Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

laba 4u.gif

maniske tik ropom ir isikibus migruoja..tad as dar turiu laiko siek tiek ir sau...pvz nagus nusilakuoti lotuliukas.gif

kas del kosiu, mes vakarienei valgome irgi grudine, pas mus dabar jau 2 grudines (pusryciai, vakariene), viena mesine pietus, ir dar vienas buna vaisine tyrele kartais pries einant miegoti, nes po tik ppo pietu miegelio valgome mesine, agurkas, baronka, kriause is uzkandziu skanu, kartais varske , bet kai atsirado uzkandziu idomiu ir MP maziau reikalauja lotuliukas.gif realiai liko matinimas ryte, vakare, ir nakti max 2 kartai, kur budavo 8 per para kaip minimum. Dabar kai 8 dantukas prasikale jau mp tik viena karta bepraso nakti rolleyes.gif
Atsakyti

Vakarienei duodu grūdinę košę, dažniausiai pienišką arba be pieno su vaisine tyrele. Pavakariams kokie pakramtukai (džiūvėsėliai, duonytė, agurkas ar vaisinė tyrelė). Jogurtą natūralų dar tik šią savaitę pabandė porą kartų.
MP valdo visur ir visada, geria nemažai. Tik pajutau, kad jau alkio MP beveik nenumalšina, tik pratęsia šiek tiek laiko. O šiaip reikia būtinai pusryčiams grūdinės košės, pietums daržovienės su mėsa, pavakariams pakramtukų ir vakarienei grūdinės košės. Naktį sėkmingai dar MP geria kas dvi valandas, paryčiui net kas valandą. Dantukus turi dar tik du smile.gif
QUOTE(Lileila @ 2013 08 21, 13:53)
laba  4u.gif

MP maziau reikalauja  lotuliukas.gif  realiai liko matinimas ryte, vakare, ir nakti max 2 kartai, kur budavo 8 per para kaip minimum. Dabar kai 8 dantukas prasikale jau mp tik viena karta bepraso nakti  rolleyes.gif

Ohooo, bet tai kai tau tavo naktys bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Blustu stogas vaziuoja doh.gif lotuliukas.gif laiko nulis,m reikaluy ir planu iki isykimo milijonas, o laikas tirpste tirpsta doh.gif o dar su dukriuku nesuprantu kas daros, iskur tokie oziai ir isterijos, mano auksine rami mergaite tampa nuolatos klykianti ir isterikuojanti vos isgirsta zodi ne ar kazko negavusi, jei viska leisiu bus auksinis vaikas ir nei kniurkt neisgirsiu visa diena, zais, ropines namus vers i diena praeis be menkiausio pykcio protrukio, bet vos uzdrausiu zbitkas krest ir namus aukstyn kojom verst, tai skamba visas penkiaaukstis nuo isterisko klyksmo. nu nesuprantu is kur ji ismoko tai, atrodo namuose ramu, ner barniu isteriju, meile apsupta, o va is kur oziai tokie atsirado paskutiniu metu nesuprantu, issiries visa lenkdama nugara ir klyks. pradzai maniau cia dantys, nu bet niekur nera pozymio dygimo, bet pradejus atidziau stebeti kada prasideda oziai supratau kad ji tiesiog nepagewidauja girdeti zodzio ne, nors realiai ji sakau kai matau kad gali but jai paciai pavojinga ir stengiuos pries drausdama apmastyt ar tikrai reiia drausti, bet ir tie reti atvejai jai nepatinka, tas pats buna jei kazko ko uzsimano neduodu. kadangi niekas nekalbat apie oziukus speju sai beda tik pas mus, gal kas turit geru patarimu kaip su tuo kovot ir kaip atsikratyt, nes toks jausmas kad mazoji nusiteikus kad viskas turi but kaip ji pageidauja doh.gif neisivaizduoju ka daryt kad tai dingtu ar bent jau netaptu dar baisesne situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 08 23, 10:47)
Labas rytas 4u.gif

Blustu stogas vaziuoja doh.gif  lotuliukas.gif  laiko nulis,m reikaluy ir planu iki isykimo milijonas, o laikas tirpste tirpsta doh.gif  o dar su dukriuku nesuprantu kas daros, iskur tokie oziai ir isterijos, mano auksine rami mergaite tampa nuolatos klykianti ir isterikuojanti vos isgirsta zodi ne ar kazko negavusi, jei viska leisiu bus auksinis vaikas ir nei kniurkt neisgirsiu visa diena, zais, ropines namus vers i diena praeis be menkiausio pykcio protrukio, bet vos uzdrausiu zbitkas krest ir namus aukstyn kojom verst, tai skamba visas penkiaaukstis nuo isterisko klyksmo. nu nesuprantu is kur ji ismoko tai, atrodo namuose ramu, ner barniu isteriju, meile apsupta, o va is kur oziai tokie atsirado paskutiniu metu nesuprantu, issiries visa lenkdama nugara ir klyks. pradzai maniau cia dantys, nu bet niekur nera pozymio dygimo, bet pradejus atidziau stebeti kada prasideda oziai supratau kad ji tiesiog nepagewidauja girdeti zodzio ne, nors realiai ji sakau kai matau kad gali but jai paciai pavojinga ir stengiuos pries drausdama apmastyt ar tikrai reiia drausti, bet ir tie reti atvejai jai nepatinka, tas pats buna jei kazko ko uzsimano neduodu. kadangi niekas nekalbat apie oziukus speju sai beda tik pas mus, gal kas turit geru patarimu kaip su tuo kovot ir kaip atsikratyt, nes toks jausmas kad mazoji nusiteikus kad viskas turi but kaip ji pageidauja doh.gif  neisivaizduoju ka daryt kad tai dingtu ar bent jau netaptu dar baisesne situacija doh.gif

Pas mane irgi panašiai. O kaip kitaip vaikas išsireikalaus, jei ne rėkdamas? Juk kalbėti ir derėtis dar nemoka... biggrin.gif O be to, tie daiktai tokie įdomūs... Aš labai nekreipiu dėmesio į tokį rėkimą (juk ne iš skausmo verkia). Tiesiog mano namuose vaikui negalimų daiktų mažai - viskas suslėpta, užkelta. O jei ir pasitaiko koks, tai svarbiausia taisyklė, kad tas NE visada tam daiktui būtų NE, nepriklausomai nuo rėkimo. Nes jei vieną kartą nusileisi, tai kitą kartą vėl bandys išsireikalauti. O jei laikysiesi tvirtai, tai bandymai vis silpnės. Ir čia galioja bet kokio amžiaus vaikams. Ir suaugusiems lotuliukas.gif O šiap dažniausi bandau nukreipti dėmesį ir paimti tą daiktą. Sūnų kai auginau, žinau kad klausydavo manęs: pasižiūrėdavo į mane, ir jei sakydavau NE, neimdavo. O dukra tai su dar didesniu užsidegimu griebia tai kas negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha... g.gif

Visos FB...

Na,o man čia patinka tongue.gif

Mano pupa jau žingsniuoja po kelis žingsniukus,o prilaikoma-lekia... biggrin.gif

Valgo nuo bendro stalo ir kramto pati,nors...neturi nė vieno dantuko... biggrin.gif
Ar yra dar bedančiukų spaliukų???

MP valgo ,na...kokius 10kartų per parą...(broliukas valgė iki 2,2m,tai ir mažoji turbūt papinsis ilgai...)

Gal yra naujų nestuke.gif ???

Gaila,kad čia mažai beateinančių... verysad.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Šyta man ir gaila, bet nezinau kaip prikelti namucius cia smile.gif

mes augam gerai, valgom daug ir viska, dantys 6, vaiksto tik isikibus i ka nors labiausia tinka stumdukas ir vezimas. pati ne nebando pasileisti o ir pastatytaa pati neisikibs nepastovi, bet ateis laikas ir zingsniuos.
Atsakyti
sveikos wink.gif

manisis serga sad.gif sloga baisuline ir pakosti. Nu bet gal kaip nors. kokius budus zinot sloga maziukui isvyti?

o maniskis savaitgali paeme atsistojo ir nuejo smile.gif
Atsakyti
Slogytę pirmiausia gydom taip: purškiam jūros vandenuką kokius 4-5 kartus per dieną, išsiurbiu su siurbtuku po to (nors Mykolui žiauriai tai nepatinka) ir 2-3 kartus per dieną garinu inhaliatrium (vanduo su druskyte). Jei labai užgulusi nosis, tada prieš miegą lašinu Vibrocil lašiukus.
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2013 09 03, 14:49)
Aha... g.gif
Visos FB...
Mano pupa jau žingsniuoja po kelis žingsniukus,o prilaikoma-lekia... biggrin.gif
Valgo nuo bendro stalo ir kramto pati,nors...neturi nė vieno dantuko... biggrin.gif
MP valgo ,na...kokius 10kartų per parą...(broliukas valgė iki 2,2m,tai ir mažoji turbūt papinsis ilgai...)

Taip visos FB...čia jau nebeužsuka.
Naują nestuke.gif jau turim smile.gif
Bedančiukų mano žiniomis taip pat dar yra.

O mes jau mėgaujamės vaikščiojimu jau:)
Atsakyti
4u.gif

Ligoniukams sveikatėlės 4u.gif Gydymas, kaip Citrinukė sako thumbup.gif , nieko gudriau nežinau

QUOTE(Šyta @ 2013 09 03, 13:49)
Aha... g.gif
Visos FB...

Mūsų dantukų fėja grįžo iš atostogų ir rugsėjo pirmąją dieną padovanojo mums pirmąjį dantuką clap.gif clap_1.gif .Taigi bedančių rekordininkų titulą perleidžiam kitiems first.gif

MP valdo ir pas mus. Žmonišką maistą mielai valgytų, o košių nelabai. Alpsta dėl kebabo doh.gif Kažkaip sūnus davė prisiliesti su lūpomis, o ta sugebėjo padažo paragauti, tai dabar net dreba pamačiusi. Aišku, kad neduodu, maža ko ten gali būti. Katė irgi dievina kebabus doh.gif

Sveikinu vaikštančius 4u.gif Maniškė jau pastovi pasileidusi, bet yra gudri - stovi tik ant lovos arba ant kilimėlio, ant plikų grindų jei bandai pastatyti, būna kaulų suminkštėjimas - lenkia kojytes ir nestovi. Gudri - žino, kur šikniukui minkščiau nukristi lotuliukas.gif

Vis trumpėja dienos ir aš svaigstu, kad kai pradės vėliau aušti, galėsiu ilgiau pamiegoti. Vis tikiuosi, kad maniškė prabudusi ir pamačiusi, kad dar tamsu, pamiegos dar šiek tiek. Nors keliasi 7 val., man labai sunku taip anksti keltis.
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2013 09 03, 14:49)
Aha... g.gif
Visos FB...

AS irgi vis uzsuku cia su nostalgija verysad.gif kazkaip artima labai ax.gif
Nauja nestuke.gif turim ir dar daugiavaike thumbup.gif Bus 4 kartas ir labai linkiu kad butu rozinis blush2.gif
QUOTE(Stada @ 2013 09 03, 17:18)
sveikos wink.gif

manisis serga sad.gif sloga baisuline ir pakosti. Nu bet gal kaip nors. kokius budus zinot sloga maziukui isvyti?

o maniskis savaitgali paeme atsistojo ir  nuejo smile.gif

4u.gif kad greiciau pasveiktu ir dar vienas 4u.gif uz zingsnelius thumbup.gif Maniskei toli grazu iki ejimu,o uz ranku vedama net bega doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man irgi smagu cia ..juk cia musu pirmieji namai..pirmieji pokalbiai... pirmos isgyventos emcijos..bet FB atogiau juk blush2.gif

mes vaikscioti nezadam..bus kaip as tinginuke..bet jau liezuvis..kaip papuga viska paskui kartoja...kalba ir kalba... lotuliukas.gif

stumdukas namu draugas..kieme jei buname nervuojasi kad jis nevaziuoja per zole lotuliukas.gif o masina vaziuoja per greit zodziu bedu kalnas lotuliukas.gif

idomiausia vgeikla-deti kaladeles i formas..valandomis delioti gali blink.gif prikisa pilna dezute praso iskratyti ir vel delioja thumbup.gif

del miegojimo..mes kylame 9..jei tai vyktu anksciau as lavonas...nu taip myliu miega blush2.gif

jo viena nestuke jau turime..kaip faina wub.gif linkio ir as rozinio nestumo sikart jau tikrai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti