LaLaLa
Mano pupkė nuo rugsėjo keliaus daržan
Nuo kitos savaitės aš į darbiuką,mažutė su auklyte liks...biski gaila...bet toks jau tas gyvenimas
Maniske jau pati spjauna soske,tik as nakti dar igrudu,nes nenoriu pati dirbt uz ja Bet is tikro reiktu pabandyt neduot.Dienos metu nereik absoliuciai,tik miegui.
Syta,gaila maziukes,bet ka padarysi
Syta,gaila maziukes,bet ka padarysi
As ir vesiu rugseji i darzą jei gausim.
QUOTE(Indrute8891 @ 2014 03 21, 13:33)
Sveikos mamytes ir mazyliai jungiamies ir mes prie jusu
Sveika prisijungus Tik kad cia nelabai kas bendrauja,visos i FB issikele,ten gyvenimas verda
Sveikos sveikos
man tai FB dar labiau viesiau nei SM bet cia jau kiekvienos pasirinkimas
kaip jusu vaikaiciai laikosi- kalba? maniskis pradejo lavinti liezuvi tai skamba visas namas
kaip jusu vaikaiciai laikosi- kalba? maniskis pradejo lavinti liezuvi tai skamba visas namas
QUOTE(Stada @ 2014 03 22, 11:12)
Sveikos sveikos
Kaip suprast viesiau? Juk ko nenori,to nededi,gali nustatymuose padaryt kad info matytu tik tavo draugai ir niekas daugiau.Kas liecia musu grupe,nebutina visu priimt i draugus,gali tik viena admina kuri tave priimsi grupe ir viskas,bendrauji.Nori keli foto,nori ne.Grupe uzdara,jos neskaito ir nemato kad tu ten esi niekas tik grupes nariai.
Maniske sneka,bet tik tai ka jai reikia ir naudinga pvz.: ateik,leisk,trauk,baik,na ir zinoma aciu,ate,labas,utia utia,o tai tau,oi tu ir pns.
QUOTE(Kitokia. @ 2014 03 22, 18:52)
Kaip suprast viesiau? Juk ko nenori,to nededi,gali nustatymuose padaryt kad info matytu tik tavo draugai ir niekas daugiau.Kas liecia musu grupe,nebutina visu priimt i draugus,gali tik viena admina kuri tave priimsi grupe ir viskas,bendrauji.Nori keli foto,nori ne.Grupe uzdara,jos neskaito ir nemato kad tu ten esi niekas tik grupes nariai.
Maniske sneka,bet tik tai ka jai reikia ir naudinga pvz.: ateik,leisk,trauk,baik,na ir zinoma aciu,ate,labas,utia utia,o tai tau,oi tu ir pns.
jei labai nori ali dau daugiau suzinot bet cia sakau kiekvieno pasirikimas.
Pasmus stadija "as pats" ir viska ardom
smaugu ziuret kaip auga ir tobuleja vaikas.Kartais ziuriu ir negaliu atsiziuret is kur tiek gabumu pas ji
QUOTE(Stada @ 2014 03 23, 13:40)
jei labai nori ali dau daugiau suzinot bet cia sakau kiekvieno pasirikimas.
smaugu ziuret kaip auga ir tobuleja vaikas.Kartais ziuriu ir negaliu atsiziuret is kur tiek gabumu pas ji
Nelabai suprantu ka turi galvoje,juk galima neskelbti savo pavardes,netgi galima padaryt nustatymuose kad nematytu kas yra tavo draugai,zodziu as neviesinu asmenisku dalyku,o bendraut bendraujam,gyvenimas ten verda ivairiom temom,o Vilnietes daznai rengia susitikimus, pvz. siandien be vaiku pietavo kinieciuose,ryt irgi be vaiku varo i kluba,o su vaikais daznai susitinka Kuku Muku
O pas tave ziuriu jau puse kelio iveikta,kaip jauties?
QUOTE(Kitokia. @ 2014 03 23, 23:17)
Nelabai suprantu ka turi galvoje,juk galima neskelbti savo pavardes,netgi galima padaryt nustatymuose kad nematytu kas yra tavo draugai,zodziu as neviesinu asmenisku dalyku,o bendraut bendraujam,gyvenimas ten verda ivairiom temom,o Vilnietes daznai rengia susitikimus, pvz. siandien be vaiku pietavo kinieciuose,ryt irgi be vaiku varo i kluba,o su vaikais daznai susitinka Kuku Muku
jo jo, tūsas vyksta
beje, fb grupė yra uždara ir jos absoliučiai niekas nemato, tik patvirtinti nariai
P.S. atėjau patikrinti ar dar gyva tema
QUOTE(tindiriushka @ 2014 03 24, 14:52)
jo jo, tūsas vyksta
beje, fb grupė yra uždara ir jos absoliučiai niekas nemato, tik patvirtinti nariai
Gerokai pridusus
As irgi po 100 metu atejau paziuret, ar cia dar kas gyvena
Papildyta:
Jau net nicku neatrenku kur kieno Tik Kitokia, tai atrinkau iskart
Papildyta:
Jau net nicku neatrenku kur kieno Tik Kitokia, tai atrinkau iskart