Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Angelė Puzienė

QUOTE(justbe_ @ 2009 02 01, 20:28)
as antra vaika gimdziau pas A.Puziene,tai patikekit,sulyginus su pirmaja Puziene ANGELAS,nereikia ant jos varyti aggressive.gif  aggressive.gif
Papildyta:

tokios akuseres ir turi buti,bet jos griestumas tada kada reikia ir teisingas rolleyes.gif
Papildyta:

inai laukia tiek kiek reikia,kam leliuka skubinti,jis turi pats uzsimanyti iseit i pasauli rolleyes.gif nepergyvenkit ji nuostabi gyditoja,gimdziau pas ja ir pernesiojau rolleyes.gif pamatytumet mano leliuka thumbup.gif sveikas,ir geras vaikas,jokiu problemu,maziau klausykit aplinkiniu ir pritaikykit sau viskas kas blogiausia.SEKMES biggrin.gif

gerai, kas viskas gerai baigesi, bet pernesiojimo rizika tokia pat kaip ir neisnesiotas leliukas. tai jei mamytes klausia, kaip si gydytoja tai ir atsakau savo nuomone mirksiukas.gif o mano atveju jei tik jos butume su gydytoju klause, tai musu lelius but gimes su dideliais pernesioijmo pozymiais. aciu D mano nuojauta ir gydytojo Zaliuno profesionalumas neleido tai ivykti.
Atsakyti
besyte, visiskai su Jumis sutinku. Tariausi ir as su Puziene. Kai apziurai atejau pirma karta, iki nustatyto termino buvo likus viena diena. Puziene isskaiciavo, kad tureciau gimdyti per 17 dienu, t.y. dar pridejo 17 dienu. Zinoma issigandau pernesiojimo, zaliu vandenu ir t.t. Daktare pasake "ko jus visos bijot tu zaliu vandenu??? cia nieko blogo!". Manau, sutiksite, kad zali vaisiaus vandenys nera taip jau gerai??? Sekancias dvi savaites vaiksciojau pas ja kas 3-4 dienas. Jokiu gimdymo veiklos pozymiu nebuvo. Iraso tonus ir einu namo. Ant kedes patikrino po nustatyto termino praejus 10 dienu. Apie skatinima nenorejo ir klausyti, sake, kada ateis laikas gimdyti, tada ir gimdysi. Tai tas laikas atejo skatinant gimdyma kitoje ligonineje, pas kita skyriaus vedeja, kuris tokiais metodais neliko suzavetas. Nors vaisiaus vandenys buvo geri, mazoji gime pernesiota. Nekalbu apie stresa, kuri teko paciai patirti, kai virs puses metu lauki nustatytos dienos, o jai atejus ir praejus nieko nevyksta..
Dziaugiuosi uz mamas ir ju leliukus, kuriem viskas vyko sklandziai. Mes ne varyti ant daktares cia susirinkom, o parasyti kaip mums sekesi pazintis su ja.
Kaip sake gydytojas, pas kuri gimdziau, kartais mamai reikia padeti pradeti gimdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justbe_ @ 2009 02 01, 20:28)
inai laukia tiek kiek reikia,kam leliuka skubinti,jis turi pats uzsimanyti iseit i pasauli rolleyes.gif nepergyvenkit ji nuostabi gyditoja,gimdziau pas ja ir pernesiojau rolleyes.gif pamatytumet mano leliuka thumbup.gif sveikas,ir geras vaikas,jokiu problemu,maziau klausykit aplinkiniu ir pritaikykit sau viskas kas blogiausia.SEKMES biggrin.gif

Na, man siule tartis su Puziene,bet nesitariau su niekuo. Ir vistiek pas ja pataikiau. Mano atveju jei pamodeliavus kas butu buve jei butu buve tai tikrai gerai nebutu pasibaige. Jei ji pridejus butu prie mano termino 2 savaites tai.. Mano mazius gime tiksliai nustatyta diena ir buvo pernesiotas stipriai. Tik va nezinau kokios spalvos vandenys buvo,nes nieko nepasake. tai realiai mastant kas tada butu buve jei butu mazius nesikrapstes,o ji laukus ?? Juk pastojimo tikslios datos negalim zinot ,o ir echo yra seseliu mokslas mirksiukas.gif
Siaip kaip akusere ji man patiko. Lb profesionali ir t.t. kita diena po gimdymo atejo paklaust kaip sekas (nors gal kysio atejo "prasyt" ,bet nieko negavo biggrin.gif )
Atsakyti
labas,
man ir labai aktualus padekos klausimas.
gal parasykit i AZ kiek mokejot?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(justbe_ @ 2009 02 01, 21:28)
as antra vaika gimdziau pas A.Puziene,tai patikekit,sulyginus su pirmaja Puziene ANGELAS,nereikia ant jos varyti aggressive.gif  aggressive.gif
Papildyta:

tokios akuseres ir turi buti,bet jos griestumas tada kada reikia ir teisingas rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Man ji irgi neleido anksciau gimdyt.Pas mane buvo planinis CZ, kituose GN paskiria data ir viskas, o ji lauke kol prasides gimdymo veikla.Kai tai isgirdau atvirai pasakius susinervinau nes norejau kuo greiciau pagimdyt. Taciau ji man paaiskino kad skatintiti gimdyma ar daryti CZ tada kada sugalvoji nera gerai,nes tada lelius neisskiria kazkokio hormono,kuris skatina gimdyma. O tai blogai,nes per kita nestuma isvis pati gali nepradet gimdyt. Taip ji man paaiskino. Sakau,tada man atrode visiskas "bredas". Taip mazius gime su siokiais tokiais pernesiojimo pozymiais: melynom pedutem ir odyte luposi. Bet manau tai yra geriau nei neissivyste plauciai.
Tai cia viena puse. KIta puse yra ta kad jei jau leidi pernesiot tai reikia labai stebet mama ir vaikiuka,kad nesibaigtu blogai.Liudna,kad kaikurioms mamytems nepasiseke,bet manau kad gydytoja tikrai ne is blogos valios tempe laika 4u.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, negi Puzienė tokia gali būti g.gif Man ji patiko, ir šį kartą kreipsiuos į ją. Pagimdyti vis tiek pačiai reiks, gydytojas tik patarėjas, o jei kurios mamos galvoja, kad gydytojas turi už jas pagimdyti, tai.... Be to, gi gimdymas gimdymui nelygus, o ir skausmo skalę jaučiam kiekviena skirtingai.
beje, apie pinigus tariantis apskritai nekalbėjom, o įdėjom tiek, kiek galėjom ir atidavėm tik tą dieną, kai jau važiavom namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 26 vasario 2009 - 17:00
Sveikos mamytes.
As irgi planuoju tartys del gymdimo su Puziene, man patare ja mano broliene...
Bet paskaicius foruma kazkaip pradedu abejot... sad.gif
Nors gal ir gerai kad ji nori kad nors kai kurios kam iseina pagymditu savaime,
nes per daug jau tu CZ, is 10 patys gimdo tik kokie 2 moteris , tai labai nenormalu
sad.gif
nestuke.gif
Papildyta:
Labai prasau nesenai gimdziusiu pas A.Puziene, parasykit kiek jai mokejot uz sutarta atvykima i gimdyma
Ar ji pati nustate kaina ar tiesiog atsidekojot pacios nezinodamos kiek tiksliai reikia jai moketi? smile.gif
Atsakyti
sveikos,
perskaičiau visą šią temą.
iškilo vienas klausimas: AR RK AKUŠERIJOS SKYRIUJE DIRBA(-O) VIENA 'PUZIENĖ' AR DVI?
Jei viena, tai galiu pasakyt, kad man buvo vertinga pasisemti labai prieštaringos nuomonės.
Iš visų pasisakymų galiu išdėstyti tokią susidarytą savo nešališką (kadangi Puzienės neteko pažinti) nuomonę:
1. panašu, kad dauguma teigiamų atsiliepiųi iš tų atvejų, jeigu su ja susitartas gimdymas vyksta sklandžiai (nekomplikuotai) natūraliai arba pagal JOS suplanavimą;
2. gydytoja vargiai išgali atsakingai ir objektyviai planuoti bei AIŠKIAI pagrįstai išdėstyti savo įvertinimą ir nuostatą konkrečios klientės atveju, pradedant nuo susitarimo dalyvauti gimdyme ir baigiant situacijos išaiškinimu nėščiąjai;
3. gydytoja daugumoje atveju NEĮSIKLAUSO į klientės/pacientės nusiskundimus, pasakojimus- kiekvienos gimdyvės būsena ir atvejis yra unikalus ir tai tiesiog būtina rimtai įvertinti;
Taigi bendra mano asmeninė išvada - gydytoja yra per daug ambicinga ir visiškai išsisėmusi savo profesinėj veikloje (gal dėl to ir pasuko į administracinę veiklą?) ir nei kiek nesistengia tobulėti - remiasi tik savo principinėm ir labai atgyvenusiom nuostatomis, neįvertindama, kad per laikmetį mūsų aplinkoje gyvenimo būdas ir fiziologinės tendencijos ir netgi vertybės tikrai daug kur pasikeitė.
Tagi man tai yra baisu, kai tokie kategoriški žmonės dabar vadovauja viso skyriaus darbui. g.gif
Aišku, jei temoje buvo kalbama apie DVI Puzienes, tai aš aukščiau išdėstytus komentarus atsiimu smile.gif

Mano gimdymo patirtis - vienas 10 val. trukmės natūraliai išprovokuotas (nuleidus vandenis) ir nelengvas gimdymas, kuris įvyko po ilgų derinimų ir diskusijų tiek su mano ginekologe tiek ir -vėliau -su skyraus vedėju. Buvo nesklandumų pogimdyvinėj eigoje, bet aš buvau dėkinga, vien už tai kad mano būseną rimtai ir išsamiai analizavo ir su manim tarėsi.
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 03 10, 11:50)
sveikos,
perskaičiau visą šią temą.
iškilo vienas klausimas: AR RK AKUŠERIJOS SKYRIUJE  DIRBA(-O) VIENA 'PUZIENĖ' AR DVI?
Jei viena, tai galiu pasakyt, kad man buvo vertinga pasisemti labai prieštaringos nuomonės.
Iš visų pasisakymų galiu išdėstyti tokią susidarytą savo nešališką (kadangi Puzienės neteko pažinti) nuomonę:
1. panašu, kad dauguma teigiamų atsiliepiųi iš tų atvejų, jeigu su ja susitartas gimdymas vyksta sklandžiai (nekomplikuotai) natūraliai arba pagal JOS suplanavimą;
2. gydytoja vargiai išgali atsakingai ir objektyviai planuoti bei AIŠKIAI pagrįstai išdėstyti savo įvertinimą ir nuostatą konkrečios klientės atveju, pradedant nuo susitarimo dalyvauti gimdyme ir baigiant situacijos išaiškinimu nėščiąjai;
3. gydytoja daugumoje atveju NEĮSIKLAUSO į klientės/pacientės nusiskundimus, pasakojimus- kiekvienos gimdyvės būsena ir atvejis yra unikalus ir tai tiesiog būtina rimtai įvertinti;
Taigi bendra mano asmeninė išvada - gydytoja yra per daug ambicinga ir visiškai išsisėmusi savo profesinėj veikloje (gal dėl to ir pasuko į administracinę veiklą?) ir nei kiek nesistengia tobulėti - remiasi tik savo principinėm ir labai atgyvenusiom nuostatomis, neįvertindama, kad per laikmetį mūsų aplinkoje gyvenimo būdas ir fiziologinės tendencijos ir netgi vertybės tikrai daug kur pasikeitė.
Tagi man tai yra baisu, kai tokie kategoriški žmonės dabar vadovauja viso skyriaus darbui. g.gif
Aišku, jei temoje buvo kalbama apie DVI Puzienes, tai aš aukščiau išdėstytus komentarus atsiimu  smile.gif

Mano gimdymo patirtis - vienas 10 val. trukmės natūraliai išprovokuotas (nuleidus vandenis) ir nelengvas gimdymas, kuris įvyko po ilgų derinimų ir diskusijų tiek su mano ginekologe tiek ir -vėliau -su skyraus vedėju. Buvo nesklandumų pogimdyvinėj eigoje, bet aš buvau dėkinga, vien už tai kad mano būseną rimtai ir išsamiai analizavo ir su manim tarėsi.

Is kur dvi Puzienes? g.gif ir kokia dar administracine veikla?
Atsakyti
Manau, mintyse turima tai, kad ji dabar vedėja biggrin.gif Ir yra ji, deja, viena vienintelė tongue.gif
Manyčiau, kiekviena renkasi pagal savo poreikius, rekomendacijas ir t.t. Mano abu vaikai pas Puzienę sugauti per cezarius, man ji tiko. Žinoma, tas laukimas kai kada užknisa, nes laukti natūralios gimdymo veiklos ji išties linkusi 4u.gif
O šiaip Šilagėle, niekas tavęs pas ją gimdyt gi nevaro, ar ne? O daryti išsamias ir tokias kategoriškas studijas remiantis SM mamkų atsiliepimais neverta-nuomonės juk gali būti subjektyvios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionika @ 2009 03 03, 17:06)
Sveikos mamytes.
As irgi planuoju tartys del gymdimo su Puziene, man patare ja mano broliene...
Bet paskaicius foruma kazkaip pradedu abejot... sad.gif
Nors gal ir gerai kad ji nori kad nors kai kurios kam iseina pagymditu savaime,
nes per daug jau tu CZ, is 10 patys gimdo tik kokie 2 moteris , tai labai nenormalu
sad.gif
nestuke.gif
Papildyta:
Labai prasau nesenai gimdziusiu pas A.Puziene, parasykit kiek jai mokejot uz sutarta atvykima i gimdyma 
Ar ji pati nustate kaina ar tiesiog atsidekojot pacios nezinodamos kiek tiksliai reikia jai moketi? smile.gif

Greitai turiu gimdyti - tiksliau darys cezari jau sia savaite. Ar pavyko suzinoti kiek mokama Puzienei? Ar mokama, jei iskvieciama ne jos darbo metu papildomai ir i kasas. Buciau labai dekinga, jei parasytum.
Atsakyti
QUOTE(savjo @ 2009 03 27, 10:47)
Greitai turiu gimdyti - tiksliau darys cezari jau sia savaite. Ar pavyko suzinoti kiek mokama Puzienei? Ar mokama, jei iskvieciama ne jos darbo metu papildomai ir i kasas. Buciau labai dekinga, jei parasytum.

mokama jau po visko,tai jau kiek duosi tiek mirksiukas.gif o cezari ji daro thumbup.gif
Atsakyti