Sveikutės visos... smagu, kad senbuvės sugrįžta į SM... akcija sugrįšk į SM tęsiasi
Na ką, mes jau atjunkom... be jokių drąskymųsi, isterijų ir ašarų... negaliu patikėti, kad dar prieš mėnesį 12 kartų per parą gėrė MP... o jau lapkričio 10 d. galima paskelbti atjunkymo nuo MP diena... panašu, kad pataikiau pačiu laiku
taip kad drąsiai išeisiu į darbą nuo sausio 1 d.
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 09, 12:28)
Pirma naktis be (.) praejo daug geriau nei tikejausi
Uzmigo be verksmu, ant MB ranku per 2,5dainos
Nakti tik viena karta paverksleno trumpai. Uzteko man ji prisiglaust ir visi ismiegojom iki 9val kas buvau jau net nepamenu kada
Tikriausiai pataikiau su laiku kada atsisakyti (.) gaunasi ramiausiai, be isteriju
QUOTE(Šyta @ 2013 11 09, 15:11)
Maniškė be (.) niekaip
nežinau,kada nebereiks...o į darbą planuoju netrukus
Mane pamato ir plėšia rūbus-papu,papū...
Mane paveikė vienos kaimynės žodžiai... ji pati iki 2 m maitino ir labai gailėsosi, kad praleido tinkamą progą... Tai ji man ir pasakė, kad mama taip pat turi padirbėti, kad vaikas atjunktų... aš jos iš pradžių nesupratau, nes mano vyresnėlė dukrytė viską padarė pati, kad pienelis dingtų... aš net nežinojau apie atjunkymą nieko... o su šita pirmiausiai teko save paruošti psichologiškai, kad jau atėjo laikas... o po to susidaryti planą ir jį įgyvendinti... nu tikrai kaip kokiam darbe
... o galiausiai apsispręsti padėjo, kai vieną savaitgalį su greitaja atsidūriau ligoninėje... gerai, kad jau buvo likę tik 2 dieniniai maitinimai 17 ir 21 val... tai spėjau iki vakaro grįžti namo... bet vistiek supratau, kad organizmas siunčia signalus, jog toks tempas ne mano metams, laikas pagaliau atsiskirti mums...
bet lenkiu galvą prieš visas kurios pajėgia maitinti iki 2 m ir ilgiau...
QUOTE(Kitokia. @ 2013 11 10, 00:10)
Dar labai gerai Octenisept papurskaliot tuos spuogiukus
Dezinfekuoja,bet vaikui negrauzia
Prisiminiau, kad nuo vėjaraupių dar tepiau Menovazino spiritu... jis su mentolu, tai labai gerai niežulį nuima ir šaldo... išvis šis spiritas manau be reikalo gydytojų pamirštas... aš tai juo tepu jei sumušimas, ar patempimas koks ar šiaip raumenų skausmas... vyresnėlė dukra labai smarkiai augo, tai jai vargšiukei nuo kokių 3 metų kojas pradėjo skaudėti... kai jau negelbėdavo mamytės rankų glostymas, visada padėdavo Menovazinas
QUOTE(Stada @ 2013 11 11, 08:41)
Labas rytas
jamu visus balioncikus. Tempes vaikui neber bet gerklyte dar skauda.Einam siandien pas daktare ziuresim ka ji sakys
Negana to siandien jau as atsikeliau su dar labiau skaudancia gerkle
nu rupus miltai.Dabar ir galvoju ar eit ir issiraut protini danti ar eit pas savo daktare
keistas dalykas kai anksciau budavo gerkles skausmai tai vis vienoj pusej ir kai isroviau protini viskas baiges. Dabar kitoj pusej isdygo prtinis, kartu ir gerkle toj pusej pradejo kamuot
Su tais protiniais būna visko... sveikatytės jums abiems