Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

QUOTE(inguzas @ 2013 11 09, 12:28)
Dėl vėjarupių tai kai pirma sirgo netepiau zelionka ir dabar tikrai netepsiu... o tepiau almageliu...

Imk 4u.gif uz prastas naktis,pas mus irgi buna visko,bet...mazoji kol kas miega geriau uz dicke,dicke tokius cirkus ir festivalius naktim krete,kad net baisu prisimint doh.gif
Dar labai gerai Octenisept papurskaliot tuos spuogiukus thumbup.gif Dezinfekuoja,bet vaikui negrauzia thumbup.gif
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 09, 12:28)
Labas rytas laugh.gif Mes dar tik pusryciaujam biggrin.gif

Pirma naktis be (.) praejo daug geriau nei tikejausi smile.gif Uzmigo be verksmu, ant MB ranku per 2,5dainos biggrin.gif Nakti tik viena karta paverksleno trumpai. Uzteko man ji prisiglaust ir visi ismiegojom iki 9val kas buvau jau net nepamenu kada smile.gif

Tikriausiai pataikiau su laiku kada atsisakyti (.) gaunasi ramiausiai, be isteriju smile.gif

thumbup.gif puikios naujienos.O as nezinau kiek maitinsiu ir kada pasirysiu sitam veiksmui doh.gif o mazoji atrodo kad tik dabar atranda papus,nu tiek jai reikia,kad baisu unsure.gif
Atsakyti
labas rytas wink.gif

na va mazyliui uminis faringitas. Tai nakti klyke vargsiukas. Nei pieno nori nei seip gerti apsikabina ir verkia doh.gif skauda matyt maziukui. Atsikele geros nuotaikos. Antibiotikus pradejom gerti tai gal taisysis reikaliukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 10, 09:19)
labas rytas wink.gif

na va mazyliui uminis faringitas. Tai nakti klyke vargsiukas. Nei pieno nori nei seip gerti apsikabina ir verkia  doh.gif  skauda matyt maziukui. Atsikele geros nuotaikos. Antibiotikus pradejom gerti tai gal taisysis reikaliukai  ax.gif

Vajei,vargsiukas verysad.gif Gaudykit glebi 4u.gif ir sveikit greiciau,antibai turetu greit pradeti veikt.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Savaitgalis mamyciu turgeli sakyciau gerai smile.gif pavyko nemazai parduoti o ir kai ka pati nugrebiau dukriukui smile.gif

Stada sveikatytes maziui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

jamu visus balioncikus. Tempes vaikui neber bet gerklyte dar skauda.Einam siandien pas daktare ziuresim ka ji sakys
Negana to siandien jau as atsikeliau su dar labiau skaudancia gerkle doh.gif nu rupus miltai.Dabar ir galvoju ar eit ir issiraut protini danti ar eit pas savo daktare g.gif keistas dalykas kai anksciau budavo gerkles skausmai tai vis vienoj pusej ir kai isroviau protini viskas baiges. Dabar kitoj pusej isdygo prtinis, kartu ir gerkle toj pusej pradejo kamuot g.gif
Atsakyti
Sveikutės visos... smagu, kad senbuvės sugrįžta į SM... akcija sugrįšk į SM tęsiasi biggrin.gif

Na ką, mes jau atjunkom... be jokių drąskymųsi, isterijų ir ašarų... negaliu patikėti, kad dar prieš mėnesį 12 kartų per parą gėrė MP... o jau lapkričio 10 d. galima paskelbti atjunkymo nuo MP diena... panašu, kad pataikiau pačiu laiku thumbup.gif taip kad drąsiai išeisiu į darbą nuo sausio 1 d.

QUOTE(*Hazell @ 2013 11 09, 12:28)
Pirma naktis be (.) praejo daug geriau nei tikejausi smile.gif Uzmigo be verksmu, ant MB ranku per 2,5dainos biggrin.gif Nakti tik viena karta paverksleno trumpai. Uzteko man ji prisiglaust ir visi ismiegojom iki 9val kas buvau jau net nepamenu kada smile.gif

Tikriausiai pataikiau su laiku kada atsisakyti (.) gaunasi ramiausiai, be isteriju smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Šyta @ 2013 11 09, 15:11)
Maniškė be (.) niekaip schmoll.gif nežinau,kada nebereiks...o į darbą planuoju netrukus doh.gif

Mane pamato ir plėšia rūbus-papu,papū...

Mane paveikė vienos kaimynės žodžiai... ji pati iki 2 m maitino ir labai gailėsosi, kad praleido tinkamą progą... Tai ji man ir pasakė, kad mama taip pat turi padirbėti, kad vaikas atjunktų... aš jos iš pradžių nesupratau, nes mano vyresnėlė dukrytė viską padarė pati, kad pienelis dingtų... aš net nežinojau apie atjunkymą nieko... o su šita pirmiausiai teko save paruošti psichologiškai, kad jau atėjo laikas... o po to susidaryti planą ir jį įgyvendinti... nu tikrai kaip kokiam darbe biggrin.gif ... o galiausiai apsispręsti padėjo, kai vieną savaitgalį su greitaja atsidūriau ligoninėje... gerai, kad jau buvo likę tik 2 dieniniai maitinimai 17 ir 21 val... tai spėjau iki vakaro grįžti namo... bet vistiek supratau, kad organizmas siunčia signalus, jog toks tempas ne mano metams, laikas pagaliau atsiskirti mums...

bet lenkiu galvą prieš visas kurios pajėgia maitinti iki 2 m ir ilgiau...

QUOTE(Kitokia. @ 2013 11 10, 00:10)
Dar labai gerai Octenisept papurskaliot tuos spuogiukus  thumbup.gif Dezinfekuoja,bet vaikui negrauzia  thumbup.gif

Prisiminiau, kad nuo vėjaraupių dar tepiau Menovazino spiritu... jis su mentolu, tai labai gerai niežulį nuima ir šaldo... išvis šis spiritas manau be reikalo gydytojų pamirštas... aš tai juo tepu jei sumušimas, ar patempimas koks ar šiaip raumenų skausmas... vyresnėlė dukra labai smarkiai augo, tai jai vargšiukei nuo kokių 3 metų kojas pradėjo skaudėti... kai jau negelbėdavo mamytės rankų glostymas, visada padėdavo Menovazinas

QUOTE(Stada @ 2013 11 11, 08:41)
Labas rytas

jamu visus balioncikus. Tempes vaikui neber bet gerklyte dar skauda.Einam siandien pas daktare ziuresim ka ji sakys
Negana to siandien jau as atsikeliau su dar labiau skaudancia gerkle  doh.gif  nu rupus miltai.Dabar ir galvoju ar eit ir issiraut protini danti ar eit pas savo daktare  g.gif  keistas dalykas kai anksciau budavo gerkles skausmai tai vis vienoj pusej ir kai isroviau protini viskas baiges. Dabar kitoj pusej isdygo prtinis, kartu ir gerkle toj pusej pradejo kamuot  g.gif

Su tais protiniais būna visko... sveikatytės jums abiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kaip gyvenat? smile.gif

(.) atsisakymas isejo labai lengvai, be verksmu, drabuziu plesimu ar netgi prasymo thumbup.gif Paskuti karta mamos pienelio vaikas gavo lakpricio 7d. Vis dar keista kad nebereikia maitinti, biskeli liudna biggrin.gif

Pradejau jau valgyti pieno produktus. Tai pirma karta paragavus po beveik metu pertraukos, skonis pasirode idomus, nebuvo taip super skanu kaip isivaizdavau bus laugh.gif

Stada, kaip tavo pipiras snd laikosi? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 12, 16:21)
Sveikos smile.gif Kaip gyvenat? smile.gif

(.) atsisakymas isejo labai lengvai, be verksmu, drabuziu plesimu ar netgi prasymo thumbup.gif Paskuti karta mamos pienelio vaikas gavo lakpricio 7d. Vis dar keista kad nebereikia maitinti, biskeli liudna biggrin.gif

Pradejau jau valgyti pieno produktus. Tai pirma karta paragavus po beveik metu pertraukos, skonis pasirode idomus, nebuvo taip super skanu kaip isivaizdavau bus laugh.gif

thumbup.gif naujienos,smagu kad atsisake be dideliu verksmu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 12, 16:21)

pipiras tai siandien pikiai jauciasi thumbup.gif jau laksto zbitkauja, o va as iskritus. Net gaila kai vaikui negaliu skirti tiek demesio kiek jis nori sad.gif
bandziau vakar uzmigdyti be MP tai zinokit neprokur lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

mano kruopa net iki 8 nebeismiega doh.gif kelintas rytas 7:30 jau gyva doh.gif ziauruma visi rytiniai ritualai sugadinti lotuliukas.gif

kas kavos?
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 11 13, 10:39)
labas rytas 4u.gif

mano kruopa net iki 8 nebeismiega doh.gif  kelintas rytas 7:30 jau gyva doh.gif ziauruma visi rytiniai ritualai sugadinti lotuliukas.gif

kas kavos?

7:30 tai ne 5:30 kaip kai kam šiandien susišvietė doh.gif
Atsakyti
labas rytas

maniskis nuo gimimo keldavosi 7 , tai dabar man palaima kai kelintas rytas 9-9.30 val. keliasi bigsmile.gif thumbup.gif kazi ar ilgam lotuliukas.gif bijau ir dziaugtis.
Uztai vis pasikartoja naktinispabudimas 3-4 val ir valandike bludijimas g.gif

vakar pavyko uzmigdyti be MP, tik ryte gavo kai jau nebeuzmigo. Dabar sazine grauzia, kad taip anksti bandau neduot MP
Atsakyti