Maniškiams šiandien jau 4
Pasidalinkim gimtadienių akimirkomis, nes beveik nebežinom kas kada švenčia/šventė
Sveikinimai Kajui ir Majui
Janta, na jau tavo berniukai fainuoliai
sveikinam su 4-uoju gimtadieniu
sveikinam su 4-uoju gimtadieniu
janta - sveikinimai jums!!!
Daug bučinukų linksmuoliams Jantukams
Ir hererros ČiungaČiangos lyg jau 4 sukakojo Sveikinimai
Kajui ir Majui 4-ojo Gimtadienio proga
hererrytems irgi daug
QUOTE(Dulė @ 2013 07 16, 22:12)
Daug bučinukų linksmuoliams Jantukams
QUOTE(katee @ 2013 07 16, 23:08)
hererrytems irgi daug
Oooo, ačiū! Mes gimtadienį labai įsimintą turėjom - su ašarom akyse, 39 laipsnių tempa ir visą kūną nusėjusiais vėjaraupiais.... Jorytė jau pasveikus buvo, o Irūnai pats pikas, tai nei jai dovanos rūpėjo, nei tortai, nei svečiai... Ir susitikimas pajūry nuplaukė, ir šiaip, atostogos sugadintos tiek močiutei, tiek vyrui, tiek ir aš nuo šiand jau ant biuletenio sėdžiu, nes visi išnaudojo savas laisvas dienas jau... Bet, šiandien jau gerai, ir apetitas atsirado, ir šiaip jau viskas džiūsta ir nyksta po truputį.... Tai gi va.
Sveikinu Jantukus ir Gabijukus - mūsų vienadienius
Ir Dores šeimynai - VALIO! Super, kokios mūsų mamkos stiprios ir kiek daug daugiavaikių Smagu
QUOTE(hererra @ 2013 07 17, 11:52)
Gavosi taškuotas gimtadienis Nu bet bent jau ramu bus ateity
Mes tų vėjuotų raupų vis dar laukiam...
Tai gal pasirodykit kad ir taškuotos
Dule tai ir jus pasirodyt galetumet...
o ir bespalves negirdet senokai...
o ir bespalves negirdet senokai...
didžiausias ačiū visoms už sveikinimus!
taigi mūsų Adelei jau 9 dienos, jau pirmadienį grįžom iš ligoninės namo. Mūsų stebuklas pagrandukas - visų namų džiaugsmas. Didžiosios nesitvėrė kailyje, reikėjo mažąją nuo jų saugoti, nes labai norėjo laikyti ant rankų, rengti, keisti sauskelnes, maudyti ir t.t. Labai džiaugiamės, kad taip entuziastingai sutiko savo sesę. Ir vis kartoja, kokia mūsų Adelytė gražutė, kokia gerutė ir kokios jos laimingos, kad ji gimė
Buvo atskridę mano tėvai, tai mums grįžus į namus trečiadienį jie jau išskrido su didžiosiomis į Lietuvą, o mes su vyru likom su mažąja čia baigti tvarkytis dokumentų. Tai bijau ir džiaugtis, bet mums tikros atostogos dviese su vienu vaiku Laukiam kitą savaitę gimimo liudijimo, tada ambasadoje išsiimsime asmens grįžimo pažymėjimą ir tikiuosi, kad kitos savaitės antroje pusėje jau galėsim grįžt visi į Vilnių atostogoms iki vasaros pabaigos
taigi mūsų Adelei jau 9 dienos, jau pirmadienį grįžom iš ligoninės namo. Mūsų stebuklas pagrandukas - visų namų džiaugsmas. Didžiosios nesitvėrė kailyje, reikėjo mažąją nuo jų saugoti, nes labai norėjo laikyti ant rankų, rengti, keisti sauskelnes, maudyti ir t.t. Labai džiaugiamės, kad taip entuziastingai sutiko savo sesę. Ir vis kartoja, kokia mūsų Adelytė gražutė, kokia gerutė ir kokios jos laimingos, kad ji gimė
Buvo atskridę mano tėvai, tai mums grįžus į namus trečiadienį jie jau išskrido su didžiosiomis į Lietuvą, o mes su vyru likom su mažąja čia baigti tvarkytis dokumentų. Tai bijau ir džiaugtis, bet mums tikros atostogos dviese su vienu vaiku Laukiam kitą savaitę gimimo liudijimo, tada ambasadoje išsiimsime asmens grįžimo pažymėjimą ir tikiuosi, kad kitos savaitės antroje pusėje jau galėsim grįžt visi į Vilnių atostogoms iki vasaros pabaigos
dore - labai smagu, kad puikiai tvarkotes
O as su aktualiausiu man klausimu: Kaip mazoji nakti miega? Ar daznai nakti maitini?
O as su aktualiausiu man klausimu: Kaip mazoji nakti miega? Ar daznai nakti maitini?