Sveikos,
taaaip, su darbais tai ir aš neįsivaizduoju, kaip man reikėtų suspėti, jei dar turėčiau visa dieną dirbti...
totali nesąmonė gaunasi, tada nei į treniruotes nėra kam sūnaus nuvežti, nei iš mokyklos paimti, nei iš darželio spėčiau panas pasiimti
dabar dirbu ir taksiste ir virėja ir namų tvarkytoja, ir kuom tik nori, žodžiu manau, kad mamos darbas pats sunkiausias ir sudėtingiausias
man darbas būtų irgi ne iš būtinybės, o kad save galėčiau realizuoti, nes jau kartais namų sienos slegia, tiksliau ta pati rutina, diena iš dienos ir t.t.... iš vienos pusės aišku, man gerai, kad galiu sau leisti nedirbti, bet... norisi išeiti į žmones taip sakant
buvau sugalvojus šokius lankyti, pasiskambinau, susitariau, galvoju nors 2 vakarai per savaitę bus skirti tik sau, bet paskutinę minute atšaukė, nesusirinko grupė
kadangi norėjau vėliau vakare, tai atseit nepopuliarus laikas tarp merginų, bet tai galėjo iš anksto pasakyti, o aš laukiau, ir staiga kaip iš giedro dangaus...
dabar jau kur skambinu, tai jau šoka merginos ir nebespėsiu pasivyti, nebent individualias pamokas imti, o tai kainuoja
nu va, pasiguodžiau
pasirodom ir mes: