Vis naujų žingsniuotojų atsiranda. Mūsų vyrukas irgi jau greit pradės. Visur vaikštinėja įsikibęs, viena rankute pasiremdamas. Jau nedaug liko iki savarankiškų žingsnelių. Laaabai greit iš gulinčio leliuko virsta vaikštančiu žmogiuku
Lenda dantukas maniškiui ir sloga išlindo, kosuliukas naktį girdėjosi. Oi, kaip nelaukiu žiemos, kai pagalvoju apie ligeles visas
Afi, aš irgi noriu sužinoti lašiukus. Duodu aš Umcalor lašiukus. O kokius bandėt jūs?
o aciu uz pasidalinima patirtimi umcalor turiu. Tai galvoju duot ar ne.
labai greit laikas bea, o vaikas auga
labai greit laikas bea, o vaikas auga
MamaErika, ir jus su pasiekimais
Laba diena Gal dar pamenate tokia Astta???? Majos mamyte
geda peleda man jau kiek laiko cia nerasiau Bet musu FB grupeje visada pasirodome
matau, kad jau visi artejame link vaiksciojimo o as dar laiminga kol veiksmas vyksta keturiomis
geda peleda man jau kiek laiko cia nerasiau Bet musu FB grupeje visada pasirodome
matau, kad jau visi artejame link vaiksciojimo o as dar laiminga kol veiksmas vyksta keturiomis
Lileila, cia ne tau vienai geda peleda
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 17, 12:53)
Lileila, cia ne tau vienai geda peleda
tai bent viena paguoda
mokslai mano baigti visam laikui...vasara irgi i pabaiga, as pasitaisyti bandysiu
QUOTE(Lileila @ 2013 08 17, 13:16)
tai bent viena paguoda
mokslai mano baigti visam laikui...vasara irgi i pabaiga, as pasitaisyti bandysiu
Isties visiskai mirus tema
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 19, 16:04)
Isties visiskai mirus tema
labutis, pritariu reik sugalvot kaip atgaivint temute
pasidalinkit idejom ka duodat vaikuciams vakarienei, nu nebeismanau ka duot apart varskutes, vaisiu ar kokios saldzios tyreles
QUOTE(afi @ 2013 08 20, 22:45)
labutis, pritariu reik sugalvot kaip atgaivint temute
pasidalinkit idejom ka duodat vaikuciams vakarienei, nu nebeismanau ka duot apart varskutes, vaisiu ar kokios saldzios tyreles
As tai fiziskai nespeju Uzlekiu tik i FB permesti paskutines naujienas ir foto perziuret,tai SM ir laiko nelieka,nes maniskei niekas neimdomu,tik reikia eiti,tiksliau kad ja vedziotu,tai kai nemiega vaikstom po namus arba kieme vezime vezinames,o jau kai miega,tai lekiu namus apkuopt ir valgyt seimynai pagamint
Maniske vakarienei valgo grudine kose,dazniausiai su vaisiu tyrele,o pusryciams duodu grikiu arba bet kokia be tyreles.Jokiu uzkandziu kol kas neduodu,tik jei gaunas iki vakarienes ilgas tarpas,tai kokia vaisine tyrele duodu,o siaip pas mus dar MP valdo,uzpildo visas maitinimosi spragas
maniskis irneleidzia nieo pasidaryt . Dabar jau reik ji nesiot paeinakelis zingsnius ir prasosi ant ranku ...
sugrįžtam į šeimą