QUOTE(mazmona @ 2013 08 21, 09:41)
Mergos, kaip su idėja prieš rugsėjį susitikt? Labai galvom praskeltom ir rūpesčiais užsivertę? Ar rastumėm dauguma laisvą minutę?
gal butu ir super....jei iseis su arbuku susierinti...geri butu is anksto zinot,kaf susiderinti gsleciau.....
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 08 21, 12:53)
Pas mane nėščiųjų cholestazė buvo...skatino...bet ir gerai, nes, jei vaikas būtų augęs pilve, būtų nukraujavęs
Nepergyvenk

Užaugs tie mūsų vaikai

Po metų - dviejų ir skirtumo nematysim
Mes grįžę iš neišnešiotų skyriaus po mėnesio ligoninėj su bronchiolitu atsidūrėm, paskui dar su rotu
Susitvarkysit su kirkšnim, o visa kita, kaip suprantu, gerai?

Maniškio galvytė per greitai auga, tikiuosi, kad nieko rimto, nes pas neurologą eilėj laukiam jau antras mėnuo...dar 2 savaitės liko...
skrtumu neijaus greitai....tie maziukai greitai atkunta ir po pusmecio net minties negali buti,kad kazkada jie gime mazesne....
o jums sveikateles.....
Extrem gl ne vietoj, nes nepazistu Jusu admeniskai....bet sveikinu sulaukus stebukliuko....linkiu,kad viskas gerai....
QUOTE(Extrem @ 2013 08 21, 12:59)
O man kokia infekcija buvo, neaisku, nieks dabar negali pasakyti. Bet berniukas jau pats pajutes pavoju verzesi lauk, nes dege jau viskas ten nuo infekcijos. Negaunu ir as vietos pas neurologa, nes reik dar ir echo smegenyciu. Siaip viskas gerai, nieko blogo nemato. Pirmadieni vaziuojam akyciu pasitikrinti, nes nebespejo patikrinti iki tam tikro laiko, daktare isejo atostogu. Dar ir su chirurgu noreciau pakalbeti, be cia Grincevicius nieko doro nepasake. Konsultacija truko minute, o man taip ir neaisku kaip ten ta isvarza sukisti atgal, kokiu atveju nekisti ir t.t. Nors priimamajam Daubaris pasake, kad cia nieko baisaus, atseit viskas praeis. Dieve, neisivaizduoju kaip vaikui padet, o juk pats visko neissitustina, o spaust baisu dabar....