Mes istikimi Maxi Cosi, dabar MC Rodi naudojam
Dore, aciu
Uch, kaip paaugo musu vaikai Super!
Mums irgi jau tuoj tuoj reikes keisti kedutes. Musu iki 18kg. Dar galim kazkiek patempti. Bet jau greit reikes vis vien.
Mums irgi jau tuoj tuoj reikes keisti kedutes. Musu iki 18kg. Dar galim kazkiek patempti. Bet jau greit reikes vis vien.
Šiandien buvom pas gydytoją, deklaruojam ūgį ir svorį:
Vasarė Lina- 107 cm., 19,5 kg.
Vakaris- 107,5 cm., 19,5 kg.
Vasarė Lina- 107 cm., 19,5 kg.
Vakaris- 107,5 cm., 19,5 kg.
QUOTE(Laimė @ 2013 09 05, 16:34)
mes irgi tokias pat
QUOTE(balandinukai @ 2013 09 05, 19:18)
ir mes tas pacias
nieko sau kokios populiarios šios kėdutės
QUOTE(matuke @ 2013 09 05, 20:39)
ar Dorė jas rekomendavo?
Kriziuk, ne, Dore ju nerekomendavo
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 05, 22:22)
nieko sau kokios populiarios šios kėdutės
visaip kaip domėjaus, bet kainos ir kokybės santykis būtent jų geriausias pasirodė.
Naudojam jau metus ir neturiu kuo skųstis.
Vėliau galima palikti tik "pašikniuką" - paaukštinimą, t.y. nusiima jų viršutinė dalis, jei norisi.
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 09 05, 15:35)
burgaila gal parodysi mums savo turta ?
Rodau
Mažiausia
Darželinukės su auklėtoja ir drauge
QUOTE(matuke @ 2013 09 05, 22:29)
Kriziuk, ne, Dore ju nerekomendavo
o aš taip pagalvojau
QUOTE(burgaila @ 2013 09 06, 15:22)
Mažiausia
supratau, ačiū
o kokia mažiausia panaši į vyresnes seses
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 07, 19:27)
o kokia mažiausia panaši į vyresnes seses
Taip, labai
Esu tikra, kad ligoninėj nesukeitė
QUOTE(burgaila @ 2013 09 09, 17:39)
jau kad jūsų vaikai visi 3 - pasakytum tikrai sutikus
burgaila - mazoji pupa Ir tikrai labai i seses panasi
zydrem, tavo pirmagimis jau koks dickis vyras, sulig mama!!!
burgailytes labai labai visos panasios
------
Maniskiai nora virusa buvo pasigave, tai mazyle daugiausiai nusiveme, reikejo man greiciau i ligonine varyti, o buvau tikra kad apsinuodijo, nes tadien kaip tycia valgem daug nenaminio maisto - pica, muges saldumynus, kepta bulve ant pagaliuko ir pan nesamones...
Dvi naktys ligoninej ir viskas tvarkoj. Nekarsciavo, neviduriavo, tik labai veme.
burgailytes labai labai visos panasios
------
Maniskiai nora virusa buvo pasigave, tai mazyle daugiausiai nusiveme, reikejo man greiciau i ligonine varyti, o buvau tikra kad apsinuodijo, nes tadien kaip tycia valgem daug nenaminio maisto - pica, muges saldumynus, kepta bulve ant pagaliuko ir pan nesamones...
Dvi naktys ligoninej ir viskas tvarkoj. Nekarsciavo, neviduriavo, tik labai veme.
Labas rytas
Katee, kaip pilvukas auga
Vasarojus, dar lengva forma atsipirkot
Per tv skelbia kad ankstyvos ligos, tikiuosi dar nesergat Skaiciau apie Putino uogas-labai efektyvios gydantis persalimo ligas, tame tarpe net gripa. Prie sodybos zinau kur auga, vaziuosiu nusiskinti , reikia isbandyti sakau
Katee, kaip pilvukas auga
Vasarojus, dar lengva forma atsipirkot
Per tv skelbia kad ankstyvos ligos, tikiuosi dar nesergat Skaiciau apie Putino uogas-labai efektyvios gydantis persalimo ligas, tame tarpe net gripa. Prie sodybos zinau kur auga, vaziuosiu nusiskinti , reikia isbandyti sakau