Įkraunama...
Įkraunama...

2009 dvynukai

QUOTE(matuke @ 2013 09 22, 09:28)
  Skaiciau apie  Putino uogas-labai efektyvios gydantis persalimo ligas, tame tarpe net gripa. Prie sodybos zinau kur auga, vaziuosiu nusiskinti , reikia isbandyti sakau  biggrin.gif

laba
jei kur sodyboj tai palauk kol jos gaus pirmu salnu ,nes tik pasalusios jos tinka vaitams mirksiukas.gif bet kad ir kiek medaus dėciau i jas vistiek nei vienam neisiulau ,ir gerumu ir piktumu niekaip doh.gif pamato sauksteli su sirupu ir vemia doh.gif labai kartus ir šlykštus vaistukai gaunasi ,

va kaip tik dabar studijuoju cesnaku sriuba g.gif http://healthimpactn...even-norovirus/ reiks bandyti g.gif

mes kaip ir nesergam tik man gerkle doh.gif nu bet po vakar dienos gydymu jau galiu laukti vakaro biggrin.gif pašūkauti

Atsakyti
sveikos

Mes tai jau atidarem sezona doh.gif vienas is maziuku pasigavo sloga,po poros valandu tradiciskai pradejo svokst ir dust.... bet sudavus visu vaistu,tame tarpe ir hormonu,kazkoks tas jo kvepavimas pasirode itartinas,poliklinika musu nepriime,tad vezem tesiai i ligonine.Pasirodo mums plauciu uzdegymas. doh.gif reiks rytoj nuvezt kad paklausytu gyd,nes siai visa ta laika atrode gerai, dusuliai kaip ir visada per para buvo sutvarkyti...

o as nuo visu stresu ir nerealaust tempo visa subyrejau doh.gif isitaisiau kazkoki bruda,itariu kad skrandzio opa, gyd aiskina kad tai rugstingumas,bet kad nuo rugstingumo skaudetu taip kad satas prakaitas pyla,tai kazkaip nesitiki....
Atsakyti
aš irgi girdėjau, kad labia padeda putino uogos, tik turi būti pašalusios, bet kaip jas teisingai paruošti, tai nežinau blush2.gif
įmeskit kas žinot receptuką 4u.gif
nes Smiltė kosėja, į darželį savaitę paėjo ir susirgo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 22, 13:29)
aš irgi girdėjau, kad labia padeda putino uogos, tik turi būti pašalusios, bet kaip jas teisingai paruošti, tai nežinau  blush2.gif
įmeskit kas žinot receptuką  4u.gif
nes Smiltė kosėja, į darželį savaitę paėjo ir susirgo  doh.gif  doh.gif

https://www.google.l...s...me&ie=UTF-8

recepto nerasiu taip greitai doh.gif bet uogas as dejau i merliuka ir spaudžiau sultis ,labai tyska jos tai atsargiai ir paskui medaus bet kaip minėjau kad ir kiek dejau buvo labai kartu

Papildyta:
Dominika Balčiūnė
Šiuo metu dar daug putino uogų ,jos visos prinokusios ir prašosi kad pasigamintumėte sau vitaminingų vaistų žiemai.
Putinas sumaišytas su medumi -gydo visas peršalimo ligas ,profilaktiškai ir realiai susirgus .
Putino uogos gydo- pigmentines dėmes ,.nusilpusį organizmą, širdies nepakankamumą ,hipertonija -{padidėjusį kraujospūdį},,visas šias ligas gydo putino sultys arba, uogos sutrintos sumaišytos su medumi.
Putino uogos gydo net gimdos kaklelio eroziją.
Šiam receptui reikia :
Nedidelio svogūno ,nulupus jį nesupjaustytą įmerkti į medų ,kad apsemtų ,laikyti maždaug parą.
Tam geriausia naudoti nedidelį stiklainiuką nuo krienų ar kitų konservuotų produktų.
Po to kai svogūnas prisigers medaus reikia pamerkti į putino uogų sultis ,palaikyti kelias valandas ir įsidėti nakčiai .
Taip kartoti 5 dienas iš eilės .
Vis pasiruošti sekančiai dienai įdėti kitą svogūną į medų ir turėti pasiruošus putino uogų sulčių .
Šis receptas gydo ne tik gimdos eroziją bet ir cistas.
Išgijimas garnatuotas jaigu nepadarysite pertraukos .
Jaigu yra cistos be pertraukos reikia dėti nakčiai svogūną ,mirkytą meduje ir putino sultyse 7-9 dienas .
Geriausia pasitikrinti pas gydytoją ir jaigu reikia toliau naudoti iki visiško išgijimo.
Šis senovinis receptas nepakenkė net alergiškiems žmoniems.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 09 22, 14:56)

recepto nerasiu taip greitai  doh.gif  bet uogas as dejau i merliuka ir spaudžiau sultis ,labai tyska jos tai atsargiai ir paskui medaus bet kaip  minėjau  kad ir kiek dejau buvo labai kartu
Papildyta:
Dominika Balčiūnė
Šiuo metu dar daug putino uogų ,jos visos prinokusios ir prašosi kad pasigamintumėte sau vitaminingų vaistų žiemai.
Putinas sumaišytas su medumi -gydo visas peršalimo ligas ,profilaktiškai ir realiai susirgus .
Putino uogos gydo- pigmentines dėmes ,.nusilpusį organizmą, širdies nepakankamumą ,hipertonija -{padidėjusį kraujospūdį},,visas šias ligas gydo putino sultys arba, uogos sutrintos sumaišytos su medumi.
Putino uogos gydo net gimdos kaklelio eroziją.
Šiam receptui reikia :
Nedidelio svogūno ,nulupus jį nesupjaustytą įmerkti į medų ,kad apsemtų ,laikyti maždaug parą.
Tam geriausia naudoti nedidelį stiklainiuką nuo krienų ar kitų konservuotų produktų.
Po to kai svogūnas prisigers medaus reikia pamerkti į putino uogų sultis ,palaikyti kelias valandas ir įsidėti nakčiai .
Taip kartoti 5 dienas iš eilės .
Vis pasiruošti sekančiai dienai įdėti kitą svogūną į medų ir turėti pasiruošus putino uogų sulčių .
Šis receptas gydo ne tik gimdos eroziją bet ir cistas.
Išgijimas garnatuotas jaigu nepadarysite pertraukos .
Jaigu yra cistos be pertraukos reikia dėti nakčiai svogūną ,mirkytą meduje ir putino sultyse 7-9 dienas .
Geriausia pasitikrinti pas gydytoją ir jaigu reikia toliau naudoti iki visiško išgijimo.
Šis senovinis receptas nepakenkė net alergiškiems žmoniems.

kaip suprast tą įsideti nakčiai, kaip kur tą svogūną isidėti?
Atsakyti
Zydre,putino uogas galim pasaldyti kameroje, rezltatas bus tas pats mirksiukas.gif pries pora savaiciu keke putino uogu buvau nuskynusi,tai jos jau prinokusios, minkstos ir skaidrios.
Ir dar skaiciau kad jos labai stiprus koncentratas, tad saukstelis sirupo vaikams as neduociau, geriau i arbata po truputi ipilti, daryciau puse saukstelio puodukui arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laiimule @ 2013 09 22, 22:43)
kaip suprast tą įsideti nakčiai, kaip kur tą svogūną isidėti?

nezinau as tik aprašyma idejau , stai grupe fb paklauskit ten https://www.facebook...ominikos.zoles/
QUOTE(matuke @ 2013 09 22, 23:01)
Zydre,putino uogas galim pasaldyti kameroje, rezltatas bus tas pats mirksiukas.gif  pries pora savaiciu keke putino uogu buvau nuskynusi,tai jos jau prinokusios, minkstos ir skaidrios.
Ir dar skaiciau kad jos labai stiprus koncentratas, tad saukstelis sirupo vaikams as neduociau, geriau i arbata po truputi ipilti, daryciau puse saukstelio puodukui arbatos  smile.gif

drinks_cheers.gif bet kaip serga mano ,tai net saldesnio sirupo negera o apie arbata kartesne tai net kalbos nera doh.gif is vis sunku vaistus isiulyti kai serga doh.gif
parasyk matuke kaip seksis jei prisireiks putino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 09 22, 13:56)

recepto nerasiu taip greitai  doh.gif  bet uogas as dejau i merliuka ir spaudžiau sultis ,labai tyska jos tai atsargiai ir paskui medaus bet kaip  minėjau  kad ir kiek dejau buvo labai kartu

ačiū 4u.gif 4u.gif
dabar belieka putino uogų susirast biggrin.gif ir pati gersiu, nes imunitetas nusilpęs baisiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 23, 08:11)
ačiū  4u.gif  4u.gif
dabar belieka putino uogų susirast  biggrin.gif  ir pati gersiu, nes imunitetas nusilpęs baisiai  doh.gif

kokam turgeli pas bobute tikrai rasi bet pradžiai pašaldyk butinai mirksiukas.gif butum is kauno buciau parvezus nuo ezero ten krumas nemazas tik kad as neskyniau sau

Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 09 23, 00:22)
nezinau as tik aprašyma idejau , stai grupe fb paklauskit ten  https://www.facebook...ominikos.zoles/

Ačiū  4u.gif
drinks_cheers.gif  bet kaip serga mano ,tai net saldesnio sirupo negera o apie arbata kartesne tai net kalbos nera  doh.gif  is vis sunku vaistus isiulyti kai serga  doh.gif
parasyk matuke kaip seksis jei prisireiks putino  mirksiukas.gif

o aš šitos problemos neturiu, man ga blogiau nes maniškiai, kaip aš juokiuosi - toksikomanai, jiems bet tik gert vaistus, nesvarbu skanūs neskanūs. O jei vienas gere tada ir kitam reikia. Aš kartais net bijau kad patys nesugalvotu išgert kur radę, nors visada aiškinu kad be mano leidimo jokių vaistų. Mano aišku visi vaistai užrakinti stovi, bet kur kitus svečiuosia jei rastų doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

matuke
- dekui. Pilvukas auga po biski biggrin.gif Ir siaip, viskas gerai. Visi tyrimai ir pan. Turiu jau +10kg biggrin.gif Tik is manes nesimato g.gif Matyt, i pilva viskas eina biggrin.gif

Mes gyvenam puikiai. Laukimu, tsakant cool.gif
Labai dziaugiuosi, kad bernai siais metais maziau serga darze thumbup.gif T.y. neserga bigsmile.gif 3*tfu. Gal pasibaigs tos daznos ligos sulig 3-iciais darzelio lankymo metais rolleyes.gif

Dar is naujenu. Bernai pradejo lankyti ledo rituliu. Vis del to nusprendem su vyru juos leisti. Nes nelabai tokiu metu kur paima. O as be galo norejau, kad jie sportuotu jau. Nes futbolas, imtynes ir pan. tik nuo 6-7m. Na, nebent sokiai dar kakzokie nuo 4m. yra. Bet ledo ritulis dviguba nauda - ir grudinimasis, ir visi kuno raumenys dirba, ir istverme thumbup.gif
Ir jiems be galo patinka!!! thumbup.gif Kiekviena diena klausia, kada eisim i treniruote. Nu liux! Tikejau, kad jiems patiks rolleyes.gif Tai matydami ta dideli ju nora, nupirkom jiems apranga, neabejodami. Nes ji tikrai brangi doh.gif O dar dviem blink.gif Ir buna, kad vaikai nebenori lankyti. Bet matau, kad labai labai nori.
Alanui is vis pukiai sekasi. Jau antra treniruote, ant galo) be atramos ciuoze. dabar jau su posukiais varyneja ant ledo thumbup.gif Jis greitas, vikrus. Kartais atrodo, kad to ledo plocio jam per mazai lotuliukas.gif
Rustamas atsargesnis (dar po kojos luzio toks patapo). Bet irgi ciuozia be atramos jau ir jam idomiau su kliuska pavarynet, saiba pametyti - zodziu, pats zaidimas biggrin.gif

Papildyta:
Papildyta:
Aisku, jau esi prirystas prie tu treniruociu. Nes vyksta 3 kartus per savaite. jau niekur nedingsi, turi vezti. Kol aprengi visa ta amunicija wacko.gif Paskui pati treniruote 1.15val. mazdaug vyksta. Kol nurengi, plaukus isdziovini. Nes buna slapi kaip nzn kas biggrin.gif Tai antradieniais tik 21val. namo parsivelkam. O sekmadieniais irgi reikia anksti keltis. Nes treniruote jau 9.30val. prasideda. O ateit anksciau reikia visu pusvalandziu, nes kol aprengi doh.gif
Bet man patinka thumbup.gif Disciplina, bendravimas, grudinimasis ir daug ivairiu teigiamu emociju thumbup.gif wub.gif

Vakarais sedim prie uzduociu knyguciu wacko.gif Perku jiems. Laiko atima daug. bet ka darysi. Jiems puikii sekasi. Ir patinka bigsmile.gif thumbup.gif Rustamas labai atkaklus ir kruopstus, gali net i lauka neiti del tu uzduoteliu. Pats pasako, kad nori spresti uzduoteles. Alanas tinginukas, pastebiu biggrin.gif Jam tik greiciau viska padaryti ir begti, lekti biggrin.gif tai matosi jau dabar, kas daugiau prie pamoku bus lotuliukas.gif

Tai taip va ir gyvenam...
Kaip jus?

Vasarojus - sauni seimyna jusu wub.gif
Papildyta:
Ir idedu 3-is fotkes is paskutiniuju.
Broliai cool.gif :
user posted image

Alanas:
user posted image

Rustamas:
user posted image
Atsakyti