Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

QUOTE(zydrem @ 2013 12 28, 19:13)
zinai del to rimtumo  g.gif viena mano drauge taip nepasakytu  doh.gif vos nenumirė po gimdymo nes jis nerado laiko ar nematė būtinybes po gimdymo užeiti paziureti kaip ji laikosi  verysad.gif nors ir atskira palata ir pinigai nemaži buvo sumokėti  doh.gif

Tai ka ji gulejo ir lauke, kol numirs? Taigi turejo jo tel.nr. Reikejo jam skambinti. As tai zinau kiek jis tur darbo klinikuose. Nuo vieno gimdymo prie kito laksto tik. Pvz., as pagimdziau, o po poros val. jis turejo dvynukus operuoti jau ax.gif
As ka gulejau, tai po gimdymo per 5 dienas jis tik 2 kartus buvo atejes. Nu bet as tragedijos nedarau. Js taip ir pasake: Jei kokios problemos - turit mano nr. Sakmbinkit. Nes labai daug darbo ligoninej.

Tai ir sutarem taip. As kazkaip tame nieko blogo nematau schmoll.gif Gimdanciu pas ji laaabai daug. Tikrai neprilakstys po 10 kartu pas kiekviena po gimdymo. O jei jau tareisi, pinigus mokejai, tai negeda ir paciai paskambinti ir pasakyti, kad... kraujuoju, silpna ir t.t.

Dar galvoju nuo zmoniu priklauso. Kiti nori kad vos ne saliai tupetu, kol is ligonines israsys (nes babkes sumokejo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 29 gruodžio 2013 - 11:15
ne katee ten tikrai taip nebuvo kaip kad rasai ax.gif nenoriu placiau cia rasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 12 29, 12:18)
ne katee ten tikrai taip nebuvo kaip kad rasai  ax.gif nenoriu placiau cia rasyti  ax.gif

Suprantu 4u.gif
Nu nesvarbu... As kazkaip likau abu kartus juo patenkinta... O nepatenkintu visada bus. Tokia jau gyd. profesija.
Atsakyti
Katee, labai labai sveikinu su nauju šeimos nariu!!! Smagu girdėti, kad viskas puikiai pavyko - ir gimdymas lengvas, ir maitinti sekasi, nu tiesiog liuks thumbup.gif Šaunuolė tu, kad gražiai tvarkaisi taip 4u.gif

Mes gyvenam irgi puikiai, sukuos kaip bitutė, nes MB grįžta tik svtgaliais iš komandiruočių, tai mano diena prasideda 5val ryto, o baigias kartu su panom apie 21,30val, nes kol visos trys išsikomandiruojam iš ryto, paskui bėgimas lėkimas darbe, nes darbo fantastiškai ir smagiai daug bei įdomaus, o tada vėl darželis-pakavimas į žieminius apdarus-namai...jeigu dar kokia pardė pakeliui, tai namo grįžtam tik kokia 20val vakare. Tuomet greit greit vakarienė ir šliaužiam miegot doh.gif Bet man patinka, nes kai viskas greit vyksta, tai greit ir daug turi galvot, neužsistovi vienoj vietoj, tada ir noris visko daug biggrin.gif

Dar pasakysiu paslaptį.... Lapkritį pasidariau plastinę operaciją bigsmile.gif Pilvą savo susitvarkiau thumbup.gif Tai jaučiuos ne tik laiminga, bet ir šimtą kartų gražesnė wub.gif Susiuvo raumenyse 7 cm skylę, pašalino odos perteklių, kuris nervavo ir akis badė...Tai va tongue.gif
Atsakyti
herrera saunuole,sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Herera saunuole 4u.gif
Katee,kaip mazius auga,kaip pati laikais,vis atsigulus pagalvoju apie tave ax.gif
Atsakyti
hererra - dekui uz sveikinmus 4u.gif
O tu saunuole! Kaip visada aktyvi thumbup.gif
Ir WOW dwl operacijos!!! bigsmile.gif thumbup.gif Isivaizduoju, kad jautiesi 100 kartu geriau. O kiek kainavo? blush2.gif Tiesiog idomu ax.gif Atsigavai preit po OP?

Garbanes - dekui 4u.gif Viskas liux pas mus thumbup.gif Tvarkausi siap ne taip. Kur dingsi biggrin.gif Aukle buvau radus, bet atsisveikinau pries kelias dienas. Netiko doh.gif Ieskosiu kitos.
Bet siaip negaliu skustis niekuo. Viskas gerai thumbup.gif

Atsakyti
Nedingus....aptingus.Atsimenu tuo metu ir as ne viena aukle isbandziau o ant vasaros su vusom atsiaveikinau...kazkaip pati sukaus ir nieko.o dabar fainuma visi jau dideli susnekami.Ir mano rankos ir galva laisvesne.Reik sportuot pradet taip pat pilva sutvarkyt.Gal kas joga sportuoja ar patinka?
Atsakyti
katee kuom aukle netiko?
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2014 01 18, 16:29)
hererra - dekui uz sveikinmus 4u.gif
O tu saunuole! Kaip visada aktyvi thumbup.gif
Ir WOW dwl operacijos!!! bigsmile.gif  thumbup.gif Isivaizduoju, kad jautiesi 100 kartu geriau. O kiek kainavo? blush2.gif Tiesiog idomu ax.gif Atsigavai preit po OP?

Na, turejau tik 2sav atostogu, po ju grizau I darba. Atsigavimas tai greitas, skausmu nebuvo, tik tempimas kol oda pripranta, tai apie menesiuka vaiksciojau palinkus, o dabar jau pora men praejo, tai jauciuos kaip nieko ir nebuve biggrin.gif turiu nauja pilva ir nauja bamba lotuliukas.gif laukiu dabar pliazo sezono, kai drasiai su bikiniu varinet galesiu. Kaina 6500lt pacios OP, bet dar papildomai I masazus vaikaciojau, paskui sugalvojau veiduka su lazeriu ir pulsine sviesa atnaujint - kapiliarus naikinau, tai mano atostogos buvo kosmines doh.gif bet nieko ner geriau uz grazia ir laiminga mama ir zmona. Tada ir seima laiminga juk thumbup.gif
Atsakyti
mentas - tingine buvo. Nenorejo i lauka eit. Kai buvo -2C leuke, pareske, kad jai salta. Ir kta ddiena prie -5C pasake, kad neis i lauka. Tai ir pasakiau, kad namo eitu, ten silta biggrin.gif Atsisveikinau.

As vakar su visais 3-im vaikais 2val. lauke prie -9C isvaiksciojau ir nieko biggrin.gif Net susilom su vaikais. Aj, su kablais atvarydavo, tai k
Ir vaika buvo ant vystymo lentos palikus, o pati bego i koridoriu pasiimti is kisenes tel. Kazkas skambino. Tai ar negali perskambint, vaikui pamsa pakeitus doh.gif Nu ir kas , kad jam menuo. Bet jis raitosi, kaip kirminas. Maza kas. Nu zo... Vepla tokia doh.gif

hererra
- saunuole, kad graziniesi thumbup.gif o vat kraujagysles as irgi noriu pasalinti vienoj vietoj. O koks ten lazeris veido odai atnaujinti? Nes kai domejausi, ju begale doh.gif Ir ka jis padaro? Ar matai rezultata?
Atsakyti
kateeoho blink.gif tada cia jau be kalbu.... mums irgi reikia aukles,bet bijau,mano bernai nekabantys,tiksliau negalima su jais tureti pokalbio,tai ir nepasakytu jei kas blogai butu...

Atsakyti