dore Adelytė visas 3 rūpestingas mamytes turi
--------
Įdomu kaip dvynukų susitikimas praėjo
--------
Aš irgi smagiai krikštynas atbaliavojau, vakar šiek tiek ir jautėsi, seniai tiek visko gurkšnojau
Na dabar visi mano vasaros rūpesčiai jau baigėsi, galėsiu ramiai pavasaroti. Berniukai rugpjūti nebeis į darželį, tai bus smagu man su visa trijule
sveikos
del susitikimo tai tikrai idomu sulaukt kokio trumpo reportazo
mano visa laime irgi rugpjuti visa namie bus,tai pan jau dabar panika
del susitikimo tai tikrai idomu sulaukt kokio trumpo reportazo
mano visa laime irgi rugpjuti visa namie bus,tai pan jau dabar panika
Mano bernai atvirksciai - rugpjuti eis i darza. Bet vesiu po puse dienos.
QUOTE(katee @ 2013 07 21, 21:16)
dore - labai smagu, kad puikiai tvarkotes
O as su aktualiausiu man klausimu: Kaip mazoji nakti miega? Ar daznai nakti maitini?
O as su aktualiausiu man klausimu: Kaip mazoji nakti miega? Ar daznai nakti maitini?
kol kas baisu ir džiaugtis - naktimis miega puikiai! vakare pabūdrauja šiek tiek, tada prieš vidurnaktį minga ir keliasi tarp 3-4 ir 6-7 valandos. tikros atostogos!
QUOTE(dorė @ 2013 07 22, 16:10)
kol kas baisu ir džiaugtis - naktimis miega puikiai! vakare pabūdrauja šiek tiek, tada prieš vidurnaktį minga ir keliasi tarp 3-4 ir 6-7 valandos. tikros atostogos!
Tikrai jau atostogos
QUOTE(katee @ 2013 07 23, 15:54)
Tikrai jau atostogos
kaip tau sekasi? kaip jautiesi, gal jau žinai, ko laukiatės? ar vyresnėliams jau papasakojot, kad turės sesę arba brolį?
sveikos:)
kaip smagu dėl tokios dorės mergyčių reakcijos sulaukus sesytės
mano Elzė dvynukams gimus buvo tik dvejų, bet ir tai nemoku papasakot, kaip gražiai apie mažuosius šokinėjo ir juos augino:)
o dar geriau, šiandien pareiškė, kad sapnavo gražų sapną, kad turim dar vieną leliuką ir kad ji iš tikrųjų labai jo nori iš Kalėdų senio paaiškinau, kad vaikutį reikia 9 mėnesius nešioti ir pagimdyti, tai tada sako- iš vaikų namų pasiimkim pasiryžusi auginti, maitinti, prausti, sauskelnes keisti ir viską daryt tik pati labai stiprus jos globos instinktas:) sakė darbo eis dirbti, kai leliukas miegos, kad pinigų uždirbtų
bet jūs ir šaunuoliai dore, dar ir atostogų su mažiuke atskrisit, žaviuosi:)
trumpai apie meetą: susitiko Matukų, Laimės, Skaivos ir Veitų šeimynos, vaikai pasidavė, tėveliai pabendravo:) visiems buvo faina:) tikėkimės kitąmet susirinks daugiau šeimų foto yra facebook'e, galėsiu ir čia kelias vėliau įkelti:)
kaip smagu dėl tokios dorės mergyčių reakcijos sulaukus sesytės
mano Elzė dvynukams gimus buvo tik dvejų, bet ir tai nemoku papasakot, kaip gražiai apie mažuosius šokinėjo ir juos augino:)
o dar geriau, šiandien pareiškė, kad sapnavo gražų sapną, kad turim dar vieną leliuką ir kad ji iš tikrųjų labai jo nori iš Kalėdų senio paaiškinau, kad vaikutį reikia 9 mėnesius nešioti ir pagimdyti, tai tada sako- iš vaikų namų pasiimkim pasiryžusi auginti, maitinti, prausti, sauskelnes keisti ir viską daryt tik pati labai stiprus jos globos instinktas:) sakė darbo eis dirbti, kai leliukas miegos, kad pinigų uždirbtų
bet jūs ir šaunuoliai dore, dar ir atostogų su mažiuke atskrisit, žaviuosi:)
trumpai apie meetą: susitiko Matukų, Laimės, Skaivos ir Veitų šeimynos, vaikai pasidavė, tėveliai pabendravo:) visiems buvo faina:) tikėkimės kitąmet susirinks daugiau šeimų foto yra facebook'e, galėsiu ir čia kelias vėliau įkelti:)
QUOTE(dorė @ 2013 07 23, 17:25)
kaip tau sekasi? kaip jautiesi, gal jau žinai, ko laukiatės? ar vyresnėliams jau papasakojot, kad turės sesę arba brolį?
Dekui. Jauciuosi gerai. Na, silpnumai uzeina. Bet retai, tikrai. Zo, liuks viskas. Tvarkausi namie. Lizdo sukimo sindromas man dabar tai jegu turiu, turiu galiu ir langus nuvalyt, ir uzuplaidas nukabint ir visa kita. Be didelio vargo.
Bet per si nestuma, ziuriu, vyras daugiau padeda namie tvarkytis :DNors dirba juodai. Aplamai, kazkaip kitaip viskas. Matyt, vyrams (kai kuriems) reikia subrestit tokiems reikalams Kazkaip labiau rupestis jauciasi is jo puses, pagalba ir pan. bet jis ir norejo labai to 3-cio vaiko Nors dvyniu irgi labai lauke Aj, nzn kame cia saknys
Pazistamus sutinku, tai jie dar nemato, kad as Nes pilvas nelabai matosi, jei suknele laisvesne. Turi but kokia maikute aptempta, tada jo. Nors mums jau 20sav. Puse nestumo
Rytoj varau i didiji echo. Tikiuosi, kleckas nesislapstys ir suzinosiu rytoj ka turesiu
Broliams pasakem beveik is karto. Jie ramiai reagavo. Dabar gi Rustamas, kuris siaip yra toks grieztesnis, maziau mielesnis, svelnesnis (ta prasme, jis retai kada prisiglaudzia ir pan. ), tai butent jis vis paglosto man pilva. Pasako: "Lialecka" ir pabuciuoja Alanas buna paglosto irgi. Bet kitaip kazkaip. Abu klausia, kada gi pagaliau gims lelius. Sako, kad perleis savo lovytes ir pan.
Labai labai laukiu rytojaus Net siurpuliukai nueina, pagalvojus. Ir jauduliukas toks
Mamukai, prisiduodu.
dorei lemta mergaites auginti, o man vyrukus
QUOTE(katee @ 2013 07 25, 15:43)
Trys Džigitai - smagumėlis
QUOTE(Dulė @ 2013 07 25, 16:30)
Ne tas zodis Vyras sako, kad 4-tas kartas nemeluos Bet ne, ne, jokiu budu
Viska nuodugniai istirinejo. Visus organus ir t.t. Viskas idealiai
katee busi palaiminta tarp vyru vistiek dziugu ...svarbiausia kad viskas gerai