mentas - kaip nekalbantys? Visai?
As tai tokio mazo klecko is kart ir nepalikciau ven su aukle but. VIsada esu namie. Tai stebiu kas ir kaip. Vistiek matosi is kart kas per zmogus.
katee na mes kalbam,bet nauduojam kalba ne pagal paskirti....todel bendrai paemus galima priliginti nekalbnciam vakui.
QUOTE(katee @ 2014 01 19, 10:39)
hererra - saunuole, kad graziniesi o vat kraujagysles as irgi noriu pasalinti vienoj vietoj. O koks ten lazeris veido odai atnaujinti? Nes kai domejausi, ju begale Ir ka jis padaro? Ar matai rezultata?
Na, man pašalino kelias kraujasgysles ryškias ant veido su lazeriu, nežinau, koks jis ten skaitosi ir kaip vadinasi. Rezultatas matėsi iškart beveik - raudonų siūlelių tiesiog nebuvo Paskui dariausi kelias procedūras su pulsine šviesa, kur naikina gilesnes kraujagysles (veido raudonį), bet nepasakyčiau, kad labai padėjo...gal reikėjo daugiau kartų padaryt, bet pagailo pinigų truputėlį Be to, nusprendžiau, kad ir taip gerai atrodau
QUOTE(mentas @ 2014 01 19, 19:50)
...na mes kalbam,bet nauduojam kalba ne pagal paskirti....todel bendrai paemus galima priliginti nekalbnciam vakui.
Kaip suprast? nei vieno žodžio nepasako reikiamoj vietoj? Žino, kad ranka - tai ne koja? Nesuprantu, ką reiškia "naudoti kalbą ne pagal paskirtį"...
herrera zino kas koja tai koja,ranka tai ranka,bet pokalbio palaikyt negali.Negali ju paklausk kaip sekesi ar ka veike darzeli. Save suvokia tik esamajame aikeir treciame asmenyje....daug cia visko gaiu vardint,bet esme,kad reikia spec aukles,kuriu ir kainos kitokios,ir siap bus daugiau streso mums
matuke kokie grazus tavo ''spalvinukai'',o Liepa tuoj brolius pasivys
QUOTE(matuke @ 2014 02 20, 10:47)
laabai laabai jau gražu jūs visi ana diena jau norejau per skaipa rašyti kad parodytum savo zuikius
matuke - fainuole trijule Kokie vaikai jau dideli.
Ziauriai greit tie vaikai auga. Tuoj i vestuves pakvies
Ziauriai greit tie vaikai auga. Tuoj i vestuves pakvies
Aciu uz komplimentus
matuke kaip jums siaip sekasi? ar gavot vieta kitame darzeyje? ( pamenu keitet)
katee kaip maiukas auga? kaip sekasi?
katee kaip maiukas auga? kaip sekasi?
mentas - sekasi puikiai Maziukas - ramybes isikunijimas Taip bijojau, taip bijojau, kad bus neramus (kaip dvyniai). Bet jis pranoko visus mano lekescius Nerealus kleckas
Turiu aukle (jau antra). Jauna. Ana sena buvo. Dabar esu patenkinta labai ta musu auklyte
Laiko turiu pakankamai. i savaite karta ateina pas mane moteriske namus sutvarko. tai laiko sau yra.
Tik beda - nebemaitinu. maitinau 1,5men. O dabar misisnukas., Labai apgriauze krutine. Net iki kraujo. maitinau per asaras, kol vaikis neatpile su kraujuku Blioviau kaip karve, nes labai norejau pati maitint. Skambinau maitinimo konsultantei. Pasake, kad negaliu dabar maitinti. Turi sugyt krutine. Su pientraukiu nsitraukinet nepavyko, nes zaizdos ir vel atsiverdavo. Vargau, nutraukinejau rankomis. Bet nelabai gaudavos man. Vos 3 maitinimams pritraukdavau O ir laiko be galo daug suesdavo tas nusitraukinejimas. Krutine lyg sugyjo. Daviau zysti. ir vel tas pats Vel iki krauju. Is karto. Mano krutine visada jautri buvo. Gydziau vel. Pieno mazejo, nes nenusitraukdavau keik reikia. Sugyjo. Ir vel daviau zysti. ir vel tas pats Zo..., pienas taip ir dingo. Ka darysi. dabar maitinames misinuku. laiko atsirado daugiau, tai vaikstau per grozio proceduras visokias ir kita savaite pradedu sportuoti.
Tokie musu reikalai.
Dvyniai broli dievina Jokio pavydo. Ir pamaitina, buteliuka palaiko ir paglosto, ir pasupa.
Dvyniai ir toliau lanko hokeju. Baisia patinka. Ypac Rustamui. Jiems gerai sekasi
Tai ir pasirodom :
Alanas ant ledo:
Rustamas ant ledo:
Rustamas maitina broli:
Musu visu dziaugsmas :
Turiu aukle (jau antra). Jauna. Ana sena buvo. Dabar esu patenkinta labai ta musu auklyte
Laiko turiu pakankamai. i savaite karta ateina pas mane moteriske namus sutvarko. tai laiko sau yra.
Tik beda - nebemaitinu. maitinau 1,5men. O dabar misisnukas., Labai apgriauze krutine. Net iki kraujo. maitinau per asaras, kol vaikis neatpile su kraujuku Blioviau kaip karve, nes labai norejau pati maitint. Skambinau maitinimo konsultantei. Pasake, kad negaliu dabar maitinti. Turi sugyt krutine. Su pientraukiu nsitraukinet nepavyko, nes zaizdos ir vel atsiverdavo. Vargau, nutraukinejau rankomis. Bet nelabai gaudavos man. Vos 3 maitinimams pritraukdavau O ir laiko be galo daug suesdavo tas nusitraukinejimas. Krutine lyg sugyjo. Daviau zysti. ir vel tas pats Vel iki krauju. Is karto. Mano krutine visada jautri buvo. Gydziau vel. Pieno mazejo, nes nenusitraukdavau keik reikia. Sugyjo. Ir vel daviau zysti. ir vel tas pats Zo..., pienas taip ir dingo. Ka darysi. dabar maitinames misinuku. laiko atsirado daugiau, tai vaikstau per grozio proceduras visokias ir kita savaite pradedu sportuoti.
Tokie musu reikalai.
Dvyniai broli dievina Jokio pavydo. Ir pamaitina, buteliuka palaiko ir paglosto, ir pasupa.
Dvyniai ir toliau lanko hokeju. Baisia patinka. Ypac Rustamui. Jiems gerai sekasi
Tai ir pasirodom :
Alanas ant ledo:
Rustamas ant ledo:
Rustamas maitina broli:
Musu visu dziaugsmas :
katee o dievuliau koks kleckas sitas tai kazkoks i teti panasus,ne? Rustamas tai toks vyriskas,ir kaip visada rimtumo isikunijimas,jei ne tas gaideis burnoje nepasakyciau kad vaikas dievie kaip pagalvoju kad jums jau 5-eri Del maitinimo aisku gaia,na bet visko buna, isauga ir ant misinuku,o ir imunine sistem cia loterija nesikrimsk.