Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

QUOTE(matuke @ 2013 10 10, 12:58)

Zydre, o tu nedirbi?

ne doh.gif net neįsivaizduoju kur ir ieskoti kas mane pariimtu ,kaip sergam tai ne kartu ir gaunasi ilgas laikas to sirgimo per abu doh.gif o be to kaip lieku viena tai neturiu kas is darzo paimtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 10 10, 13:04)
matuke - aj, kazkaip nenoriu as su pilvu foto deti i foruma. Man nestumas toks intymus, kad kazkaip nesinori viesai. Niekad i joki FB  ir pan. nedeciau foto su pilvu (nors ten ir nebendrauju).
O dar ir viena cekava landzioja po visas temas, uzknyso jau biggrin.gif

Suprantu mirksiukas.gif

Zydre, nu tu duodi, tai po darbo ir paimtum biggrin.gif o del tu ligu tai labai suprantu tave...nors mes sirgom nedaug, bet nu gaunasi taip kad tik nuejus dirbt dabar bandomasis visas gaunasi ant ziemos doh.gif nu as ne pries darbus, atvirksciai ziauriai noriu turiningos ir prasmingos veiklos, bet tuo paciu zmogisksi norisi ir normaliai apmokamos, kad vaikam susirgus galu gale ir aukle kokia pasamdyti. Sudetinga .... planuoju per ziema pagal galimybes individualiais uzsakymais isilaikyti. Man minusas tas, kad vel namie, be kolektyvo, pliusas aisku kad n,mie gali vaika paslaugyti...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 10 10, 15:39)

Zydre, nu tu duodi, tai po darbo ir paimtum  biggrin.gif 

nejuokink biggrin.gif jei darbas Kaune tai man ar mikriuku ar masina vistiek vos ne pusvalandis bus kelio doh.gif as gi pardaveja dirbau tai mane net i makssima nepriimtu nes savaitgaliai negalėčiau dirbti ,blogai kaip nera mociuciu ar kokiu pazįstamu sale doh.gif
ar tu be vyro pagalbos (apskritai budama vienui viena su vaikais ) išsiverstum su darbu g.gif
Atsakyti
Labas labas visiems gražų rudenį smile.gif

Mumi laikomės neblogai smile.gif Jau mažiukas į lopšiuką ein, tai aš viena namuose smile.gif "Krapštau" magistrinį po truputį...Tiesa, ne viena, turim dviejų mėn.bigliuką Morką smile.gif Kol kas vargelis su juo, nes į lauką negalim vesti,kol skiepo antro neturi tai daro visur lotuliukas.gif

Šaunuolės visos, ruošiat visokius vitaminus žiemai smile.gif

Dėl darbo, tai visai norėčiau dirbti pusę dienos, čia manau daugiavaikei mamai idealiausias variantas, kad visiems laiko užtektų smile.gif Bet aš nežinau, ką norėčiau dirbti, tokia nevykusi dėl to jaučiuos sad.gif Baigusi esu humanitarinius, dabar vadyboj, bet ką iš tiesų norėčiau veikti nežinau sad.gif neužtenka būti vien mama, noriu kažką ir be vaikų auginimo gyvenime nuveikti...Labai tikiuosi, kad dar "atrasiu" save blush2.gif

Veitukai ir Morka siunčia linkėjimus smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 10, 15:57)
nejuokink  biggrin.gif jei darbas Kaune tai man ar mikriuku ar masina vistiek vos ne pusvalandis bus kelio  doh.gif  as gi pardaveja dirbau tai mane net i makssima nepriimtu nes savaitgaliai negalėčiau dirbti ,blogai kaip nera mociuciu  ar kokiu pazįstamu sale  doh.gif
ar tu be vyro  pagalbos (apskritai budama vienui viena su vaikais ) išsiverstum su darbu  g.gif

Susitvarkau kai tenka, vaziuoja vyras i komandiruotes. Zinoma, darbo valandos turi sutapti su darzeliu darbo valandom, kitaip pritariu-neimanoma.
Jei darbas iki 5 o darzelis iki 6val, tai tikrai realu spet , na je8 darbas iki 6val tada jau misija neimanoma be pagalbos cool.gif
Papildyta:
Veite, koks fainuolis, cia Biglis, ane ..lir as tokio norejau...bet sio metu jau jokiu gyvunu nebenoriu biggrin.gif
Veite, suprantu zinok tave, as po sios ilgos pertraukos irgi pajutau, kad nebezinau ar tikrai noriu dirbti savo darba 8)
Bet jus gal pragyvenat is vyro algos... as tai tokiu atveju irgi ieskociau darbo pusei dienos, nes namai ir vaikai (siuo atveju turiu omeny 4-5 vaikai) reikalauja duokles....
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 10 10, 15:41)
Veite, koks fainuolis, cia Biglis, ane ..lir as tokio norejau...bet sio metu jau jokiu gyvunu nebenoriu biggrin.gif
Veite, suprantu zinok tave, as po sios ilgos pertraukos irgi pajutau, kad nebezinau ar tikrai noriu dirbti savo darba 8)
Bet jus gal pragyvenat is vyro algos... as tai tokiu atveju irgi ieskociau darbo pusei dienos, nes namai ir vaikai (siuo atveju turiu omeny 4-5 vaikai) reikalauja duokles....

aga, Biglis smile.gif

pragyvenam iš vyro, bet čia labiau ne pragyvenimo, o savirealizacijos klausimas smile.gif
Atsakyti
sveikos
gerai kai darbs gali but savirealizavimo irankiu o ne kai tu priskaustau aplinkybiu eini kad ir valytoja dirbt,turedama aukstaji... doh.gif as fiziskai jau nebepatempciau ir darbo dar....
Vaite
nereali tavo seimyna,jau maziuks oks nerealiai didelis blink.gif wub.gif sunikas irgi geris... as noreciau kokio augintinio del vaiku,maziukams butu gerai,bet negalim,jau mastau net apie vezliuka,tik jis toks buobodus... kai vyrui pasakiau kad turit suniuka,nors ir pas jus 5 vaikai,tai nepatikejo,teko fb nuotraukas rodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Veite - koks fainas augintinis wub.gif
Ir vaikuciai kas be ko thumbup.gif

As irgi neisivazduoju saves vien namie sedincia schmoll.gif Atbukimas visiskas. Bet man pasisieke, kad galejau pradeti dirbti po puse dienos. Tik kai kuriomis dienomis po pilna diena thumbup.gif Liux thumbup.gif Grafikas dekingas. Ko nedirbti savo malonumui.
Dabar galvoju, kad noreciau greiciau i darba iseiti. Tikrai nenoreciau sedet 2-3metus schmoll.gif

Jetau, Veite, paziurejau i foto ir pagalvojau... Kaip reikia visus aprengti sezonui blink.gif 5 poros bAtu, 5 poros botU, striukiu ir t.t. wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 10 spalio 2013 - 16:15
sveikutės !

Veitukai - nostabūs wub.gif o ir mažylis pagrandukas - jau visai didelis atrodo bigsmile.gif

Kalbant apie darbus - daugumai mamų manau idealiausiai - pusė dienos, ar laisvu grafiku darbelis, ir pati kolkas tokiais verčiuosi , nes per ligų maratoną žiemos mėnėsiais dažniau namie būčiau, nei darbe g.gif

Atsakyti
QUOTE(balandinukai @ 2013 10 11, 10:13)
sveikutės !

Veitukai - nostabūs  wub.gif  o ir mažylis pagrandukas - jau visai didelis atrodo  bigsmile.gif

Kalbant apie darbus - daugumai mamų manau idealiausiai - pusė dienos, ar laisvu grafiku darbelis, ir pati  kolkas tokiais verčiuosi , nes per ligų maratoną žiemos mėnėsiais dažniau namie būčiau, nei darbe  g.gif

Kuom vertiesi bigsmile.gif papasakok, labai idomu ax.gif
Nebega.iu jaunamie, sienos slegia doh.gif dar nors tokia paguoda kad oras puikus, galima aplink namus padirbeti. Kita sav turesiu viena toki verslo susitikima, tikiuosi gauti darbu i namus cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

taaaip, su darbais tai ir aš neįsivaizduoju, kaip man reikėtų suspėti, jei dar turėčiau visa dieną dirbti... unsure.gif totali nesąmonė gaunasi, tada nei į treniruotes nėra kam sūnaus nuvežti, nei iš mokyklos paimti, nei iš darželio spėčiau panas pasiimti doh.gif dabar dirbu ir taksiste ir virėja ir namų tvarkytoja, ir kuom tik nori, žodžiu manau, kad mamos darbas pats sunkiausias ir sudėtingiausias blush2.gif
man darbas būtų irgi ne iš būtinybės, o kad save galėčiau realizuoti, nes jau kartais namų sienos slegia, tiksliau ta pati rutina, diena iš dienos ir t.t.... iš vienos pusės aišku, man gerai, kad galiu sau leisti nedirbti, bet... norisi išeiti į žmones taip sakant biggrin.gif
buvau sugalvojus šokius lankyti, pasiskambinau, susitariau, galvoju nors 2 vakarai per savaitę bus skirti tik sau, bet paskutinę minute atšaukė, nesusirinko grupė doh.gif kadangi norėjau vėliau vakare, tai atseit nepopuliarus laikas tarp merginų, bet tai galėjo iš anksto pasakyti, o aš laukiau, ir staiga kaip iš giedro dangaus... doh.gif dabar jau kur skambinu, tai jau šoka merginos ir nebespėsiu pasivyti, nebent individualias pamokas imti, o tai kainuoja doh.gif
nu va, pasiguodžiau tongue.gif

pasirodom ir mes:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
kokios gražios nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti