Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Angelė Puzienė

Laba..
gal kuri galetu brukztelt i AZ jos mobile kontaktini? buchiau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi buciau dekinga,jei parasytumet,
kiek daktarei planuojat "dovanot"?
Atsakyti
Čia rašo ''laimingas'' tuo momentu naujagimio tėvas. Jei po 5 metų pirma karta čia rtašau - tai reiške ''pribrendo''.
Žmona mano gimdė pas PZ prieš 5 metus, tai matau ''natūralaus gymdymo'' a la Puzienę (Pz) rezultatus.
Po kelių metų supratome , kad APGAR buvo užkeltas, ko gero kad nuslepti gimdymo traumas (tikrai ne traumą)ir išvengti atsakomybės........geda prisidengti subtilia teorija :"kada VAIKAS PATS panores gimti tada ir gimdysit". Nezinau ar cia ziniu,atsakomybes,ar kazko dar stoka taciau tokiu budu Puziene atsakomybe uz SVARBIA PRADZIA tarsi uzkrauna naujagimiui "jis panores".Na gal as cinikas taciau vertinant rezultats labai abejoju sios teorijos teisingumu. Vaikas juk su Puziene nesitaria,nebendrauja.....Ciniskai rasau bet dabar veikciau kitaip ir gerokai pakamantineciau gydytoja ziniu fronte. Kas man,zmonai is to kad vaikas gime "panorejes" taciau priduses,su iskreiptu stuburu ties krutine itt. As juk nematau naujagimiu kasdien kad nustatyciau : va tai yra budinga naujagimiui,tai jau nelabai,o t a i tures pasekmes...
Kvailas ir labai zmogiskas pasitikejimas "ziniu puokste baltu chalatu" ir tuo metu jokio kritinio mastymo...Naivus suauge ko gero aukso vertes turtejantiems medikams....na, seminarai apmoketi, tobuleji puciant grazia teorija.
Jos tiesiog nekenčiu. Mes su žmona tikėjome jos gražią teorija, po to dar maldavau kad ji atvažiuotu 2 val nakties(nes nenorejo ji atvažiuot( o reikejo siusimastyti,kad gal nėra ji geras žmogus, kad nevažiuoja pažadėjusi prieš tai, senovėje kuria ji taip giria toks dalykas skaitėsi duidelė nuodeme), apgilestauju dabar, pripažistu, kad pirmas vaikas buvo, patirties jokios tada nebuvo, kas budinga naujagimiui nežinojame, pvz. kad gymė pamelinavės, kas reiškia deguonės trukumą - kas po to atsiliepia iki šiol. APGAR buvo 10 ir 9. Aš tada išvis ištirpau, galvojau - ''viskas yra liux, kaip gerai''.

Jokių dovanėlių!, išvis pas ją negimdyti - rinktis ne pagal pažistamus gydytoją . Savo galvą turet ant pečių ir rinkti informacią kokias pasėkmes turi madingos teorijos, kai pradeda gydytoja kažka tokio panašaus kalbėti - susimastyti. Nusiimt rožinius akinius, nepasitikėti aklai. Ir negalvot kad pinigai kažką nulems. Nulems sekme,pajegus zmonos imunitetas ir geri genai.
p.s. paskaito info , visą 5-6 metų archyvą šia tema - geras verslas ir gerą reklamą galima pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(Biocell @ 2009 09 17, 02:10)
Čia rašo ''laimingas''  tuo momentu naujagimio tėvas. Jei po 5 metų pirma karta čia rtašau - tai reiške ''pribrendo''.
Žmona mano gimdė pas  PZ prieš 5 metus, tai matau ''natūralaus gymdymo'' a la Puzienę (Pz) rezultatus.
Po kelių metų supratome , kad APGAR  buvo užkeltas, ko gero kad nuslepti gimdymo traumas (tikrai ne traumą)ir išvengti atsakomybės........geda prisidengti subtilia teorija :"kada VAIKAS PATS panores gimti tada ir gimdysit". Nezinau ar cia ziniu,atsakomybes,ar kazko dar stoka taciau tokiu budu Puziene atsakomybe uz SVARBIA PRADZIA tarsi uzkrauna naujagimiui "jis panores".Na gal as cinikas taciau vertinant rezultats labai abejoju sios teorijos teisingumu. Vaikas juk su Puziene nesitaria,nebendrauja.....Ciniskai rasau bet dabar veikciau kitaip ir gerokai pakamantineciau gydytoja ziniu fronte. Kas man,zmonai is to kad vaikas gime "panorejes" taciau priduses,su iskreiptu stuburu ties krutine itt. As juk nematau naujagimiu kasdien kad nustatyciau : va tai yra budinga naujagimiui,tai jau nelabai,o  t a i  tures pasekmes...
Kvailas ir labai zmogiskas pasitikejimas "ziniu puokste baltu chalatu"  ir tuo metu jokio kritinio mastymo...Naivus suauge ko gero aukso vertes turtejantiems medikams....na, seminarai apmoketi, tobuleji puciant grazia teorija.
Jos tiesiog nekenčiu. Mes  su žmona tikėjome jos gražią teorija, po to dar  maldavau kad ji atvažiuotu 2 val nakties(nes nenorejo ji atvažiuot( o reikejo siusimastyti,kad gal nėra ji geras žmogus, kad nevažiuoja pažadėjusi prieš tai,  senovėje kuria ji taip giria toks dalykas skaitėsi duidelė nuodeme), apgilestauju dabar, pripažistu, kad pirmas vaikas buvo, patirties jokios tada nebuvo, kas budinga naujagimiui nežinojame, pvz. kad gymė pamelinavės, kas reiškia deguonės trukumą - kas po to atsiliepia iki šiol. APGAR buvo 10 ir 9. Aš tada išvis ištirpau,  galvojau - ''viskas yra liux, kaip gerai''.

Jokių dovanėlių!, išvis pas ją negimdyti - rinktis ne pagal pažistamus gydytoją . Savo galvą turet ant pečių ir rinkti informacią kokias pasėkmes turi madingos teorijos, kai pradeda gydytoja kažka tokio panašaus kalbėti - susimastyti. Nusiimt rožinius akinius, nepasitikėti aklai. Ir negalvot kad  pinigai kažką nulems. Nulems sekme,pajegus zmonos imunitetas ir geri genai.
p.s. paskaito info , visą 5-6 metų archyvą šia tema - geras verslas ir gerą reklamą galima pasidaryti

labas,as irgi gimdziau pas Gyd.A.Puziene,irgi laukiau kol vaikutis "pats nores gimti",nesusilaukiau,bet problemu neturejau su Gyditoja.Kaip ir pats sakai:nulemia sekme,pajegus zmonos imunitetas ir geri genai".Tu tikrai isitikines,kad pas kita daktare butu buve viskas kitai?Suprantu,kad kaltini daktare del vaikucio sveikatos,bet apsmeisti zmogu yra labai lengva.aAs dekinga Jai!Ji isgelbejo mano VAIKUTI,as tikrai neisitikinus,kad pas kita daktare butu baigesi gerai.Nes pirma vaika gimdziau kitur,turiu su kuom palyginti.Aisku kiek zmoniu tiek nuomuoniu ir visi gimdymai yra skirtingi,jai atsitiko jum taip tai tikrai ne rodiklis,kad ir kitiem taip nutiks,manau medikai tikrai geriau zino,kas yra geriau o kas kenke kudikiam.
Atsakyti
Sveiki, pries beveik 3 metus man gyd.Puziene dare cezari. Esu viskuo patenkinta. Ir man pasirode labai rupestinga gydytoja. Ir kiek zinau, ji tada vedeja buvo RK, tai visas personalas labai klause. Vaiku iki 12 metu neileisdavo i palatas. Aisku griesta tvarka, bet manau ji reikalinga.

Aciu gyd. Puzienei.

P.S. Buvo planuotas cezaris, bet nesitariau su gyd. Nemokejau pinigeliu. Tik MB nunese torta kolektyvui su uzrasu "Aciu uz dukra".

Antra karta vaziuociau ten pat. I RK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 20 rugsėjo 2009 - 15:20
na, o man ši gydytoja tuo ir patiko, kad " nesikiša" į natūralius procesus kol nereikia, gimdžiau pas ją du kartus- pirmą pagimdžiau pati, ilgai ir sunkiai- pernešiotą, pamėlusį,... kaip " laimingas tėvelis"( biocell) rašė galima buvo tikėtis, kad turės sveikatos, raidos ar intelekto problemų ateityje..., bet mūsų atveju, nieko panašaus- berniukas tvirtas, stiprus, gabus, puikiai mokosi. Antrą taip pat gimdžiau pas šią gydytoją, leido gimdyti kol tikėjo, kad pagimdysiu pati, vėliau kai ėmė kisti tonai, padarė skubiai CP, ir dabar džiaugiuosi jau dviem sveikais berniukais... mirksiukas.gif
Atsakyti
As pritariu 'laimingam teveliui'. Ne is savo (aciu Dievui), o is man artimo zmogaus patirties. Tik musu atveju nukentejo ne vaikutis, o gimdanti mama... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2009 09 22, 10:28)
As pritariu 'laimingam teveliui'. Ne is savo (aciu Dievui), o is man artimo zmogaus patirties. Tik musu atveju nukentejo ne vaikutis, o gimdanti mama... schmoll.gif

Gimdymas- tai yra riba tarp gyvybės ir mirties, ir toli gražu ne viskas priklauso nuo gydytojo..., parodykit man bent vieną akušerį, kuris galėtų pasakyti neturėjęs traumuotų kūdikių ar sužalotų mamų, taip nebūna, linkiu kad Jūsų lūkesčiai nesikirstų su elementaria logika bei realybe 4u.gif
Atsakyti
gimdžiau pas ją pirmą - po 15val bandymų pagimdyti natūraliai, gydytoja pasiūlė CP - dėl to išvengėme komplikacijų. CP atiktas labai profesionaliai, jau tą pačią dieną vaikščiojau,kitą rytą galėjau rūpintis vaikeliu be kieno nors pagalbos thumbup.gif

Dabar gimdysim antrą - nors terminas tik vakar šiandien, gydytoja apžiūrėjusi pati pasiūlė jau penktadienį daryti CP, tad tikrai nevisada ji siūlo, kad kūdikis pradžią pažymėtų pats, nors tai iš tiesų labai gerai (jei tik aplinkybės leidžia).

O šiaip, visi mes žmonės - gydytojai visada rizikuoja patekti kažkieno nemalonėn, nes nėra nė vieno dirbančio, kur niekas nebūtų atyręs traumų ir kritų problemų. Linkiu, kad viso to būtų kuo mažiau, o gydytoja - tikrai profesionali ir puiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biocell @ 2009 09 17, 01:10)
Čia rašo ''laimingas''  tuo momentu naujagimio tėvas. Jei po 5 metų pirma karta čia rtašau - tai reiške ''pribrendo''.
Žmona mano gimdė pas  PZ prieš 5 metus, tai matau ''natūralaus gymdymo'' a la Puzienę (Pz) rezultatus.
Po kelių metų supratome , kad APGAR   buvo užkeltas, ko gero kad nuslepti gimdymo traumas (tikrai ne traumą)ir išvengti atsakomybės........geda prisidengti subtilia teorija :"kada VAIKAS PATS panores gimti tada ir gimdysit". Nezinau ar cia ziniu,atsakomybes,ar kazko dar stoka taciau tokiu budu Puziene atsakomybe uz SVARBIA PRADZIA tarsi uzkrauna naujagimiui "jis panores".Na gal as cinikas taciau vertinant rezultats labai abejoju sios teorijos teisingumu. Vaikas juk su Puziene nesitaria,nebendrauja.....Ciniskai rasau bet dabar veikciau kitaip ir gerokai pakamantineciau gydytoja ziniu fronte. Kas man,zmonai is to kad vaikas gime "panorejes" taciau priduses,su iskreiptu stuburu ties krutine itt. As juk nematau naujagimiu kasdien kad nustatyciau : va tai yra budinga naujagimiui,tai jau nelabai,o   t a i  tures pasekmes...
Kvailas ir labai zmogiskas pasitikejimas "ziniu puokste baltu chalatu"  ir tuo metu jokio kritinio mastymo...Naivus suauge ko gero aukso vertes turtejantiems medikams....na, seminarai apmoketi, tobuleji puciant grazia teorija.
Jos tiesiog nekenčiu. Mes  su žmona tikėjome jos gražią teorija, po to dar  maldavau kad ji atvažiuotu 2 val nakties(nes nenorejo ji atvažiuot( o reikejo siusimastyti,kad gal nėra ji geras žmogus, kad nevažiuoja pažadėjusi prieš tai,  senovėje kuria ji taip giria toks dalykas skaitėsi duidelė nuodeme), apgilestauju dabar, pripažistu, kad pirmas vaikas buvo, patirties jokios tada nebuvo, kas budinga naujagimiui nežinojame, pvz. kad gymė pamelinavės, kas reiškia deguonės trukumą - kas po to atsiliepia iki šiol. APGAR buvo 10 ir 9. Aš tada išvis ištirpau,  galvojau - ''viskas yra liux, kaip gerai''.

Jokių dovanėlių!, išvis pas ją negimdyti - rinktis ne pagal pažistamus gydytoją . Savo galvą turet ant pečių ir rinkti informacią kokias pasėkmes turi madingos teorijos, kai pradeda gydytoja kažka tokio panašaus kalbėti - susimastyti. Nusiimt rožinius akinius, nepasitikėti aklai. Ir negalvot kad  pinigai kažką nulems. Nulems sekme,pajegus zmonos imunitetas ir geri genai.

Kaip as Jus uzjauciu sad.gif Nors jau rasiau as apie ja kaip mums buvo-bet pasikartosiu, lai kiti apsisprendzia ar nori pas ja... Mano nestumas buvo sunkus,pati esu labai liekna, o leliukas didelis, gimdymo metu turejau "ten" herpes, mano anatomiskai siauras dubuo ir t.t ir pan....Kaip ir Jums,galvojom musu leliukas sveikas,davem po visko jai pinigeliu, bet trecia diena jau kai mus israsinejo namo, vaikutis visas pamelo, visa laime pro duris iejo vaikuciu skyriaus vedeja (o kaip mes jai dekingi busime iki savo grabo lentos!), stvere vaikuti ir tiesiog lekte isleke. As is paskos.....PAsirodo leliukui visiskai buvo sustojes kvepavimas,visas kunelis buvo pamelynaves, ir jei ne ta vaikuciu vedeja,baisu net pagalvoti.... dar taip kartojosi du kartus....zeme slydo is po koju....Matyti vaika inkubatoriuje ir kvepuojanti deguonimi tai toks pragaras...buciau velniui siela pardavus,kad tik galeciau pasikeisti vietom... Issiunte mus i santariskes,ten padare begale tyrimu,tiesiog nuo A iki Z...isvada- gimdymo metu isnarintas kaklas. Daugumos gydytoju nuomone man nebuvo galima gimdyti paciai (galeciau vardinti ir vardinti visas bedas nestumo ir gimdymo diena...) bet puziene nusprende kitaip-gimdysiu pati...o juk ir herpes "ten" gimdymo metu daug ka pasako,kad siukstu negalima gimdyti paciai,tai gali atsiliepti vaikuciui.... Uzdejo mums itvara ant kakliuko, kelis menesius buvom su juo...bet prisiminus tas bemieges naktis kai abu su vyru staciom akim (ir diena,ir nakti, istisai, kitaip tariant-24 val per para...) ziurejom,kad tik nepamelynuotu...o ir atsitraukti nors sekundei baisu,neduok Dieve vel pasikartos...Negaliu nusakyti jausmo,kai ka tik pasauli isvydes mazylis,o jau viena koja mirties patale....Tad kaip minejau,kitu gydytoju,ir ginekologu,ir kitu specializaciju gydytoju nuomone,man PRIVALEJO daryti cezari,nes rizikavo ne manim, o vaikuciu...Bei visi buvo tiesiogine prasme pakraupe,kaip gi man leido gimdyti paciai! O juk gimdziau pas pacia vedeja! tai zmogus,kuris turi kritiskai ivertinti situacija,ir pasak raudonojo kryziaus ligonines, pirmiau svarbiausiais vaikutis, deja...... Iki siol matau ta vaizda kaip leliukas kvepuoja deguonim...neimanoma pamirsti to siaubo.... Iki siol ir visada dekosime p.Amsiejutei, kad ji isgelbejo vaikuti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 28 rugsėjo 2009 - 23:39
QUOTE(Biocell @ 2009 09 17, 02:10)

Nezinau ar cia ziniu,atsakomybes,ar kazko dar stoka taciau tokiu budu Puziene atsakomybe uz SVARBIA PRADZIA tarsi uzkrauna naujagimiui "jis panores".Na gal as cinikas

su žmona tikėjome jos gražią teorija, po to dar  maldavau kad ji atvažiuotu 2 val nakties(nes nenorejo ji atvažiuot(

APGAR buvo 10 ir 9. Aš tada išvis ištirpau,  galvojau - ''viskas yra liux, kaip gerai''.

Kai aš rinkausi gydytoją, man irgi užkliuvo du jos dalykai: ''natūralumo'' propagavimas kartais išeinantis iš krašto. Ir per didelis užimtumas. Neįmanoma, kad žmogus suspėtų dirbti dieną naktį - ir už valdiškus pinigus ir ''privačiai''. Persidirbęs darbuotojas - blogas darbuotojas. Tai tinka ir gydytojams. Taigi Puzienės nesirinkau. Pabijojau paprasčiausiai. Nors manau, kad savo patirtimi ir žiniomis ji - thumbup.gif . Bet laiko stoka ir nuovargis kartais gali kam nors blogai baigtis. Nenorėjau, kad tai būčiau aš schmoll.gif

Ir visai jūs necinikas - rašot savo požiūrį ir viskas, atsiprašinėti už tai nereikia. Užuojauta.

Ir dar. Nėščiosios, gimdyvės ir jaunos mamos, dėl tam tikrų hormonų svyravimų kaip čia pasakyti švelniau ir tiksliai g.gif ..... nevisada gali racionaliai ir adekvačiai vertinti situacijas, pasisakymus ir t.t. Taip kad nekreipkit dėmesio, jei kas jus užsipuola dėl kritiškesnio ir galbūt labiau realybę atitinkančio pasisakymo ir patirties pasidalinimo. Kitoms mamoms ši gydytoja - dievas, tapusi jų asmenybės dalis ir panašiai. Neverta trauktis į rietenas su tokiais žmonėmis mirksiukas.gif Be to, internetas - puiki vieta išlieti susikaupusią agresiją - nesvarbu, juk gali net nežinoti, kad gal kalbi su savo kaimynu ar šiaip bendradarbiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keli Mutu: 29 rugsėjo 2009 - 13:34
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 09 29, 14:25)
Kai aš rinkausi gydytoją, man irgi užkliuvo du jos dalykai: ''natūralumo'' propagavimas kartais išeinantis iš krašto. Ir per didelis užimtumas. Neįmanoma, kad žmogus suspėtų dirbti dieną naktį - ir už valdiškus pinigus ir ''privačiai''. Persidirbęs darbuotojas - blogas darbuotojas. Tai tinka ir gydytojams. Taigi Puzienės nesirinkau. Pabijojau paprasčiausiai. Nors manau, kad savo patirtimi ir žiniomis ji -  thumbup.gif . Bet laiko stoka ir nuovargis kartais gali kam nors blogai baigtis. Nenorėjau, kad tai būčiau aš schmoll.gif

Ir visai jūs necinikas - rašot savo požiūrį ir viskas, atsiprašinėti už tai nereikia. Užuojauta.

Ir dar. Nėščiosios, gimdyvės ir jaunos mamos, dėl tam tikrų hormonų svyravimų kaip čia pasakyti švelniau ir tiksliai g.gif ..... nevisada gali racionaliai ir adekvačiai vertinti situacijas, pasisakymus ir t.t. Taip kad nekreipkit dėmesio, jei kas jus užsipuola dėl kritiškesnio ir galbūt labiau realybę atitinkančio pasisakymo ir patirties pasidalinimo. Kitoms mamoms ši gydytoja - dievas, tapusi jų asmenybės dalis ir panašiai. Neverta trauktis į rietenas su tokiais žmonėmis mirksiukas.gif Be to, internetas - puiki vieta išlieti susikaupusią agresiją - nesvarbu, juk gali net nežinoti, kad gal kalbi su savo kaimynu ar šiaip bendradarbiu cool.gif

drinks_cheers.gif protinga moteris 4u.gif
Atsakyti