Įkraunama...
Įkraunama...

2012 spalio mėnesio vaikučiai

labutis 4u.gif

musu maumenelis irgi dar neuzauges iki galo, bet nebedaug beliko...

naktys..naktys..kuiciasi, verciasi, juda kruta..miega prastai..keliasi anksti doh.gif pries 8 .. blush2.gif man cia naksti, nes seniau keldavosi po 9...

dantys...turbut...ai nezinau..susitaikiau jau su viskuo lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas,

mano snekutis sianakt kaip ir spejau vel kelesi n kartu biggrin.gif uztai balbatuoja siandien nesustodamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Lrytas 4u.gif
Ir musu kasdienybe, tiksliau kasnaktybe tokia pat doh.gif keliasi, verkalioja, lyg pageria, lyg ne...o baisiausia, kad pradejo kasti i (.), isikanda dantimis ir miega.. doh.gif nzn kaip cia jam pataisyt ta sakandi...atsiradus daugiau dantu nzn kur cia juos geriau panaudot smile.gif

O momenelis jau uzauges pas mus..
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2013 11 08, 10:06)
Lrytas 4u.gif
Ir musu kasdienybe, tiksliau kasnaktybe tokia pat doh.gif  keliasi, verkalioja, lyg pageria, lyg ne...

kadangi mano dukra, būdama tokio amžiaus miegojo savo lovytėje, savo kambaryje ir be jokių nesąmonių, tai dabar esu žiaurioje neviltyje su šitu mažu lunatiku doh.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 11 08, 10:25)
kadangi mano dukra, būdama tokio amžiaus miegojo savo lovytėje, savo kambaryje ir be jokių nesąmonių, tai dabar esu žiaurioje neviltyje su šitu mažu lunatiku doh.gif  wacko.gif

Berniuką augini, žinai kokie tie vyrai... biggrin.gif Na bent jau mano sūnus ir dukra tai visiškos priešingybės. Po sūnaus auginimo 10 metų jokių vaikų nenorėjau doh.gif O dukrytė kitokia.

Momenėlis dar ne visai užaugęs.

Į (.)(.) dar nėra įkandusi. Ir šiaip kai duodu pirštą,sakau "Kąsk", tai labai švelnia suspaudžia ir juokiasi.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Simonas ismiegoti nuo 12 iki 8 be didesniu prabudimu (kartais pasimuisto, padejuoja sekunde kita) kai nustojau maitinti naktimis. Siandien bandysim atsisakyti paskutinio maitinimo (buvo likes 12val nakties). Pasiruosus paciam blogiausiam, bet viliuosi kad nereikes labai ilgai migdyti ant ranku ar kad naktis bemiege bus smile.gif

Ar jusu vaikuciai irgi neatsargus? Maniskis tai visai savisaugos neturi. Jei tik imanoma melyne uzsistatyti, tai butinai taip ir padarys. Snd ryte kaip kale i stalciu, tai neprisimenu kaip nulekiau pas ji. Melyne ant kaktos kaip sviesaforas sviecia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 08, 14:19)
Sveikos smile.gif

Simonas ismiegoti nuo 12 iki 8 be didesniu prabudimu (kartais pasimuisto, padejuoja sekunde kita) kai nustojau maitinti naktimis. Siandien bandysim atsisakyti paskutinio maitinimo (buvo likes 12val nakties). Pasiruosus paciam blogiausiam, bet viliuosi kad nereikes labai ilgai migdyti ant ranku ar kad naktis bemiege bus smile.gif

Ar jusu vaikuciai irgi neatsargus? Maniskis tai visai savisaugos neturi. Jei tik imanoma melyne uzsistatyti, tai butinai taip ir padarys. Snd ryte kaip kale i stalciu, tai neprisimenu kaip nulekiau pas ji. Melyne ant kaktos kaip sviesaforas sviecia doh.gif

vat ir as neprisikaupiu naktiniam maitinimui nuimt...baisiai tingiu smile.gif nors irgi zinau, kad dazniausiai vaikai pradeda ishmiegot visa nakti ramiai...bent jau man su dukryte pasiteisino...bet ji buvo siek tiek didesne...jau susitareme, kad peinuko nakti nebus..

o del neatsargumo - oj neee....Vincukas labai atsargus...nors aishku buna visko..bet siaip nelekia strimgalviais..
Atsakyti
nu blyn .. sad.gif vaikui vel tempe 38.7 unsure.gif vakar viskas gerai buvo , ryte ir be tempes. Nulekem iki pardes, gryzom pamiegojo ir psio doh.gif kazkaip cia man keista ta tempe g.gif
Atsakyti
Sveikutės... kam kavos biggrin.gif pasirodo yra dar su neužaugusiais maumenėliais... nuraminot, o tai galvojau iki metų turi užsidaryti...

QUOTE(Stada @ 2013 11 07, 13:51)
sianakt mano mazylis stebuklingai gerai miegojo  thumbup.gif  22-5val ir nuo 6-9val  thumbup.gif  visai gerai ane  biggrin.gif  ir turiu itarima kad iltiniai dygsta  g.gif  mu paziuresim ar spejimas teisingas  biggrin.gif

žinok, vos tik čia pasigiri, kad vaikas pradeda miegoti... tuoj viskas apsiverčia aukštyn kojom smile.gif miego klausimu dabar tylėsiu kaip vandens į burną prisisėmusi biggrin.gif

QUOTE(*Hazell @ 2013 11 08, 12:19)

nestuke.gif nori nenori reik nutrauti... juk reikia medžiagas naujam leliukui kaupti... organizmas dar po pirmo gimdymo neatsistatęs... linkiu sėkmės ir kantrybės 4u.gif

kas liečia atsargumą, tai auginu mergytes... jos žymiai atsargesnės... vyresnėlė per tą atsargumą vaikščioti pradėjo tik 1 metų ir 3 mėn... sesikė matau iš paskos seka... dar nevaikštom... nors būna nelaimių... dažniausiai kai ropom bėgti sugalvoja, tada rankos susipina ir bac veidu į žemę... žiūrėk lūpa jau kruvina... pirmą kartą kraują pamačius verkėm abi, o dabar jau ramiau žiūriu... svarbu nedaryti jokių staigių judesių ar neišleisti garsų kaip oh, ai ir pan... jei prieinu ramiai, tai net neapsiverkia, bet jei tik pribėgu ar sušunku, tai supranta kad jau kažkas atsitiko ir į dūdas...
Papildyta:
QUOTE(Stada @ 2013 11 08, 13:50)
nu blyn .. sad.gif vaikui vel tempe 38.7  unsure.gif  vakar viskas gerai buvo , ryte ir be tempes. Nulekem iki pardes, gryzom pamiegojo ir psio  doh.gif  kazkaip cia man keista ta tempe  g.gif

čia tikrai dantys... būtų virusas, tai ji pastoviai būtų... bet aš dėl ramios galvos pasirodyčiau gydytojai... paims kraujuką ir nustatys ar yra uždegimas ar ne... juk maži tie mūsų pupuliai dar ir zarazos visokios gali užpulti g.gif
Atsakyti
uzsiregistravau pas daktare pirmadieniui. Tik va biesina, kad krauja tik is ryto daro tai amzinai viska sugadina. Nesuprantu tokios politikos. Na bet ka padarysi. tenka taikytis, nors vienasyk man trums kantrybe blush2.gif
Atsakyti
Almusia, maitinima nutraukinejau ne del nestuke.gif O kad buvau nusprendus iki metu pilnu tempu maitiniti ir tada palendva atsisakyti smile.gif

FB jau parasiau, tai ir cia prisiduosiu, kad deja pilvelio gyventojas vakar isejo... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 08, 15:01)
Almusia, maitinima nutraukinejau ne del  nestuke.gif O kad buvau nusprendus iki metu pilnu tempu maitiniti ir tada palendva atsisakyti smile.gif

FB jau parasiau, tai ir cia prisiduosiu, kad deja pilvelio gyventojas vakar isejo... angel_sadangel.gif

verysad.gif gerai, kai gamta savo darbą padaro... Simukas užpildys tuštumą... ateis dar laikas tikrai... aš 10 metų laukiau ir tikėjau ax.gif
Atsakyti