Stada, sveikinu su
Butume tureje abi liepinukus...
QUOTE(Tasira @ 2013 11 28, 23:56)
Sveikos,
ar as cia viena Stados liniuote matau ? Kaip suprantu- sveikint reikia?!?
ar as cia viena Stados liniuote matau ? Kaip suprantu- sveikint reikia?!?
Waaauuuu,tik dabar pastebejau Sveikinimai kuo dideliausi
Stada, sveikinu , jei ne merginos, tai 100 metų nebūčiau tos liniuotės pamačiusi
oi merginos dar nedekosiu . Nebuvau pas gine
va kaip buna. Prmojo laukem 2,5 metu o sitas sat ir poksta iskrete
va kaip buna. Prmojo laukem 2,5 metu o sitas sat ir poksta iskrete
labas rytas
Mazoji miega as su kavyte
nieko naujo musu fronte 11dantu yra, dvyliktas pakeliui
Stada nuosirdziausi sveikinimai
jetus kaip faina kai vis isgirstu apie nauja tai tokia nuostalgija uzpuola, kad kartais vis pagaunu save gal jau neblogai butu broliuka meistrauti, bet vis kazkaip susilaikau, nors vyras jau noretu dar vieno
Mazoji miega as su kavyte
nieko naujo musu fronte 11dantu yra, dvyliktas pakeliui
Stada nuosirdziausi sveikinimai
jetus kaip faina kai vis isgirstu apie nauja tai tokia nuostalgija uzpuola, kad kartais vis pagaunu save gal jau neblogai butu broliuka meistrauti, bet vis kazkaip susilaikau, nors vyras jau noretu dar vieno
o pasmus atvirkciai MB nebenorejo vaiku.O as ir ne taip greit, bet va vaikai patys pasirenka kada ateiti net juokas ima kai pirmaji konstravom 2,5metu, skaiciavom dienas, taktikas, pas gydytojus lankemes, o cia vienas ND per menesi ir tas uztaikytas
sveikutės visos... pas mus nieko naujo... vis tie patys 7 dantys... vis laukiam laukiam dantukų, bet jų kaip nėra taip nėra...
tiesa vos tik atjunkiau, tuoj sulaukiau pirkųjų mm... taip jau buvau atpratusi... taip buvo gera be jų...
Aš jau dovanos problemą išsprendžiau arklio metai, tai nupirkau guminį arkliuką šokinėjimui... pamenu vyresnėlei ir buvom nupirkę, tai žiauriai duodavosi po namus... turėjom ir supamą arkliuką, bet jis kažkaip nelabai lipo...
na prisidedu prie sveikinimų ir aš... žinok dažnai būna, kad pirmam reikia naudoti taktikas, o antras, jei tik nesisaugai, labai greitai užkimba... kaip gydytojai sako, atseit ten visi kanalai dar atviri, todėl pastoti lengviau
tiesa vos tik atjunkiau, tuoj sulaukiau pirkųjų mm... taip jau buvau atpratusi... taip buvo gera be jų...
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 28, 19:08)
Pas mus irgi buvo momentas, kad kas savaite po dantuka islisdavo Cia kruminukai ir iltinukai taip lindo. Tada pora menesiu ramu ir va matau jau like 4 kruminukai pajudejo i prieki
Mums su MB irgi galvos skausmas ko gi musu vaikas NORETU dovanu
Mums su MB irgi galvos skausmas ko gi musu vaikas NORETU dovanu
Aš jau dovanos problemą išsprendžiau arklio metai, tai nupirkau guminį arkliuką šokinėjimui... pamenu vyresnėlei ir buvom nupirkę, tai žiauriai duodavosi po namus... turėjom ir supamą arkliuką, bet jis kažkaip nelabai lipo...
QUOTE(Stada @ 2013 11 29, 10:26)
o pasmus atvirkciai MB nebenorejo vaiku.O as ir ne taip greit, bet va vaikai patys pasirenka kada ateiti net juokas ima kai pirmaji konstravom 2,5metu, skaiciavom dienas, taktikas, pas gydytojus lankemes, o cia vienas ND per menesi ir tas uztaikytas
na prisidedu prie sveikinimų ir aš... žinok dažnai būna, kad pirmam reikia naudoti taktikas, o antras, jei tik nesisaugai, labai greitai užkimba... kaip gydytojai sako, atseit ten visi kanalai dar atviri, todėl pastoti lengviau
na as mm sulaukiau iskart po gimdymo. Baiges kraujavimas ir parsibelde nelabosios ir kaip laikrodukas nors ir maitinau pa polanoj programie m neturiu tik nestumo metu
o mum jau ir desimtas dantukas plysineja
o mum jau ir desimtas dantukas plysineja
STADA sveikinu
Padekosiu po daktaru
bet itariu jog viskas gerai nes wc ir vel mano draugas kazkaip visos aplink neblogavo ir nebloguoja, o as va.... tik sikart sukiau, nes negali ramiai pagulet, vaikui reik mamos, rek bendravimo. Na bet kaip nors
Afi, kaip su knygutem reikalai, ar radai?
bet itariu jog viskas gerai nes wc ir vel mano draugas kazkaip visos aplink neblogavo ir nebloguoja, o as va.... tik sikart sukiau, nes negali ramiai pagulet, vaikui reik mamos, rek bendravimo. Na bet kaip nors
Afi, kaip su knygutem reikalai, ar radai?
Na ir kur visos vel issislaste
mum jau 10-tas krumiukas prasikale, dabar viena puse galim kramtyti maista o jau kaip karstytis visur pradjo... baimes nulis
mum jau 10-tas krumiukas prasikale, dabar viena puse galim kramtyti maista o jau kaip karstytis visur pradjo... baimes nulis
Stada, nuostabios naujienos. Labai džiaugiuosi dėl jūsų. Smaguma. Vis tik puikus tas laikas, kai lauki lauki ir sulauki
Mums trečias labai ilgai nekibo. O vis užkibęs pabėgdavo. Daug tyrimų daryta, daug daktarų žiūrėjo. Nieko aiškaus. Net rankas jau buvau nuleidusi. O tada bac... ir turim O dabar džiaugiamės, ką turim. Tikras džiaugsmelis mūsų namų. Mykolas Griovėjas
Maniškis turi 4 priekinius ir vieną krūminį. Visai ne pagal sistemą Jis visur toks pagal savo susikurtas taisykles
QUOTE(Almusia @ 2013 11 30, 19:10)
... žinok dažnai būna, kad pirmam reikia naudoti taktikas, o antras, jei tik nesisaugai, labai greitai užkimba... kaip gydytojai sako, atseit ten visi kanalai dar atviri, todėl pastoti lengviau
Mums trečias labai ilgai nekibo. O vis užkibęs pabėgdavo. Daug tyrimų daryta, daug daktarų žiūrėjo. Nieko aiškaus. Net rankas jau buvau nuleidusi. O tada bac... ir turim O dabar džiaugiamės, ką turim. Tikras džiaugsmelis mūsų namų. Mykolas Griovėjas
Maniškis turi 4 priekinius ir vieną krūminį. Visai ne pagal sistemą Jis visur toks pagal savo susikurtas taisykles