QUOTE(Viktute @ 2005 01 24, 00:41)
As irgi tariausi su Puziene, ir ji taip pat neatvyko kai jai paskambinau. O ant kedes manes irgi neziurejo
Nors nesiojau dvynukus ir kaip suprantu nesciuju su daugiavaisiu nestumu prieziura turi buti "rimtesne"
O jei man tektu gimdyti dvynukus naturaliai pas ja
sako, kad buvo pavargusi. bet kai as jai skambinau del saremiu ir klausiau, kad gal man jau atejo laikas...ji sake: "ne, isgerk noshpos spazmams nuimti ir valerjono, kad apsiraminti, eik miegot, o rytoj po pietu atvaziuok." "rytoj po pietu" as jau buvau mama. jei esi pavargusi taip ir sakyk, o nevers manes kenteti saremius kai as net nezinau kas tai yra. i ligonine atvaziavau paciu laiku, dar truputi ir nezinau .......
as antra vaika gimdziau pas A.Puziene,tai patikekit,sulyginus su pirmaja Puziene ANGELAS,nereikia ant jos varyti
Papildyta:
QUOTE(cukcukas @ 2008 08 26, 19:56)
Man Puzienė darė cezarį. Nepaprasta gydytoja - atsidavusi savo darbui, labai profesionali. Tiesa, ji gana griežta.
tokios akuseres ir turi buti,bet jos griestumas tada kada reikia ir teisingas
Papildyta:
QUOTE(besyte @ 2009 01 28, 11:33)
taip taip, butent ji taip ir daro. rekomenduoja laukti naturalios veiklos. ko pasekoje ir gali buti visokiausi netiketumai
beje rekomenduoju susitikti su gydytoja ir pati galesi nuspresti ar Tau ji tiks
inai laukia tiek kiek reikia,kam leliuka skubinti,jis turi pats uzsimanyti iseit i pasauli
nepergyvenkit ji nuostabi gyditoja,gimdziau pas ja ir pernesiojau
pamatytumet mano leliuka
sveikas,ir geras vaikas,jokiu problemu,maziau klausykit aplinkiniu ir pritaikykit sau viskas kas blogiausia.SEKMES