o, Kriziukas vėl Kriziukas
Kokios nuotraukos, aš be žodžių Merginos kokios jau didelės gražios ir Nedas koks vyriokas jau, fantastika tiesiog kokie vaikai Ir mama, kas be ko
O dėl tų vežiojimų ir pas mane panašiai, nors dabar palengvėjo, nes Mildelė jau pati iš mokyklos dažniausiai grįžta, nebent oras blogas, tada pasiimu. Bet vežioju Elzę su Milda į baseiną 2k per savaitę, tai reikia Elzę iš darželio paimti, į baseiną-iš baseino, o tada dar į darželį likusios trijulės. Bet labai džiaugiuosi tuo, kad viskas 5 min.automobiliu atstumu- ir baseinas, ir darželis ir mokykla, jei reiktų per pusę miesto baladotis, būtų sudėtinga. Dar Milda užsimanė krepšinio treniruotes lankyt, tai dar šitas nuo kitos savaitės prasidės, bet irgi arti. Tik su dvyniais kol kas ramu- lanko darželio būrelius, -krepšinį ir Ugnė šokius dar, į keramiką abudu baisiai nori, tai irgi leisim, och Ale su yais darželio būreliais- tik spėk mokėt
O ar žinot, kad daugiavaikių šeimų vaikams, nuo 2013 02 mėn, būreliai valstybinėse sporto mokyklose- nemokami Mums nekainuoja nė cento nei baseinas, nei krepšinis nekainuos, tikrai džiugina tokios valstybės iniciatyvos
QUOTE(balandinukai @ 2013 10 11, 12:39)
kokios gražios nuotraukos
ačiū
QUOTE(Veitė @ 2013 10 11, 15:48)
o, Kriziukas vėl Kriziukas
Kokios nuotraukos, aš be žodžių Merginos kokios jau didelės gražios ir Nedas koks vyriokas jau, fantastika tiesiog kokie vaikai Ir mama, kas be ko
ačiū
tie vežiojimai tai man daug laiko užima, pas mus deja viskas ne 5 min. atstumu tai tikrai nemažai laiko kelionės pirmyn atgal atima, Nedui tenisas, plaukimas, panelių dar papildomai niekur nevežioju, bet jau mąstau, nes labai nori šokti ir dainuoti, nors daržely yra papildomai, eina, bet reiks jau rimčiau užsiimti, tai išvis prapuolus būsiu
Nedas kartais irgi pareina pėsčiomis, kai geras oras, o kai reikia į treniruotę, tada skubam ir jau važiuoju jo pasiimti
kriziuk atrodai nuostabiai...o panelytes kokios dideles berniukas irgi jau vyras,ar senai akinukais pasidabinot? nes kiek pamenu nenesiojo seniau....
matuke kokie jus pasikeite vienas taip ryskiai patamsejo,nes jei atmintis nepaveda tai baltuteliai abu buvo.... ir kokie panasus i teti
matuke kokie jus pasikeite vienas taip ryskiai patamsejo,nes jei atmintis nepaveda tai baltuteliai abu buvo.... ir kokie panasus i teti
QUOTE(matuke @ 2013 10 11, 17:45)
Kriziuk, jau tikrai mergaiteskokios dideles, isgrazejusios
ačiū
visada buvo gražios
QUOTE(mentas @ 2013 10 13, 14:03)
kriziuk atrodai nuostabiai...o panelytes kokios dideles berniukas irgi jau vyras,ar senai akinukais pasidabinot? nes kiek pamenu nenesiojo seniau....
dėkui dėkui
nešiojam akinukus nuo pirmos klasės, ir kiekvienais metais reikia vis stipresnių akinukų bet sako, normalu, nes organizmas augantis, ir regėjimas kol kas prastėja, vėliau turėtų sustoti
net nežinau, vienas gyd., sake (ne okulistas), kad galima įvairaiis pratimais sugrąžinti normal regėjimą, o kiti sako, kad tai tik laikinai, jei pagerėtų, atseit jau akiniai visam gyvenimui, na po 18 galima aišku lazeriu akis sutvarkyti..bet...
kriziukas na s kazkada budama vaiku irgi pratymus lankiau,na kaip sakoma reikia isbandyt viska,o pades nepades bus matyt,geriau nesigailet kad va gal reikejo ...
matukai - koks fainas gimtadieninis arbūzas Vyrukai - iš bruožų pasikeitę - pavyriškėję ir atrodo aukšti
sveikos,kaip seniai jau buvau cia,gal jau pamirsot
sveikos
ateinu rekomenduoti ir pagirti viena musu šeimynėle
pati bespalve nepasiulys gero daikto o as jau išbandžiau ir tikrai rekomenduoju be jokios chemijos ,neskiesti ir pan https://www.facebook...mosukis?fref=ts
pati bespalve nepasiulys gero daikto o as jau išbandžiau ir tikrai rekomenduoju be jokios chemijos ,neskiesti ir pan https://www.facebook...mosukis?fref=ts
QUOTE(zydrem @ 2013 10 21, 09:22)
sveikos
kas ten tokio? nes aš prie facebook'o neprisjungus o labai smalsu
QUOTE(Kriziukas @ 2013 10 21, 11:11)
kas ten tokio? nes aš prie facebook'o neprisjungus o labai smalsu
Apie
Šalto spaudimo kanapių ir linų sėmenų aliejai, kiti šių pluoštinių kultūrų gaminiaii!
Aprašymas
Juknelių ūkis, įsikūręs Utenos rajone, augina kanapes, linus ir gamina sveikus gaminius iš šių augalų.
QUOTE(zydrem @ 2013 10 21, 10:15)
Juknelių ūkis, įsikūręs Utenos rajone, augina kanapes, linus ir gamina sveikus gaminius iš šių augalų.
ačiū