21:16)
dore - labai smagu, kad puikiai tvarkotes thumbup.gif
O as su aktualiausiu man klausimu: Kaip mazoji nakti miega? Ar daznai nakti maitini?

kol kas baisu ir džiaugtis - naktimis miega puikiai! vakare pabūdrauja šiek tiek, tada prieš vidurnaktį minga ir keliasi tarp 3-4 ir 6-7 valandos. tikros atostogos!
Atsakyti
QUOTE(dorė @ 2013 07 22, 16:10)
kol kas baisu ir džiaugtis - naktimis miega puikiai! vakare pabūdrauja šiek tiek, tada prieš vidurnaktį minga ir keliasi tarp 3-4 ir 6-7 valandos. tikros atostogos!

Tikrai jau atostogos drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 07 23, 15:54)
Tikrai jau atostogos drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kaip tau sekasi? kaip jautiesi, gal jau žinai, ko laukiatės? ar vyresnėliams jau papasakojot, kad turės sesę arba brolį?
Atsakyti
sveikos:)

kaip smagu dėl tokios dorės mergyčių reakcijos sulaukus sesytės wub.gif

mano Elzė dvynukams gimus buvo tik dvejų, bet ir tai nemoku papasakot, kaip gražiai apie mažuosius šokinėjo ir juos augino:)

o dar geriau, šiandien pareiškė, kad sapnavo gražų sapną, kad turim dar vieną leliuką ir kad ji iš tikrųjų labai jo nori iš Kalėdų senio rolleyes.gif paaiškinau, kad vaikutį reikia 9 mėnesius nešioti ir pagimdyti, tai tada sako- iš vaikų namų pasiimkim biggrin.gif pasiryžusi auginti, maitinti, prausti, sauskelnes keisti ir viską daryt tik pati smile.gif labai stiprus jos globos instinktas:) sakė darbo eis dirbti, kai leliukas miegos, kad pinigų uždirbtųsmile.gif

bet jūs ir šaunuoliai dore, dar ir atostogų su mažiuke atskrisit, žaviuosi:)

trumpai apie meetą: susitiko Matukų, Laimės, Skaivos ir Veitų šeimynos, vaikai pasidavė, tėveliai pabendravo:) visiems buvo faina:) tikėkimės kitąmet susirinks daugiau šeimų smile.gif foto yra facebook'e, galėsiu ir čia kelias vėliau įkelti:)
Atsakyti
QUOTE(dorė @ 2013 07 23, 17:25)
kaip tau sekasi? kaip jautiesi, gal jau žinai, ko laukiatės? ar vyresnėliams jau papasakojot, kad turės sesę arba brolį?

Dekui. Jauciuosi gerai. Na, silpnumai uzeina. Bet retai, tikrai. Zo, liuks viskas. Tvarkausi namie. Lizdo sukimo sindromas man dabar biggrin.gif tai jegu turiu, turiu biggrin.gif galiu ir langus nuvalyt, ir uzuplaidas nukabint ir visa kita. Be didelio vargo.
Bet per si nestuma, ziuriu, vyras daugiau padeda namie tvarkytis :DNors dirba juodai. Aplamai, kazkaip kitaip viskas. Matyt, vyrams (kai kuriems) reikia subrestit tokiems reikalams biggrin.gif Kazkaip labiau rupestis jauciasi is jo puses, pagalba ir pan. bet jis ir norejo labai to 3-cio vaiko wub.gif Nors dvyniu irgi labai lauke g.gif Aj, nzn kame cia saknys lotuliukas.gif

Pazistamus sutinku, tai jie dar nemato, kad as nestuke.gif biggrin.gif Nes pilvas nelabai matosi, jei suknele laisvesne. Turi but kokia maikute aptempta, tada jo. Nors mums jau 20sav. Puse nestumo blink.gif bigsmile.gif
Rytoj varau i didiji echo. Tikiuosi, kleckas nesislapstys ir suzinosiu rytoj ka turesiu wub.gif

Broliams pasakem beveik is karto. Jie ramiai reagavo. Dabar gi Rustamas, kuris siaip yra toks grieztesnis, maziau mielesnis, svelnesnis (ta prasme, jis retai kada prisiglaudzia ir pan. ), tai butent jis vis paglosto man pilva. Pasako: "Lialecka" ir pabuciuoja wub.gif Alanas buna paglosto irgi. Bet kitaip kazkaip. Abu klausia, kada gi pagaliau gims lelius. Sako, kad perleis savo lovytes ir pan. wub.gif wub.gif wub.gif

Labai labai laukiu rytojaus wub.gif Net siurpuliukai nueina, pagalvojus. Ir jauduliukas toks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 24 liepos 2013 - 16:23
Mamukai, prisiduodu.

dorei lemta mergaites auginti, o man vyrukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 07 25, 15:43)
dorei lemta mergaites auginti, o man vyrukus biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Trys Džigitai - smagumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulė @ 2013 07 25, 16:30)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Trys Džigitai - smagumėlis thumbup.gif

Ne tas zodis blink.gif Vyras sako, kad 4-tas kartas nemeluos biggrin.gif Bet ne, ne, jokiu budu schmoll.gif

Viska nuodugniai istirinejo. Visus organus ir t.t. Viskas idealiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 25 liepos 2013 - 15:34
katee busi palaiminta tarp vyru bigsmile.gif vistiek dziugu ...svarbiausia kad viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti