QUOTE(Droka @ 2006 06 16, 12:15)
As ka tik su ja bendravau, teko guleti del spaudimo ligonineje, tad teko daznai bendrauti su ja. Kaip zmogus ji super, tik kaip ir rase labai didelis pas ja darbo kruvis, tad ji fiziskai nespeja. Vienas minusas kad ji tik uz NATURALU gimdyma, laukia iki paskutines minutes. Mano palatos kaimyne vaikuti pernesiojus buvo jau 43 savaiteje tai tik kad vandenis nuleido ir tai labai nenoriai, poto leido kamuotis 22 h ir vistiek pabaigoje dare cezari . As kai paklausiau del cezario nes nusimato labai didelis vaikas ir spaudimas pas mane didelis prasidejo, tai pasake "pas mane ir virs 5kg pacios pagimdo...tad jokio cezario planinio ir kalbos negali buti" . O kaip zmogus dar pasikartosiu ji labai maloni
QUOTE(Droka @ 2006 07 03, 09:32)
labai panasus i mano atvejis, pagulejau kaip rasiau savaite ligonineje del spaudimo, pamate kad jis nekrenta ir....paleido namo, liepe kas diena atvaziuoti tonusus klausyti. Taip sulaukiau 40 savaites ir vistiek Puziene nesutiko daryti cezario, pakol as jau pradejau nejuokais pykti, nes del leliuko bijojau. Tai va sutarem daryti cezari Puziene net sutarti uzpilde su savo pavarde, ir dar karta perklausiau ar ji darys pati, ji uztikrino kad taip, nes penktadieni ir budi visa para. Ir.....penktadieni 9h. as guliu ant stalo ir ziuriu kad tikrai ne ji mane jau operuoja, . Na operacija praejo normaliai, veliau kai nusiime kauke pamaciau kad mane operavo Suckel(buvau labai blogu atsiliepimu girdejus apie ja ir tikrai buciau nesutikus, bet...jau po viskam buvo). Taiva, o pasirodo kad Puziene ta diena paskyre vedeja (ji buvo laikina kol kas vedeja), taip kad zmogus svente, ir nesivargino man net pranesti kad ji ne operuos... . Taip kad kaip zmogus ji gera, bet atsakomybes.......visai nerasta.
Noreciau pagirti sia nuostabia gydytoja. As pas ja buvau sutarusi gimdyti ir kai man jau prasidejo saremiai ir kaklelis atsidares 7cm, atvaziavau i RK. Tai tikrai, si gydytoja yra UZ naturalu gimdyma, uz ka as ja labai gerbiu.
Mano dukryte (gime 4,05 kg) si pasauli isvydo 2006.06.22, po NEplaninio Cezario pjuvio, kuri nuostabiai atliko pati gyd. Puziene su asistente.
Galiu pasakyti tik pagiriamuosius zodzius siai nuostabiai ir siltai gydytojai
O del to, kad ji neatsakingai svente, tai dristu papriestarauti, kadangi ta diena, kai gime dukryte, Puziene ir suzinojo ta gera naujiena, kad ji bus vedeja, nes visos seseles apie tai tik ir snekejo Bet savo darba atliko ir tikrai puikiai
Papildyta:
As niekada nesupratau tu mamu, kurios nori "kuo greiciau pagimdyti" Juk cia ne kazkokia loterija, kad pasukai bugna, isriedejo kamuoliukas ir viskas baigta...
Ar jus zinote, kokios pasekmes ateityje vaikuciui gali buti po visokiu skatinimu ir planiu Cezariu? Pasiskaitykite literaturos daugiau sia tema
As suprantu, kad visokiu atveju buna ir kartais (tik kartais) butina gydytojoms isikisti i naturalu procesa.
Kraupstu nuo to, kad dabar daugelus moteru nori/reikalauja Cezario pjuvio reikia to ar nereikia Vadinasi jus dar ghreiciausiai nesate pasiruosusios motinystei ir atsidavimui savo vaikuciui. Nes kitu atveju daugiau galvotumet apie tai, kas naudingiau VAIKUCIUI.