Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

Sveikutės...

na pabandžiau ir aš vandens tiesiai iš čiaupo duoti... su viduriais viskas gerai... tad baigiam virinto vandens periodą smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2013 11 20, 11:15)
Ar visų jau kleckiukai vaikšto? Maniškis bailiukas niekaip nepradeda  rolleyes.gif

Maniškė dar ir viena neina... tik prisilaikydama į baldus ar vedama už rankų... nepergyvenu, nes vyresnėlė tik 1 metų ir 3 mėn pradėjo eiti pati... čia pas mus genai tokie... aš ir gerokai virš metų pradėjau vaikščioti... ir keturiomis gali viską greitai pasiketi, daug saugiau, tad kam čia vargintis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau dingus nes gyvenau keliones rupesciais smile.gif tai dabar pagaliau atradau laiko.

pas mus \no labai salta, salnos nemazos buna, nors dieno sauletos grazios, bet saltukas yra.

Vandenuka tik is krano geriam.

Dantukus valom su vandeniuku arba su pasta smile.gif

vaikstom jau gerai bet dabar biski sunerimus esu, kazkaip LT kai visad aprengus laikau tai neatkreipiau demesio o pas tetuka namuose silta tai duodaas su bodziu ir vakar pamaciau kad kazkaip idomiai kojyte viena deda taip lyg pristatytu, o ne detu ir visa peda labiau pasukus i sona unsure.gif ar visu maziukai graziai tvarkingai deda kojytes g.gif

vakar uzmigo be papulio, tete ant ranku uzmigde tai net nusteau kad taip ramiai ir be vargo lotuliukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

mano tik paakaluoji po burna ir vsio, burna sepetukui surakinta lotuliukas.gif neneori nereikia-neverciu ax.gif

vanduo...pas mus kalketas..neduodu neviritnto...nors ir seip nenori ji to vandens..arbata geria..visada bet is naturaliu uogu padaryta...

daugiau mp...

nevaikstom lotuliukas.gif ir nereikia...stovim zaidziam stovint..bet eiti ne..aplink batus sienas super ir isikibus...kam vargintis.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2013 11 21, 19:29)
laba  4u.gif

mano tik paakaluoji po burna ir vsio, burna sepetukui surakinta  lotuliukas.gif  neneori nereikia-neverciu  ax.gif

vanduo...pas mus kalketas..neduodu neviritnto...nors ir seip nenori ji to vandens..arbata geria..visada bet is naturaliu uogu padaryta...

daugiau mp...
nevaikstom  lotuliukas.gif  ir nereikia...stovim zaidziam stovint..bet eiti ne..aplink batus sienas super ir isikibus...kam vargintis.. lotuliukas.gif

hmmm, bet virinant vanden5 kalk4s niekur nedingsta, reikt7 tada filtruoti g.gif
Atsakyti
sveikos,

maniskis kai basas atrodo viskas gerai, kai apaunu batukais tada biski lyg ir suka viena kojyte .

Siandien vaikis tai visa diena tvarkosi lotuliukas.gif sluotyte rakoj ir ale sluojasi
Atsakyti
Sveikos wink.gif

siandien 9-as dantukas parode kamputi thumbup.gif laukiau krumiuko virsuj, o isdygo krumiukas apacioj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vel nutilus temute...

Mes praejusi savaitgali namuose kilime danga visam bute issivalem, baldus tasem is vieno kambario i kita - generaline tvarka darem vienu zodziu biggrin.gif Dar noreciau spinteles virtuvej visas susitvarkyti, ale kolkas tingiu laugh.gif

Ar jau puosiat namus Kaledoms?? newyear.gif As uzsikasus ideju paieskose. Turiu numacius ka noreciau padaryti, tik reikia laiko daugiau atrasti, susipirkti medziagas ir uzsiimsiu gamyba tuomet wub.gif Tik niekaip nenusprendziu kada puosti, kad ir uztektu laiko pasidziaugti ir dulkem nenusestu viskas biggrin.gif

Kaip Jusu pipiriukai gyvena? Maniskis pleputis pasidares. Ismoko "Ka tu?" pasakyti, tai ryte nubudes "Mama, ka tu?" arba "Tete, ka tu" laugh.gif

Dar biskeli padejuosiu, gal po to pageres situacija lotuliukas.gif Simonas pradejo uzmigti apsikabines mano kakla, visa nakti pramiega prilipes prie manes doh.gif Nebemiega lovytej unsure.gif Laikysiu spygas kad pasikeistu situacija db laugh.gif

Stada, su devintuoju dantku zuiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif Maniskis jau paskutine eilute dantuku auginasi ax.gif

Del vandens, tai mes geriam filtruota vandeni. Tiesiai is krano as tik pas mama kaimukyje geriu. Anksciau pirkdavau parduotuvej vandeni, bet paskaiciavau kad pigiau filtra bus nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hazell: 28 lapkričio 2013 - 15:38
aciu biggrin.gif juokas juokais jau tuoj ir 10-ta turesim doh.gif ir dar vienas pakeliui:D tai dabar stipriai auginames.

jo nutilo temute lotuliukas.gif

dar kolkas nepuosiu namu, dar galvoju ka cia mano sunelis nori dovanu nuo kaledu senio lotuliukas.gif sutarem su namiskiais , kad metames po 20lt vaikui ir bendrai perkam zaisla , nes tu smulku zaisliuku daug.Tai sakom geriau viena geresni biggrin.gif tai va ir klausimas ko cia mano vaikas nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo momentas, kad kas savaite po dantuka islisdavo doh.gif Cia kruminukai ir iltinukai taip lindo. Tada pora menesiu ramu ir va matau jau like 4 kruminukai pajudejo i prieki smile.gif

Mums su MB irgi galvos skausmas ko gi musu vaikas NORETU dovanu doh.gif
Atsakyti
sakau gal koki autogaraza nesudetinga g.gif kai didesni vaikai tai jau konkreciai kazko nori, o va tokie pypliai biggrin.gif
Atsakyti
Labos biggrin.gif
Mes egle puosdavom Kuciu diena,bet atsiradus vaikams puosiame likus kokiai savaitei iki svenciu,pas tevus dar vis Kuciu diena smile.gif Del Kalediniu dovanu dar nezinau,daug kas is panu perka meski -pasakoriu,siandien gyvai apziurejau,tai bent jau maniske tikrai dar jam per maza,gal kitom Kaledom ir tiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar as cia viena Stados liniuote matau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif wub.gif bigsmile.gif blink.gif ? Kaip suprantu- sveikint reikia?!?
Atsakyti