Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Angelė Puzienė

QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 27, 00:14)
O tai kodel tau cezaris buvo reikalingas?  unsure.gif
Tai cezari ji pati ir dare? vistik sutiko nusileisti tavo gydytojui?  ax.gif

man cezaris buvo reikalingas del to, kad buvo sinfizio disfunkcija (tai reiskia galejo atsidalinti gaktikaulio kaulai), del to po gimdymo but reikeje labai ilgai gulet ir nejudet (apie 6 men). taip man gyd. B. Zaliunas pasake, kad mano skausmo niekas neiskentes. ir galutinai nusprende daryt cezario pjuvio opearcija ir nebelaukti gimdymo veiklos. o beto ji ir nebutu prasidejusi, nes vaikutis buvo pasikabines ant gaktos kaulu g.gif
o Puzienes nuomones reikejo, nes ji skyriaus vedeja
Atsakyti
QUOTE(Gerute @ 2009 01 23, 01:20)
Sveikos mamos,
gal paaiskinkit man nesusipratusiai: as pvz tariuosi su gyd kad noriu pas ja gimdyt, paskambinu, ji negali atvaziuot, gimdyma priima kitas, kam moket?! Ar nemoket!? Kokia tvarka?
P.S. mamba.meme, jei turesi info kurio prasai, permesk ir man i AŽ plz, man sia daktare drauge rekomendavo, bet ji pries 4 metus pas ja gimde, ikainiai itariu gerokai pasikeite:)

Sveikos, mane si info taip pat labai domintu, nes ketinu pas gydytoja jau po ne pilno menesio leliuka gimdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 01 27, 10:06)
man cezaris buvo reikalingas del to, kad buvo sinfizio disfunkcija (tai reiskia galejo atsidalinti gaktikaulio kaulai), del to po gimdymo but reikeje labai ilgai gulet ir nejudet (apie 6 men). taip man gyd. B. Zaliunas pasake, kad mano skausmo niekas neiskentes. ir galutinai nusprende daryt cezario pjuvio opearcija ir nebelaukti gimdymo veiklos. o beto ji ir nebutu prasidejusi, nes vaikutis buvo pasikabines ant gaktos kaulu g.gif 
o Puzienes nuomones reikejo, nes ji skyriaus vedeja

Oho kokia istorija unsure.gif
Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi 4u.gif

O kurios gimdete pas Puziene pacios veliau negu suejo gimdymo terminas, gal galit pasakyti ar ji linkusi nestuma uztesti (ar daznai laukia iki 42sav.)?
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 28, 08:05)
Oho kokia istorija  unsure.gif
Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi  4u.gif

O kurios gimdete pas Puziene pacios veliau negu suejo gimdymo terminas, gal galit pasakyti ar ji linkusi nestuma uztesti (ar daznai laukia iki 42sav.)?

taip taip, butent ji taip ir daro. rekomenduoja laukti naturalios veiklos. ko pasekoje ir gali buti visokiausi netiketumai

beje rekomenduoju susitikti su gydytoja ir pati galesi nuspresti ar Tau ji tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 28 sausio 2009 - 09:39
QUOTE(besyte @ 2009 01 28, 10:33)
taip taip, butent ji taip ir daro. rekomenduoja laukti naturalios veiklos. ko pasekoje ir gali buti visokiausi netiketumai
beje rekomenduoju susitikti su gydytoja ir pati galesi nuspresti ar Tau ji tiks  mirksiukas.gif

Tai as jau buvau su ja susitikusi ir ji man nustate gimdymo termina daug velesni (kazkur 2sav) nei nustatyta mano gydytojos pagal mm ir echo g.gif
Tai as biskut issigandau, kad jei pati anksciau nepagimdysiu, kad ji nelauktu kazin kiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 28, 12:20)
Tai as jau buvau su ja susitikusi ir ji man nustate gimdymo termina daug velesni (kazkur 2sav) nei nustatyta mano gydytojos pagal mm ir echo  g.gif
Tai as biskut issigandau, kad jei pati anksciau nepagimdysiu, kad ji nelauktu kazin kiek  unsure.gif

jo, ji ir man dar savaite liepe laukti, nes kai ternimas yra 40 sav, tai ji siulo laukti iki tos savaites galo. mano atveju tai ir taip buvo negerai, nes vaikutis gime su pernesiojimo pozymiais.tikiuosi viskas Tau bus gerai ir veikla prasides kaip numatyta mirksiukas.gif , o jei ne tai tu kasdiena pas ja vaziuok ir sakyk, kad kazkas vyskta. o kaip sako, kad kai gin pakrapsto veikla prasideda greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 01 28, 13:34)
jo, ji ir man dar savaite liepe laukti, nes kai ternimas yra 40 sav, tai ji siulo laukti iki tos savaites galo. mano atveju tai ir taip buvo negerai, nes vaikutis gime su pernesiojimo pozymiais.tikiuosi viskas Tau bus gerai ir veikla prasides kaip numatyta mirksiukas.gif , o jei ne tai tu kasdiena pas ja vaziuok ir sakyk, kad kazkas vyskta. o kaip sako, kad kai gin pakrapsto veikla prasideda greiciau blush2.gif

Nu prie mano termino ji sugebejo prideti 12 dienu, tai isvis doh.gif
Tikiuosi, kad greitai gimdysiu ir neteks nervintis, kad jau virs termino, o ji dar neskatina unsure.gif
Del pakrapstymo tai zinau ir prasau, kad tai darytu ax.gif
Ech, kad tik greiciau...

Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 29, 20:06)
Nu prie mano termino ji sugebejo prideti 12 dienu, tai isvis  doh.gif
Tikiuosi, kad greitai gimdysiu ir neteks nervintis, kad jau virs termino, o ji dar neskatina  unsure.gif
Del pakrapstymo tai zinau ir prasau, kad tai darytu  ax.gif
Ech, kad tik greiciau...

linkiu, kad viskas vyktu kuo sklandziau ir laiku mirksiukas.gif , nes pvz mane tai gasdino ne laukimas, o to laukimo pasekmes. ir labai dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi.
sekmes ir stiprybes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 01 30, 16:10)
linkiu, kad viskas vyktu kuo sklandziau ir laiku mirksiukas.gif , nes pvz mane tai gasdino ne laukimas, o to laukimo pasekmes. ir labai dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi.
sekmes ir stiprybes bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
O tai kokie buvo pernesiojimo pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 30, 15:41)
Aciu  4u.gif
O tai kokie buvo pernesiojimo pozymiai?

mum labai ryskiu nebuvo, bert buvo zali vaisiaus vandenys (gerai, kad ju nepririjo, vat tada but blogiau), buvo balsas prikimes ir visas susirauksleje (kitaip sakant labai ismirkes). aciu Dievui, kad jie nereiksmingi. mano vienintelis patarimas sioje padetyje kuo labiau skustis gydytojai, nes ir taip ji neskuba mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu panų komentarams dėl pernešiojimo. Abu vaikus per sekciją gimdžiau pas Puzienę, su abiem laukėm po savaitę-pusantros plius. Sūnus gimė su stipraus pernešiojimo požymiais, merginą kažkaip pataikėm iškrapštyti be jų biggrin.gif
Sakyčiau, zirzti, kad pradėtų gimdymą, geras patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 01 24, 00:41)
As irgi tariausi su Puziene, ir ji taip pat neatvyko kai jai paskambinau. O ant kedes manes irgi neziurejo  blink.gif  Nors nesiojau dvynukus ir kaip suprantu nesciuju su daugiavaisiu nestumu prieziura turi buti "rimtesne"  blink.gif
O jei man tektu gimdyti dvynukus naturaliai pas ja  doh.gif

sako, kad buvo pavargusi. bet kai as jai skambinau del saremiu ir klausiau, kad gal man jau atejo laikas...ji sake: "ne, isgerk noshpos spazmams nuimti ir valerjono, kad apsiraminti, eik miegot, o rytoj po pietu atvaziuok." "rytoj po pietu" as jau buvau mama. jei esi pavargusi taip ir sakyk, o nevers manes kenteti saremius kai as net nezinau kas tai yra. i ligonine atvaziavau paciu laiku, dar truputi ir nezinau .......

as antra vaika gimdziau pas A.Puziene,tai patikekit,sulyginus su pirmaja Puziene ANGELAS,nereikia ant jos varyti aggressive.gif aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(cukcukas @ 2008 08 26, 19:56)
Man Puzienė darė cezarį. Nepaprasta gydytoja - atsidavusi savo darbui, labai profesionali. Tiesa, ji gana griežta.

tokios akuseres ir turi buti,bet jos griestumas tada kada reikia ir teisingas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(besyte @ 2009 01 28, 11:33)

beje rekomenduoju susitikti su gydytoja ir pati galesi nuspresti ar Tau ji tiks  mirksiukas.gif

inai laukia tiek kiek reikia,kam leliuka skubinti,jis turi pats uzsimanyti iseit i pasauli rolleyes.gif nepergyvenkit ji nuostabi gyditoja,gimdziau pas ja ir pernesiojau rolleyes.gif pamatytumet mano leliuka thumbup.gif sveikas,ir geras vaikas,jokiu problemu,maziau klausykit aplinkiniu ir pritaikykit sau viskas kas blogiausia.SEKMES biggrin.gif
Atsakyti