Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 14, 15:49)
Mano princese siandien zenge pirmus savo zingsniukus clap.gif  wub.gif Kazkas nepakartojamo...Isties..Jau taip faina buvo...negalejau patiket...kodel negakejau, tai nezinau  lotuliukas.gif  Bet nerealiai...wooohooo  ploja.gif

Sveikinimai. Kokia šaunuolytė wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės... senokai bebuvau, nes vasara atostogų metas, tai beveik nebuvau namuose 2 mėn... ir dabar tik prabėgom... perkam naują būstą, tai rytoj pas notarę, o sekmadienį vėl dingsiu iš Kauno dar kokiai savaitei...

sveikinimai visų leliukams už pasiekimus... maniškė tai tinginiukė, niekur neskuba... ir kam jei mamos rankos čia pat biggrin.gif juk nuneš kur reikia... ji tik pirštu iškėlusi rodo ir sako te... ir nešu arba pirščiukus lanksto į savo pusę ir sako da... da... atseit duok... jau pasako ir mam... kai nori valgyti... te te te kai mojuoja atsisveikindama... bet nė nebando vaikščioti, tad įkėliau į vaikštynę, tai ji varo atbula abiem kojom pasispirdama... šliaužia ir atbula... bet tik ant lovos... ant grindų bijo šliaužioti... tad labai panašu, kad mes pirma pradėsime kalbėti, tik po to vaikščioti... mano vyresnėlė 1 metų ir 3 mėnesių pradėjo vaikčioti, tai ir ši bs į sesę...

QUOTE(Tisan @ 2013 08 01, 10:15)
As pati nedemonstruoju savo seimos nuotrauku internete,tai bijau,kad fb paskui galiu susilaukt priekaistu,jog kitu nuotraukas matau,savo nerodau...

aš ir nerodau jokių nuotraukų... internetas iš principo nėra nei saugus, nei patikimas... man gerai ir SM

QUOTE(Kitokia. @ 2013 08 01, 11:30)
As pagrinde del skysciu ir veziau,nes ji apart MP nieko negeria schmoll.gif Na su pasizaidimais,pasilaistymais,po gurksniuka maximum 100gr,bet jau cia buna pasiekimas,o taip vos koki 10-20gr doh.gif Gyd. ligoninej paskaiciavo,kad maniskei reikia 900ml skysciu per diena,cia su MP,jogurtu,sriuba ir t.t. tai nezinau ar tiek iveikiam,pampiai pasisioti,tai tikiuos kad MP prisisiurbia,nes kabo ant papo bele kiek doh.gif ypac nakti doh.gif

pas mus identiška situacija... geriam tim MP... 10 kartų per parą... tai nepergyvenu dėl skysčių trūkumo... nes jei išgertų tik po 100 ml tai mažiausiai litras gautųsi... todėl ypač kai serga duodu MP kiek tik nori... net ir kas valandą kartais gaunasi

QUOTE(Tisan @ 2013 08 01, 12:11)
nu mes  jauciu tiek skysciu neiveikiam  g.gif  Ziauriai negeria,nemegsta nei vandens,nei arbatu,sulciu,nieekkkooo  doh.gif bet pampiai irgi prisisioti,tai vadinasi uztenka,bent jau tuo guodziuos  g.gif

mes ir visiems skysčiams sakome feeee... tik mamos MP valdo...

QUOTE(Kitokia. @ 2013 08 01, 15:23)
Tai va maniske irgi lygiai taip pat doh.gif Zaidimais,apgavystem po gurksniuka isiulau,bet nelabai ji nori kitu skysciu apart MP unsure.gif Su maistu irgi vargstu,grudines dar dar,o va darzoviu valgo tik bulve,morka,moliuga,kalafijora, pagal nuotaika kartais kopustas ir keli zirniai kosej tinka,visa kita veeeee.Jei idedu mesos,tai valgo atbulais dantimis,reik zaist.Tai va taip ir sukuos,nieko naujo neivedineju,o dziaugiuos kad nors kazka suvalgo.

mes visoms grūdinėms sakome feeee... iš daržovių tinka tik bulvė, moliūgas, kopūstas ir kalafijoras iš mėsos tik kiauliena ir vištiena... jau baigiu nupušti begalvodama ką duoti valgyti... tad kai ką duodu nuo mūsų stalo pvz. lietinį blyną be įdaro arba batono su varškyte... bet užtad valdo vaisiai... bet kokie ir kuo didesniais kiekiais...

QUOTE(Destiny83 @ 2013 08 06, 13:03)
Labas. Oj maniskis jau senokai uzsirekia naktim, ir neimanoma nuraminti kol neduodu (.). O dabar dar ir sirguliuojam... As jau pripratau, kad dazniausiai valgom MP. Nes ir grudiniu nevalgo. Kazkoks keistas periodas.

Pasirodo čia tų čiulpikų dar liko daug... o tai aš galvoju, kad viena maitinu MP kaip maitinusi... nė kiek nesumažėjo kartų nuo gimimo... jei po pietų neduodu MP, tai po kokios 1,5 val išsireikalauja... o toliau MP kas 2-3 val. nori... neįsivaizduoju kaip reikės atjunkyti doh.gif
Atsakyti
Laba naujokems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai cia temele numirus...beveik.. ax.gif Ka padarysi...tikrai FB visos aktyvistes sedi... ax.gif Ir as cia gal pries pusmeti tik buvau ilindus blush2.gif

Kitokia, Afi, Citrinuke ir visos senbuves, laikom fronta drinks_cheers.gif Visas is FB vejam i SM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Beje, aciu uz sveikinimus wub.gif
Papildyta:
Citrinuke, tai kad tu seniai cia, o fb taves nera? blink.gif Tisan ir Almusios aiski pozicija...o tu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa...: 15 rugpjūčio 2013 - 16:51
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 14, 15:49)
Mano princese siandien zenge pirmus savo zingsniukus clap.gif  wub.gif Kazkas nepakartojamo...Isties..Jau taip faina buvo...negalejau patiket...kodel negakejau, tai nezinau  lotuliukas.gif  Bet nerealiai...wooohooo  ploja.gif

sveikinimai smile.gif saunuole kokia bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 15, 16:53)

Citrinuke, tai kad tu seniai cia, o fb taves nera? blink.gif  Tisan ir Almusios aiski pozicija...o tu? ax.gif

Kažkaip čia pradžių pradžia, tai aš ir nesiveržiu į FB.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2013 08 15, 19:07)
Kažkaip čia pradžių pradžia, tai aš ir nesiveržiu į FB.

Nu kaip gi pradziu ptadzia?! blink.gif as jau cia seniai buvau, o tave prisimenu..
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2013 08 15, 18:53)
sveikinimai smile.gif saunuole kokia bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu rolleyes.gif
Kazkur skaiciau, kad reikia duoti vsikuciams kokiu kruopu pabert ir rinkt. Tai kadangi manoske viska kisa i burna. Patrupinau sausaini i didele lekste. Galvoju: tegu renks...tai sedziu dabar trupiniu apsupty doh.gif prisidariau darbo..pati ir rinksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 15, 19:46)
Nu kaip gi pradziu ptadzia?! blink.gif  as jau cia seniai buvau, o tave prisimenu..

Aš sakau, kad šioje temutėje mums visoms čia buvo pradžių pradžia. Taip nostalgiškai jaučiuosi čia užbėgdama ir paskaitinėdama. Gal to laiko nėra daug rašinėjimams, tiksliau, save riboju dėl laiko prie PC. Labai smagu nors kartais išgirsti naujienų apie tuos mažuliukus žirniukus, kurie kažkada gyveno mūsų pilveliuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2013 08 15, 20:04)
Aš sakau, kad šioje temutėje mums visoms čia buvo pradžių pradžia. Taip nostalgiškai jaučiuosi čia užbėgdama ir paskaitinėdama. Gal to laiko nėra daug rašinėjimams, tiksliau, save riboju dėl laiko prie PC. Labai smagu nors kartais išgirsti naujienų apie tuos mažuliukus žirniukus, kurie kažkada gyveno mūsų pilveliuose  wub.gif

va va man ir cia zymiai mieliau kazkodel ir mielai noreciau kad temute atgytu, FB faina del privatumo, bet cia man buvo lengviau bendrauti, atsimenu junkdavaus kompa kad galeciau paskaityti kuo gyvenot visa diena, o i FB dazniausia ilendu foto paziuret
Atsakyti
SVeikos wink.gif

mano aikis uzkimes sad.gif nzn ka daryt. Jei per savaitgali negeres eisiu pas daktare. Gaila i vaika ziuret irjo klausyt ....
seip auga vaikas, tobuleja. Jau bando pats imti sauksteli ir valgyti lotuliukas.gif aisku tenka padeti , nes dar toli grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 08 16, 07:27)
SVeikos wink.gif

mano aikis uzkimes sad.gif nzn ka daryt. Jei per savaitgali negeres eisiu pas daktare. Gaila i vaika ziuret irjo klausyt ....
seip auga vaikas, tobuleja. Jau bando pats imti sauksteli ir valgyti  lotuliukas.gif  aisku tenka padeti , nes dar toli grazu  lotuliukas.gif

mums ir taip buvo tai pagerem lasiuku ir greit praejo. Sveikatytes tavo maziui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 08 16, 07:33)
mums ir taip buvo tai pagerem lasiuku ir greit praejo. Sveikatytes tavo maziui 4u.gif

kokius lasiukus geret?
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(rasarasa... @ 2013 08 14, 16:49)

Šaunuolės wub.gif wub.gif wub.gif Aš šią savaitę svečius priiminėju, lakstau, gaminu, tvarkau ir pan., mačiau kad manoji kelis kart viena pastovėjo wub.gif o vakar tik žiūrim - jau nuo staliuko link sofos pasileido ir sėkmingai nuėjo žingsniuką assa.gif didis.gif wub.gif

QUOTE(Stada @ 2013 08 16, 08:27)
SVeikos wink.gif

seip auga vaikas, tobuleja. Jau bando pats imti sauksteli ir valgyti  lotuliukas.gif  aisku tenka padeti , nes dar toli grazu  lotuliukas.gif

4u.gif Mano Kotryna gimė su padidėjusiom tonzilėm ir pastoviai jei tik kur pašala ar peršyla - gerklė - aukšta temp ir pan., man atvežė iš Lenkijos tokį spirituotą skystį AMOL ir tikrai galiu drąsiai rekomenduot, nes vaikui temp be vaistų nukrito, kitą dieną jokios temp aplamai nebuvo, poveikis - bigsmile.gif Apie jį galima pasiskaityt (rusiškai tik radau) Čia, o buteliukas atrodo taip
user posted image.
Jei jūs Vilniuje, galėčiau pasidalinti 4u.gif

Linkiu gero savaitgalio, pasidžiaukim dar vasara wub.gif
Atsakyti