Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

sveikos
zydrem aciu uz nuoroda...
bespalve auu uzsuk cia,pasipasakok...

mes isskyrem dvynius darzeli,ir mes ir berniukai negali atsidziaugt pasiketimais,vienintelis dalykas kuris mane zudo tai nulis laiko man,ir pastovus kursavimas tarp mokyklos ir namu doh.gif

Atsakyti
Juknele - nu saunuole! Nera zodziu...
Atsakyti
sveikos...kodel toks aktivus bendravimas? nebespeju temu kurt lotuliukas.gif

kaip visoms sekasi? kovojat su uzpolusiom ligom,ar dziaugiates rudeneliu?

as tai uzsilakscius tesiogine prasme,jau smegenyne net perkaista,nieko nespeju o dar reiketu daug ka sutelpti i dienotvarke ,tiksliau kalband i dienbetvarke doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
ale tikrai, kur visos prapuolusios 4u.gif Beveik visą mėnesį tyluma-ramuma smile.gif

Dvynukų-lapkritinukų mūsų tarpe yra? wub.gif

Va, jau ir gruodis ant nosies rolleyes.gif kaip greit viskas 4u.gif

aš kaip ir mentas vos spėjus suktis, iki pietų ramiai, o paskui jau pradedu važinėt- mokykla, darželis, treniruotės ir t.t.

prasideda po truputį ruošimasis šventėms, bet kol kas per savo magistrinį apie šventes negalvoju, nes darbą turėsiu sausio pačioj pradžioj priduoti. Darau tyrimą Profesinio perdegimo sindromo pasireiškimo lygis Lietuvos muziejų darbuotojų tarpe, tai tokia liūdnuma, kad jokio suinteresuotumo klausimynus užpildyti, Vilniuj šitiek didelių muziejų, o sugrįžo tik 3 užpildytos anketos...Skambinau į Valdovų rūmų muziejų, prašydama vadovės, kad paskatintų darbuotojus užpildyti, tai pasakė, kad nevers jų pildyti, sako labai užsiėmę, laiko neturi...ir padaryk, žmogau, mokslą...tai tokioj nevilty esu, ech, pasiguodžiau.

Pas dvynius eglutė 12 19, laiškas seniui jau parašytas, Ugnė nori Barbės Undinės, agnius, kaip visada- mašinų lotuliukas.gif

Linkėjimai, būkit visi sveiki smile.gif
Atsakyti
sveikos
Veite astai net rytaisramumosneturiu,nespasmus darzelis tik 3 valandom,tai tik r kursuoju,nes ena berniukai atskyrai.... del to kad neuzpildo anketu tai tikrai liudna,bet siaip pastebejau kad zmones stengasi ''atsikratyt''visko kas nebutina,neziurint placiau i reikala....

turim turim mes lapkritinuku Audani porele gimus lapkriti....

Atsakyti
Sveiki visi, žiemos sulaukę smile.gif

Užsiėmę visi turbūt dovanomis, švenčių planavimu 4u.gif

Pasidalinkit, ko dvynukai šiemet prašo Kalėdų senelio smile.gif

Agnius paprašė policijos mašinos, o Ugnytė barbės-undinės biggrin.gif

gražaus gruodžio wub.gif
Atsakyti
sveikos

Veite mano dvyniai kalba nauduoja deja ne pagal paskirti,tad nieko nepraso.... nors tai ka rode kataloge skirta labai maziukams vaikams ir akyvaizdu kad to negaus.... bet mes siais metais atsizvegem i logopedo uzsiemimus,ergoterapeuto ir pirkom kai ka is to ka jie labai miego per uzsiemimus ir ka gave tikrai dziaugsis.... blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
mano Edvinui labai reik būgnų, o Simonai pianino. Tai ir atneš Kalėdų senelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 05, 19:16)
.... bet mes siais metais atsizvegem i logopedo uzsiemimus,ergoterapeuto ir pirkom kai ka is to ka jie labai miego per uzsiemimus ir ka gave tikrai dziaugsis....  blush2.gif

puiku smile.gif svarbiausia džiaugsis berniukai smile.gif

Laiimulės muzikantai abu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2013 12 05, 19:10)
Sveiki visi, žiemos sulaukę smile.gif

Užsiėmę visi turbūt dovanomis, švenčių planavimu  4u.gif

Pasidalinkit, ko dvynukai šiemet prašo Kalėdų senelio smile.gif

Agnius paprašė policijos mašinos, o Ugnytė barbės-undinės  biggrin.gif

gražaus gruodžio  wub.gif

planuojam planuojam smile.gif
panelės mano nori Furbių biggrin.gif tai parsiunčiau, tikiuosi džiaugsis netrumpai, nes čia ne vienintelis noras, tik visų Kalėdų Senelis neišpildys ax.gif
Atsakyti
laba
sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
zydrem kas cia? katee pagimde???? bigsmile.gif
Atsakyti