QUOTE(justbe_ @ 2009 02 01, 20:28)
as antra vaika gimdziau pas A.Puziene,tai patikekit,sulyginus su pirmaja Puziene ANGELAS,nereikia ant jos varyti
Papildyta:
tokios akuseres ir turi buti,bet jos griestumas tada kada reikia ir teisingas
Papildyta:
inai laukia tiek kiek reikia,kam leliuka skubinti,jis turi pats uzsimanyti iseit i pasauli nepergyvenkit ji nuostabi gyditoja,gimdziau pas ja ir pernesiojau pamatytumet mano leliuka sveikas,ir geras vaikas,jokiu problemu,maziau klausykit aplinkiniu ir pritaikykit sau viskas kas blogiausia.SEKMES
Papildyta:
tokios akuseres ir turi buti,bet jos griestumas tada kada reikia ir teisingas
Papildyta:
inai laukia tiek kiek reikia,kam leliuka skubinti,jis turi pats uzsimanyti iseit i pasauli nepergyvenkit ji nuostabi gyditoja,gimdziau pas ja ir pernesiojau pamatytumet mano leliuka sveikas,ir geras vaikas,jokiu problemu,maziau klausykit aplinkiniu ir pritaikykit sau viskas kas blogiausia.SEKMES
gerai, kas viskas gerai baigesi, bet pernesiojimo rizika tokia pat kaip ir neisnesiotas leliukas. tai jei mamytes klausia, kaip si gydytoja tai ir atsakau savo nuomone o mano atveju jei tik jos butume su gydytoju klause, tai musu lelius but gimes su dideliais pernesioijmo pozymiais. aciu D mano nuojauta ir gydytojo Zaliuno profesionalumas neleido tai ivykti.