Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

QUOTE(*Hazell @ 2013 11 08, 15:01)
Almusia, maitinima nutraukinejau ne del  nestuke.gif O kad buvau nusprendus iki metu pilnu tempu maitiniti ir tada palendva atsisakyti smile.gif

FB jau parasiau, tai ir cia prisiduosiu, kad deja pilvelio gyventojas vakar isejo... angel_sadangel.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ajajai kokios liudnos zinios verysad.gif
Atsakyti
Vakar visa diena praverkiau apsikabinus savo pipira. Snd jau geriau. Zinau tikrai jog po keliu menesiuku bandysim vel kviestis gandrus smile.gif
Atsakyti
HAZELL...liūdna iki ašarų...žinau,kaip jauties...keturis praradau...
Laikykis,mamuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano jau du iskeliave... verysad.gif

Šyta, glebys mums abiems balioneliu del tiek negimusiu angeleliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kaip faina kai ryta prisijungi ir randi tiek prirasyta bigsmile.gif kaip seniau smile.gif

Musu naktis gana nebloga..

momenelis beveik suauges, bet pas mus jo didelio nebuvo..

mazoji dar miega... Stebuklas bigsmile.gif kava galiu ramiai isgerti...

Siandien i mamyciu turgu, tikiuos bent kazka iseis parduoti nes sudejau kelias dezes jau nereikalingu mazu rubu...

kas dar g.gif

ai knygyne knygu nebepirksiu nes knygyne kur po 10-12lt Norfoj tos pacios po 5-6lt doh.gif vakar net norejosi verkt kai pamaciau kiek permokejau doh.gif nors kuriu ieskojau tai ir neradau tu rekomenduotu avyciu, nors 3 norfas perejau doh.gif

Hazell Syta imkit daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos ,

naktele tragiska buvo sad.gif vaikis net atsikele su tempe doh.gif

Afi, o isvis tos serijos neradai knyguciu? nes yra anciukas, suniukas, katineleis, karvyte
(sita nelabai patko mano vaikui) . Dar pabandyk mergytei duot paciai pasirikt knygute. Maniskiui jei nepatinka tai ir nepirk nes nei zais nei skaitys. O jei jau patinka tai nepaleis is ranku biggrin.gif
Ale keista, kad pas jus nera tu knyguciu g.gif na jei nerasi bus galima atsiust mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stada: 09 lapkričio 2013 - 10:31
Sveikos,
užėjau ir negalėjau patikėti kiek puslapių priraršyta...

Mes miegam tragiškai sad.gif ir supratau kad turiu turbūt tą vaiką kuris nemiegos iki 3 metų, tai bandau vis skaičiuoti kad liko 23 mėnesiai, o tai nei daug nei mažai tik 690 naktų lotuliukas.gif doh.gif doh.gif

momenėlis dar šiek tiek likęs dėl to liepė gerti vėl vitaminą D...

Dėl vėjarupių tai kai pirma sirgo netepiau zelionka ir dabar tikrai netepsiu... o tepiau almageliu...
Atsakyti
Labas rytas laugh.gif Mes dar tik pusryciaujam biggrin.gif

Pirma naktis be (.) praejo daug geriau nei tikejausi smile.gif Uzmigo be verksmu, ant MB ranku per 2,5dainos biggrin.gif Nakti tik viena karta paverksleno trumpai. Uzteko man ji prisiglaust ir visi ismiegojom iki 9val kas buvau jau net nepamenu kada smile.gif

Tikriausiai pataikiau su laiku kada atsisakyti (.) gaunasi ramiausiai, be isteriju smile.gif
Atsakyti
Maniškė be (.) niekaip schmoll.gif nežinau,kada nebereiks...o į darbą planuoju netrukus doh.gif

Mane pamato ir plėšia rūbus-papu,papū...
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 09, 10:26)
sveikos ,

naktele tragiska buvo sad.gif vaikis net atsikele su tempe  doh.gif

Afi, o isvis tos serijos neradai knyguciu? nes yra anciukas, suniukas, katineleis, karvyte
(sita nelabai patko mano vaikui) . Dar pabandyk mergytei duot paciai pasirikt knygute. Maniskiui jei nepatinka tai ir nepirk nes nei zais nei skaitys. O jei jau patinka tai nepaleis is ranku  biggrin.gif
Ale keista, kad pas jus nera tu knyguciu  g.gif  na jei nerasi bus galima atsiust  mirksiukas.gif

tai va ir man keista nei knygyne nei norfoj is sios serijos ner, gal ispirko, dar prie progos kitas aplankysiu mazu rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 11 09, 18:31)
tai va ir man keista nei knygyne nei norfoj is sios serijos ner, gal ispirko, dar prie progos kitas aplankysiu mazu rasiu g.gif

drinks_cheers.gif jei ka sakyk, galesiu kokia viena atsiusti wink.gif pazesi ar patiks maziukei mirksiukas.gif

mes jau buvom pas daktaru-angina doh.gif antibu israse ir dar sake pasirodyti savo daktarei. Padare kraujo tyrimuka ir suabejojo ar momenelis suauges ar ne g.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

aip smagu kiek kalbos thumbup.gif

Hazel unsure.gif verysad.gif verysad.gif linkime kitu gandriuku 4u.gif

QUOTE(svetla @ 2013 11 08, 14:24)
vat ir as neprisikaupiu naktiniam maitinimui nuimt...baisiai tingiu smile.gif nors irgi zinau, kad dazniausiai vaikai pradeda ishmiegot visa nakti ramiai...bent jau man su dukryte pasiteisino...bet ji buvo siek tiek didesne...jau susitareme, kad peinuko nakti nebus..

o del neatsargumo - oj neee....Vincukas labai atsargus...nors aishku buna visko..bet siaip nelekia strimgalviais..

as kaip ir tu..tyngiu! nuiimti tai ir maitinu...tai jauciu tesis ilgai..nes va galvoju..MP gerai...miegam prastai..bet jei nuiimsiu mp o vistiek miegos blogai, negaus mp bus blogai...ai nezinau..esme TYNGIU lotuliukas.gif

musu Maja irgi atsarguole blush2.gif

QUOTE(Stada @ 2013 11 09, 11:26)
Ale keista, kad pas jus nera tu knyguciu  g.gif  na jei nerasi bus galima atsiust  mirksiukas.gif

as jas turiu...bet nepamenu kur pirkau doh.gif paieskosiu Afi gal rasiu kur netycia blush2.gif
Atsakyti