Sveikutes ,
rugsejo men. man gyd. Puziene atliko cezario operacija. Kadangi vaisius buvo didelis (gime 4490g,60cm mergyte) ir sedmenine leliuko padetis, numate operuoti, tik reikejo islaukt saremiu. Tada gariau issivalytu gimda, greiciau viskas tvarkytusi ir t.t. Susitareme su Puziene. Ligoninej lankiausi kas 2-3d tikrintis. Operavo penkiolikta diena po termino, gime sveika nepernesiota mergyte. Kadangi buvau tikrai priziureta ir apziureta. Esu tik geriausios nuomones apie sia gydytoja. Super . Maloni, tiesi, konkreti ir t. t. Visoms rekomenduociau pas ja pakliuti .
Ir man liepos men. cezari dare Puziene. Labai patenkinta gydytoja kadangi dare spinaline nejautra, tai biski buvo problemeliu del galvos skaudejimo, tai mane atlaike visas 5 d. ligoninej. Puziene net buvo atejusi aplankyti keleta kartu Ir antra gimdyciau pas ja, tik nebenoreciau RK. Lauksim nauju gimdymo namu Santariskese
Esu dėkinga šiai gydytojai už tai, kad dabar galiu džiaugtis savo sūneliu. Gimdymas nebuvo sunkus, o gydytoja jį dar palengvino. Nuostabus žmogus ir tikras savo srities žinovas Ačiū jai Jei dar kada gimdysiu, tai tik pas ją
jau antra savaite nepavyksta susitikt su sia gydytoja. paskambini tai vis atideda, atideda susitikima, vis sunki diena...
ar man vienai taip sekasi? net nebezinau, ar dar skambinti jai...
jei toks uzsiemes zmogus, ar tinkamai priziuri? gal kam buvo?
ar man vienai taip sekasi? net nebezinau, ar dar skambinti jai...
jei toks uzsiemes zmogus, ar tinkamai priziuri? gal kam buvo?
As ir prisidedu prie liaupsinimu. Tikrai SAUNI gydytoja. Jei dar gimdyciau tik pas ja!!!
As irgi abu savo vaikelius pas gyd, Puziene gimdziau.
O kai is pirma karta buvome ateje tartis, tai savo ir namu, ir darbo, ir mob. uzrase. Kadangi antra turejau gimdyti per Velykas, tai is karto patikino, kad niekur neisvaziuoja, ir kad galiu bet kada skambinti - is karto leks i ligonine.
Jei dar gimdyciau - tai tik pas ja.
O pries tariantis nepamirskite pasiklausti, tik ar nesiruosia tuo metu atostogauti.
Sekmes gimdanciom!!!
O kai is pirma karta buvome ateje tartis, tai savo ir namu, ir darbo, ir mob. uzrase. Kadangi antra turejau gimdyti per Velykas, tai is karto patikino, kad niekur neisvaziuoja, ir kad galiu bet kada skambinti - is karto leks i ligonine.
Jei dar gimdyciau - tai tik pas ja.
O pries tariantis nepamirskite pasiklausti, tik ar nesiruosia tuo metu atostogauti.
Sekmes gimdanciom!!!
as pas ja irgi gimdziau, ir buvau patenkinta ji man leisdavo ir pailseti, ir parekti, ir pasiruosti. Ta diena kai gimdziau jai buvo darbo diena nuo 8 iki 20.00 - o mano mazyle gime tik 22.00 - tai gydytoja isejo is gimdyklos 23.00; o kita diena ryte su vizitacija atejo ir teiravosi kaip jauciuosi, padave mazyle, aiskino kaip maitinti.
Vat noreciau tik tarti zodeli apie tai , kad pvz. neatvaziuoja i gimdyma - buvo tokia situacija, jog ta nakti kai as jau pagimdziau ir miegojau su dukrele, tai i ligonine atvaziavo kita gimdyve kuri taresi su Puziene, bet i gimdyma gydytoja neatvaziavo, nes galima ja suprasti. Isejo is gimdyklos 23.00, ir vel kviecia 3val. nakties , o nuo ryto vel turi dirbti visa diena. Taigi visi mes zmones ir negalim dirbti be poilsio.
Mes tai kai taremes su gydytoja, tai is kart mums sake, jog savaitgaliais "geriau negimdyti" nes isvaziuoja, bet sake butinai jai skambinti ir ji susitars su kitais savo kolegomis.
Vat noreciau tik tarti zodeli apie tai , kad pvz. neatvaziuoja i gimdyma - buvo tokia situacija, jog ta nakti kai as jau pagimdziau ir miegojau su dukrele, tai i ligonine atvaziavo kita gimdyve kuri taresi su Puziene, bet i gimdyma gydytoja neatvaziavo, nes galima ja suprasti. Isejo is gimdyklos 23.00, ir vel kviecia 3val. nakties , o nuo ryto vel turi dirbti visa diena. Taigi visi mes zmones ir negalim dirbti be poilsio.
Mes tai kai taremes su gydytoja, tai is kart mums sake, jog savaitgaliais "geriau negimdyti" nes isvaziuoja, bet sake butinai jai skambinti ir ji susitars su kitais savo kolegomis.
as irgi pas ja gimdysiu
tik taip ir neparase nieks kiek jai mokejot...
tik taip ir neparase nieks kiek jai mokejot...
QUOTE(ashiuke @ 2007 08 05, 21:41)
Sveika,
Gal jau pagimdei? labai noriu pasiteirauti šviežios nuomonės apie šią gydytoją. Man ją irgi rekomendavo, tad labai labai viskas rūpi
O nuo kelintos savaitės pradėjot pas ją lankytis? Aš galvoju gal nuo kokios 33 sav.jai paskambinti, ar ne per anksti? Kaip manot?
QUOTE(getera @ 2007 08 18, 18:19)
Sveika,
Gal jau pagimdei? labai noriu pasiteirauti šviežios nuomonės apie šią gydytoją. Man ją irgi rekomendavo, tad labai labai viskas rūpi
O nuo kelintos savaitės pradėjot pas ją lankytis? Aš galvoju gal nuo kokios 33 sav.jai paskambinti, ar ne per anksti? Kaip manot?
manau, kad per anksti. lieps ateit veliau
QUOTE(Viktute @ 2005 01 29, 15:43)
esu tokia atkakli siuo klausimu, nes perejau per tai. jau ne pirma karta susiduriu su gydytoju neprofesionalumu ir abejingumu, todel panos, jei gimdysite Raudonajam Kr. - NEGIMDYKITE PAS PUZIENE.
del Puzienes pritariu-jei ne akusere, butu mano mazelis uzduses-nors sakiau jai, kad nebejauciu judesiuku-liepe atvaziuot po savaitgalio
gal ji ir gera, ja juk ir man rekomendavo, bet matyt issisemusi, ir likusi tik ..skerdike...