Sveikutes, man irgi butu labai idomu kiek kainuoja dabar gimdymas pas Puziene, nes jau susitariau gimdyti o nezinau kaip reiks atsiskaityti? Ir dar gal zinote kaip duoti reikia ar viena suma ir paskui dalinasi ar duoti atskirai gydytojai akuserei jei reikia anestezologui kaip su seselemis atsiskaitoma?
QUOTE(Daliusia @ 2008 09 27, 15:10)
Sveikutes, man irgi butu labai idomu kiek kainuoja dabar gimdymas pas Puziene, nes jau susitariau gimdyti o nezinau kaip reiks atsiskaityti? Ir dar gal zinote kaip duoti reikia ar viena suma ir paskui dalinasi ar duoti atskirai gydytojai akuserei jei reikia anestezologui kaip su seselemis atsiskaitoma?
Sveika, kai suzinosi, pranesk ir man i az, as ir tuo klausimu labai domiuosi, zadu su Puziene arba Raguckiene tartis.
QUOTE(rupestelis @ 2007 09 02, 22:51)
del Puzienes pritariu-jei ne akusere, butu mano mazelis uzduses-nors sakiau jai, kad nebejauciu judesiuku-liepe atvaziuot po savaitgalio
gal ji ir gera, ja juk ir man rekomendavo, bet matyt issisemusi, ir likusi tik ..skerdike...
gal ji ir gera, ja juk ir man rekomendavo, bet matyt issisemusi, ir likusi tik ..skerdike...
Ir as prisidesiu prie siu nuomoniu. Reikejo gimdyti man liepos 30 d., o ji man pasake, kad iki zoliniu (t.y. iki rugpjucio 15 d.) galiu buti rami. Kai atvaziavau pas ja antra karta tai net neapziurejo manes, nors jau termino pradzia buvo ir dar pasake del tu zoliniu..Nustebino ji mane savo neatsakingumu. Nuvaziavau tada pas kita daktare ir saremiu nesulaukusi skatinama pagimdziau rugpjucio 4 d. Ir tai buvo zali vandenys, nes sake pernesiojimas. Tai kas butu nutike jei iki zoliniu buciu laukusi?? Buciau praradusi suneli ir gal pati dar uzsilenkusi buciau. Nenoriu tos kales (atsiprasau uz necenzura) matyti akyse!!!
QUOTE(bagyraas @ 2008 10 19, 19:32)
Ir as prisidesiu prie siu nuomoniu. Reikejo gimdyti man liepos 30 d., o ji man pasake, kad iki zoliniu (t.y. iki rugpjucio 15 d.) galiu buti rami. Kai atvaziavau pas ja antra karta tai net neapziurejo manes, nors jau termino pradzia buvo ir dar pasake del tu zoliniu..Nustebino ji mane savo neatsakingumu. Nuvaziavau tada pas kita daktare ir saremiu nesulaukusi skatinama pagimdziau rugpjucio 4 d. Ir tai buvo zali vandenys, nes sake pernesiojimas. Tai kas butu nutike jei iki zoliniu buciu laukusi?? Buciau praradusi suneli ir gal pati dar uzsilenkusi buciau. Nenoriu tos kales (atsiprasau uz necenzura) matyti akyse!!!
O man su nubėgusiais vandenim liepė palaukti iki ryto Tai gerai,kad atsirado, kas už ją atliko Cezarį (nors su A.Puziene buvo tartasi, bet kai nubėgo vandenys ji nekėlė ragelio). Ji ryte atėjusi pasakė,kad nieko nebūtų atsitikę, jei būčiau iki ryto palaukusi, kol ji teiksis ateiti į darbą
as taip pat pries ja...
Na nežinau, aš tai labai už tą daktarę, gimdžiau pas ją prieš kelis mėnesius, ir sesuo 2 vaikučius gimdė ir labai jį gerą, ir palatą viengulę specialiai padarė ir bėgiodavo kelis kartus į dieną žiūrėti kaip jaučiamės, man darė cezarį ir jau kitą dieną aš normaliai vaikščiojau, kai gimdysiu tai tik pas ją.
As irgi labai patenkinta sia daktare, CZ buvo pries pusantro menesio, randas jau dabar isblyskes, labai grazus, ir po operacijos greitai labai atsigavau, ir pastoviai rupinosi ji mumis kol ligoninej gulejom
Aš šią gydytoją stebėjau ''iš šalies'' ir nedrįsau su ja tartis dėl labai paprastos priežasties - mačiau, kad ji labai labai užimtas žmogus. Kaip gydytoja ji man labai patiko - tokia konkreti ir kartu žmogiška. Bet visur tekina . Todėl, kas žadate tartis su ja visad turėkite omeny, kad šitos gydytojos daug kas nori, ir ji natūraliai negali tiek pavežti, kiek yra norinčių, todėl visai normalu, kad kažkas ir nukenčia. Aš tarčiausi su šia gydytoja tik tuo atveju, jei man nebūtų taip labai svarbu, atvyks ji, ar neatvyks, jau praėjo teminas, ar dar daug laiko liko ir kt.
sveikos,esamos ir busimos mamytes
as tai galiu pasakyti,kad kol ji bus vedeja as ten tikrai antro leliaus negimdysiu.
nes taip nutiko kad ji sprende kada mane guldyti i ligonine,o man terminas buvo liepos 22d.o gime stebuklelis mano rugpjucio 6diena.ir tai skatino.
mano maziukas buvo pernesiotas visa odele nusilupo po poros savaiciu,dziaugiuosi bent tuo kad vandenys ne zali buvo.treminas buvo tikslus nes mes planavom ir turejau specialu kalendoriuka kuri vedziausi pries pastodama.
bet argi tu gali pasigincyti su gydytoju,manau kad ne.vazinejau i ligonine i savaite po du kartus,tikrinti tonusu nes buvo labai neramu.
pagimdziau ne pati,dare cezari nes po 10val.saremiu atsidares kaklelis 1cm.
matyt likimas mano puseje ta nakti buvo nes mano sunelis gime 4,700kg.pati vargu ar buciau pagimdziusi.
jos nuomone reikia laukti-tik neaisku ko...ne visom duota paciom gimdyti...
ps;gimdziau ne pas ja
as tai galiu pasakyti,kad kol ji bus vedeja as ten tikrai antro leliaus negimdysiu.
nes taip nutiko kad ji sprende kada mane guldyti i ligonine,o man terminas buvo liepos 22d.o gime stebuklelis mano rugpjucio 6diena.ir tai skatino.
mano maziukas buvo pernesiotas visa odele nusilupo po poros savaiciu,dziaugiuosi bent tuo kad vandenys ne zali buvo.treminas buvo tikslus nes mes planavom ir turejau specialu kalendoriuka kuri vedziausi pries pastodama.
bet argi tu gali pasigincyti su gydytoju,manau kad ne.vazinejau i ligonine i savaite po du kartus,tikrinti tonusu nes buvo labai neramu.
matyt likimas mano puseje ta nakti buvo nes mano sunelis gime 4,700kg.pati vargu ar buciau pagimdziusi.
ps;gimdziau ne pas ja
QUOTE(joollit @ 2008 10 23, 12:17)
sveikos,esamos ir busimos mamytes
ps;gimdziau ne pas ja
ps;gimdziau ne pas ja
Ziuriu iskentejau ta pati ka ir as..paveluotas gimdymas, saremiu skatinimimas ir galiausiai cezaris.