Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

QUOTE(zydrem @ 2013 09 23, 07:19)
kokam turgeli pas bobute tikrai rasi bet pradžiai pašaldyk butinai  mirksiukas.gif butum is kauno buciau parvezus nuo ezero  ten krumas nemazas  tik kad as neskyniau sau

oi, tai rasiu aišku pas kokią bobutę, dėkui 4u.gif
Atsakyti
labas mergiukai 4u.gif
jei kuri kauniete norite putino prasom kreipkitės mirksiukas.gif buvom prie ezero tai nuskyniau kiek buvo like ,man per daug nes jauciu kad teks vienai paciai skanauti biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 25 rugsėjo 2013 - 17:22
Pasigirsiu derlium tongue.gif
Dalis jau sunaudota sultims su obuoliais, nu kokios skanios gavosi bigsmile.gif
user posted image

Ar jusu vaikai devi tapukte namie? Kokias perkate?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 09 27, 10:49)
Pasigirsiu derlium  tongue.gif
Dalis jau sunaudota sultims su obuoliais, nu kokios skanios gavosi  bigsmile.gif
user posted image

Ar jusu vaikai devi tapukte namie? Kokias perkate?

nu liuks thumbup.gif o sultis kaitinai iki kiek lipsniu g.gif liko dar obuoliu tai ir galvoju su moliugais pamaišyti
vien obuoliu sulciu tai 90l sutvarkiau doh.gif
Atsakyti
Zydre, uzkaitinu tiek kad jau uzt pradeda, beveik iki virimo. Aisku mano ir obuoliai buvo saldus-Auksis ir Anraniniai, bet moliugas tikrai nepsmaise, dar tokiu skaniu sulciu neturejom smile.gif
Atsakyti
Matuke, nieko sau derlius thumbup.gif thumbup.gif

bet pirmą kartą girdžiu, kad galima moliūgus sultims naudot blink.gif kažin koks skonis? rolleyes.gif

aš pirkau panelėms tapkutes Acorn, labai fainos, dabar pats tas, o kai darželyje šildymą įjungia, tai kartais būna su jom per karšta, tada croksiukus aunasi smile.gif

http://www.6pm.com/a...snowflake-royal
Atsakyti
Labas rytas :-)
user posted image

Kaip gyvenat, ka veikiat smile.gif

Kriziuk, as irgi darzelyje vaikam crocs aunu, man patinkakad su jais koja neprakaituoja, lengva apsiaut. Bet namie ka eauciau viska nusispardo, o su kojinem persalta g.gif
Mamkos pas ka bernai, kur dazniausiai rubus perkatvaikam? Pvz dzinsus, batus?

Zydre, vis tik is putinu padariau sultis su medum , nu man skanu, daviau vaikam po sauksteli-nenubrokino, bet kolkas sveiki tai palaikysiu ziemai.
As isleidusi vaikus i dazreli jau menesi prasitryniau namie, darbo rinka su mano spec. Kazkoks pravalas, nieks moket normaliai nenori rolleyes.gif taip ir krapstaus namie....nusibodo ...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 10 10, 09:38)

Zydre, vis tik is putinu padariau sultis su medum , nu man skanu, daviau vaikam po .

laba
tai kitaip ir nepasidaro g.gif ispaudi sultis ir per puse su medum sumaisai g.gif
ir tau jos nekarcios g.gif man tai net ir smirda blush2.gif as pasidariau sakau gal tiks bet ne doh.gif jei nesirguliuoja tai su pašnekėjimais po saukstuka sugirdau doh.gif bet kaip sirguliavo tai nei per kur doh.gif tai suduosiu kaip organizmui stiprinti ax.gif

nuo gerkles mums laba gerai saltalankio aliejus per puse su medetkų maceratu sumaisytas ax.gif aisku as dar eterini misinio ilasinu, zinau viena super recepta thumbup.gif jei kam idomu gali kvapunamuose pasiprasyti kad sumaisytu nes ji rekomendavo pati Laimė K.

Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 10, 09:57)
laba
tai kitaip ir nepasidaro  g.gif ispaudi sultis ir per puse su medum sumaisai  g.gif 
ir tau jos nekarcios  g.gif man tai net ir smirda  blush2.gif    as pasidariau sakau gal tiks bet ne  doh.gif  jei nesirguliuoja tai su pašnekėjimais po saukstuka sugirdau  doh.gif  bet kaip sirguliavo tai nei per kur  doh.gif tai suduosiu kaip organizmui stiprinti  ax.gif
nuo gerkles mums laba gerai saltalankio aliejus per puse su medetkų maceratu sumaisytas  ax.gif aisku as dar eterini misinio ilasinu, zinau viena super recepta  thumbup.gif  jei kam idomu gali kvapunamuose pasiprasyti kad sumaisytu  nes ji rekomendavo pati Laimė K.

Turi kartumo, bet man jis toks net pikantiskas, netrukdo. Del kvapo-neuosciau, kol gaminau nepajutau nieko nemalonaus, eisiu spec. Pauostyti biggrin.gif
AD pas pakolkas nei gerkliu nei slogu 3*tpfu cool.gif

Katee, parodyk pilvuzika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 10 10, 11:27)
Turi kartumo, bet man jis toks net pikantiskas, netrukdo. Del kvapo-neuosciau, kol gaminau nepajutau nieko nemalonaus, eisiu spec. Pauostyti  biggrin.gif

biggrin.gif prajuokinai
man jos net nuskintos labai smirdejo medus kažkiek ta kvapa sušvelnino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 10, 11:31)
biggrin.gif prajuokinai
man jos net nuskintos labai smirdejo   medus kažkiek ta kvapa sušvelnino  blush2.gif

As jas nuskynus ikisau i kamera nakciai. Kai istraukiau ir atsildziau tai tik tada pajutau nelabai malonu kvapa, kaip senu rubu kokiu cool.gif bet greit nupyliau verdanciu vandeniu, sutryniau, nusunkiau ir nieko nebejauciu nemalonaus. Man skanu tongue.gif
Kitamet daugiau pasidarysiu, dabar apie 500ml gavosi.
Zydre, o tu nedirbi?
Atsakyti
matuke - aj, kazkaip nenoriu as su pilvu foto deti i foruma. Man nestumas toks intymus, kad kazkaip nesinori viesai. Niekad i joki FB ir pan. nedeciau foto su pilvu (nors ten ir nebendrauju).
O dar ir viena cekava landzioja po visas temas, uzknyso jau biggrin.gif
Atsakyti