Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Angelė Puzienė

priimineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 01 04, 21:35)
priimineja  4u.gif

kas turit, įmeskit man jos mob. į až
būčiau dėkinga
turiu kažkokį, kuris buvo prieš 2,5 metų, gal tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 04, 16:23)
Klausykit, ar Puzienė priiminėja pati gimdymus ar jau nebe?

Priimineja (pati mazaja pas ja gimdziau) ir CP daro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 05, 16:04)
kas turit, įmeskit man jos mob. į až
būčiau dėkinga
turiu kažkokį, kuris buvo prieš 2,5 metų, gal tas pats g.gif

Parasiau i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja dabar gimdymas pas gyd. Puziniene?
Atsakyti
ačiū už kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 04, 16:23)
Klausykit, ar Puzienė priiminėja pati gimdymus ar jau nebe?

Tikrai priimineja bigsmile.gif ,galiu gaantuoti smile.gif superine daktare ir esu jai begalo DEKINGA!!! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 11, 20:05)
Tikrai priimineja  bigsmile.gif ,galiu gaantuoti smile.gif superine daktare ir esu jai begalo DEKINGA!!! bigsmile.gif  biggrin.gif

neabejoju 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
svarstau del gimdymo pas sia gydytoja. gal galite man prasau i az parasyti kiek jus mokejote uz gimdyma siai gydytojai. dekui !
Atsakyti
kas turit paskutiniu ziniu, buciau dekinga us kontaktus ir ikainius gydytojos i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate669 @ 2010 01 25, 15:08)
sveikos,
svarstau del gimdymo pas sia gydytoja. gal galite man prasau i az parasyti kiek jus mokejote uz gimdyma siai gydytojai. dekui !

man irgi įdomu
brūkštelkit
Atsakyti
jeigu ne gaila atsiuskit i AZ sios daktares kontaktini tel.nr smile.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Aš apie šią gydytoją galiu atsiliepti tik šiltais žodžiais. Iškviečiau aš ją po Kalėdų 3 val. nakties. O kadangi veiksmas vyko l. greitai biggrin.gif , ji teturėjo tik 20 min. atvykimui ir suspėjo. Vienintelis dalykas nelabai aptikęs, tai tai, kad labai jau skausmingai man siuvo plyšimą. tai teigiu todėl, kad turiu su kuo lyginti (siuvo man ir po pirmo gimdymo).
O šiaip rekomnedoju šią gydytoją thumbup.gif
Atsakyti