Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

Vis naujų žingsniuotojų atsiranda. Mūsų vyrukas irgi jau greit pradės. Visur vaikštinėja įsikibęs, viena rankute pasiremdamas. Jau nedaug liko iki savarankiškų žingsnelių. Laaabai greit iš gulinčio leliuko virsta vaikštančiu žmogiuku bigsmile.gif wub.gif
Lenda dantukas maniškiui ir sloga išlindo, kosuliukas naktį girdėjosi. Oi, kaip nelaukiu žiemos, kai pagalvoju apie ligeles visas doh.gif

Afi, aš irgi noriu sužinoti lašiukus. Duodu aš Umcalor lašiukus. O kokius bandėt jūs?
Atsakyti
o aciu uz pasidalinima patirtimi 4u.gif umcalor turiu. Tai galvoju duot ar ne.

labai greit laikas bea, o vaikas auga ax.gif
Atsakyti
MamaErika, ir jus su pasiekimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gal dar pamenate tokia Astta???? Majos mamyte biggrin.gif

geda peleda man jau blush2.gif kiek laiko cia nerasiau doh.gif Bet musu FB grupeje visada pasirodome blush2.gif

matau, kad jau visi artejame link vaiksciojimo wub.gif o as dar laiminga kol veiksmas vyksta keturiomis lotuliukas.gif

Atsakyti
Lileila, cia ne tau vienai geda peleda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 17, 12:53)
Lileila, cia ne tau vienai geda peleda  blush2.gif

tai bent viena paguoda biggrin.gif

mokslai mano baigti visam laikui...vasara irgi i pabaiga, as pasitaisyti bandysiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2013 08 17, 13:16)
tai bent viena paguoda  biggrin.gif

mokslai mano baigti visam laikui...vasara irgi i pabaiga, as pasitaisyti bandysiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isties visiskai mirus tema verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 19, 16:04)
Isties visiskai mirus tema  verysad.gif

labutis, pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif reik sugalvot kaip atgaivint temute smile.gif

pasidalinkit idejom ka duodat vaikuciams vakarienei, nu nebeismanau ka duot apart varskutes, vaisiu ar kokios saldzios tyreles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 08 20, 22:45)
labutis, pritariu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  reik sugalvot kaip atgaivint temute smile.gif

pasidalinkit idejom ka duodat vaikuciams vakarienei, nu nebeismanau ka duot apart varskutes, vaisiu ar kokios saldzios tyreles doh.gif

As tai fiziskai nespeju verysad.gif Uzlekiu tik i FB permesti paskutines naujienas ir foto perziuret,tai SM ir laiko nelieka,nes maniskei niekas neimdomu,tik reikia eiti,tiksliau kad ja vedziotu,tai kai nemiega vaikstom po namus arba kieme vezime vezinames,o jau kai miega,tai lekiu namus apkuopt ir valgyt seimynai pagamint doh.gif
Maniske vakarienei valgo grudine kose,dazniausiai su vaisiu tyrele,o pusryciams duodu grikiu arba bet kokia be tyreles.Jokiu uzkandziu kol kas neduodu,tik jei gaunas iki vakarienes ilgas tarpas,tai kokia vaisine tyrele duodu,o siaip pas mus dar MP valdo,uzpildo visas maitinimosi spragas thumbup.gif
Atsakyti
maniskis irneleidzia nieo pasidaryt . Dabar jau reik ji nesiot doh.gif paeinakelis zingsnius ir prasosi ant ranku ...

Atsakyti
sugrįžtam į šeimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti